Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Ay cnm teşekkür ederim. adetime 11 gün var bat 2 Kasım. Dün Dr arkadaşı ziyaret ederken muayene oldum enfeksiyonum vardı ya fitil felan kullanmıştım geçen ay. İşte Rahim duvarı 15 mm kalınlaşmış gebelik olabilir dedi. Kan verdim ama değer 0.5 altı göründü. Ben yine boşamı umut ettim yada 12 gün varken kanda görünmedi mi. Aklımda deli sorular. Gaz ve kasık ağrım var ama bunu hamileliğe bağlayamıyorum arada olur bana öyle. Bu arada feritinim 4 lerde

canm kan için bence bata 12 kala değer çok erken... yani en azndan 3 4 gün kala bida verrsin..çok bişeyde diyemedm

canm kan için bence bata 12 kala değer çok erken... yani en azndan 3 4 gün kala bida verrsin..çok bişeyde diyemedm
Teşekkür ederim canım bende öyle düşündüm. Ama duvar kalınlığı düşündürttü beni. Adetten önce kalınlaşma olur ama 12 gün kala 15 mm kalınlaşması.. Bekleyelim bakalım.

Testi 3 Tl ye aldm albi marka orda anladm Bi puştluk olacak 3 Tl ye test mi olur. Eve geldim 4 damla yazıyordu 3 damla damlattım onu bile emmedi sonra farkettim ki ortası kabarmış nemlenmiş mi ne olmş dedim hadi hayırlısı 5 dk sürmeden gittim tek çizgi dedim 10 dk dolsun sonra Baktm çizgiden sonrası kıpkırmızı olmuş

kızlar bakın testime o pembelik az gözüküyor kurusun bakayım neye benzicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…