- 25 Eylül 2019
- 669
- 535
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Bozuk mu senc ede canmAynı marka testten bende yaptım canım iki defa biri silik çıkmıştı biride böyle
Aynen canım bozuk inşaAllah kanda sürpriz yaparlar bizeBozuk mu senc ede canm
Bozuk bu test kuzum benimEki Görüntüle 2547292 kızlar bakın testime o pembelik az gözüküyor kurusun bakayım neye benzicekEki Görüntüle 2547294
Canm testin kurumuş halini attm bakAynen canım bozuk inşaAllah kanda sürpriz yaparlar bize
Bak benimkide böyleydiCanm testin kurumuş halini attm bak
Bak benimkide böyleydiCanm testin kurumuş halini attm bak
Seninki yine çıkması gereken yerde kırmızı benim ki karar verememiş ortada çıkmışBak benimkide böyleydi
Seninki yine çıkması gereken yerde kırmızı benim ki karar verememiş ortada çıkmış
Yaa hiç sorma tamam dedim nasip buymuş negatifi kabullendim keşke ataym testide bakmasaydmValla para verdiğimizle kalıyoruz
Çıksa acımayacağızda paraya çıkmadığı gibi kafamızı karıştırıyor acaba mı diye
Burda çok okudum canım albi marka Hatalı çıkmış çoğu kişideTesti 3 Tl ye aldm albi marka orda anladm Bi puştluk olacak 3 Tl ye test mi olur. Eve geldim 4 damla yazıyordu 3 damla damlattım onu bile emmedi sonra farkettim ki ortası kabarmış nemlenmiş mi ne olmş dedim hadi hayırlısı 5 dk sürmeden gittim tek çizgi dedim 10 dk dolsun sonra Baktm çizgiden sonrası kıpkırmızı olmuş
Ya normalde ben onu almazdım da eczacı erkekti poşete koydu direk alttan kimse görmedenBurda çok okudum canım albi marka Hatalı çıkmış çoğu kişide
Canm hormon değerlerini kimse değerlendiremez ki burda yanlış bilgi verilir rabbim zamanı gelince verecektir vermiyorsa zamanı değildir sınavın bu senin sabretmen gerekMerhaba kızlar
Kızlar degerlerim bunlar
Amh: 7.68
Fsh: 7.43
prolaktin:17.4
progesteron: 12,7
Lh: 5.17.
Rahim filmim de cekildi tüplerim acık bi sıkıntı yok sizce nasıl degerlerim ? 1 senelik evliyim evlendiğim günden beri cocuk istiyoruz ama olmuyor maalesef
EdCanm hormon değerlerini kimse değerlendiremez ki burda yanlış bilgi verilir rabbim zamanı gelince verecektir vermiyorsa zamanı değildir sınavın bu senin sabretmen gerek
Senelerdir bekleyenler var hala kalmamış Bi sıkıntısı olmadığı halde
Pozitifi görene kadar devam yılmak yokYaa hiç sorma tamam dedim nasip buymuş negatifi kabullendim keşke ataym testide bakmasaydmşimdi yine bekle yarına kadar
Doğru söylüyorsun canım ama ne biliyim işte çok istiyorum artık Allah herkese bir an önce evladını koklamayı nasip etsinSenelerdir bekleyenler var hala kalmamış Bi sıkıntısı olmadığı halde
Ayy yok ben testlerle uğraşamam kuzu eşim gelsin götürürse kan vermeye gidicem götürmezse yarn sağlık ocağınaPozitifi görene kadar devam yılmak yok