- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Amin canm hepimiz çok istiyorz inanki yoksa eczaneleri zengin etmezdikDoğru söylüyorsun canım ama ne biliyim işte çok istiyorum artık Allah herkese bir an önce evladını koklamayı nasip etsin
Ahahahah vallahi dogruAmin canm hepimiz çok istiyorz inanki yoksa eczaneleri zengin etmezdik ☺☺
Şaka bir tarafa evet en iyisi kan testiAyy yok ben testlerle uğraşamam kuzu eşim gelsin götürürse kan vermeye gidicem götürmezse yarn sağlık ocağına
Amin canm hepimiz için inşallahŞaka bir tarafa evet en iyisi kan testi
bende yarına yada cumaya kısmet olursa kan testi yaptıracam Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşaAllah
Âmin inşaAllah canımAmin canm hepimiz için inşallah
Cnm amh yüksek görünüyor doktoruna göstermedin mi?Merhaba kızlar
Kızlar degerlerim bunlar
Amh: 7.68
Fsh: 7.43
prolaktin:17.4
progesteron: 12,7
Lh: 5.17.
Rahim filmim de cekildi tüplerim acık bi sıkıntı yok sizce nasıl degerlerim ? 1 senelik evliyim evlendiğim günden beri cocuk istiyoruz ama olmuyor maalesef
Akşam üstü bende öyleydim kuzumKızlar bana Bi üşüme geldi uçucam sanki sıtma tutuyo gibi
Kız lahana gibi giyindim hala donuyorumAkşam üstü bende öyleydim kuzum
Hayır henüz göstermedm ama yaşa göre farklılık gösterebiliyormus yasım 20 o yüzden yüksek olablrmı ?Cnm amh yüksek görünüyor doktoruna göstermedin mi?
Hm olabilir bak. Adet döngülerin kaç günde peki?Hayır henüz göstermedm ama yaşa göre farklılık gösterebiliyormus yasım 20 o yüzden yüksek olablrmı ?
28 günde bir oluyorum cok duzenli canımHm olabilir bak. Adet döngülerin kaç günde peki?
Yok canm kızgınım ona zatenMoonfacedMom naptin canim esin goturdumu
Pko yok demi. Doktoruna göster bence değerlendirmesi için cnm28 günde bir oluyorum cok duzenli canım
Pko olsa rahim filmimde kistler görünmezmiydi canm ?Pko yok demi. Doktoruna göster bence değerlendirmesi için cnm
Çok gençsin ayrıca olur inşallah çocuk28 günde bir oluyorum cok duzenli canım
HaydaaaYok canm kızgınım ona zaten
Allah razı olsun bitanem benim çok sagol hepimizin inşallahÇok gençsin ayrıca olur inşallah çocuk