- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Ay cnm teşekkür ederim. adetime 11 gün var bat 2 Kasım. Dün Dr arkadaşı ziyaret ederken muayene oldum enfeksiyonum vardı ya fitil felan kullanmıştım geçen ay. İşte Rahim duvarı 15 mm kalınlaşmış gebelik olabilir dedi. Kan verdim ama değer 0.5 altı göründü. Ben yine boşamı umut ettim yada 12 gün varken kanda görünmedi mi. Aklımda deli sorular. Gaz ve kasık ağrım var ama bunu hamileliğe bağlayamıyorum arada olur bana öyle. Bu arada feritinim 4 lerdebuyur canm
Ben şimdi test aldm yapıcam kızlar
canm kan için bence bata 12 kala değer çok erken... yani en azndan 3 4 gün kala bida verrsin..çok bişeyde diyemedmAy cnm teşekkür ederim. adetime 11 gün var bat 2 Kasım. Dün Dr arkadaşı ziyaret ederken muayene oldum enfeksiyonum vardı ya fitil felan kullanmıştım geçen ay. İşte Rahim duvarı 15 mm kalınlaşmış gebelik olabilir dedi. Kan verdim ama değer 0.5 altı göründü. Ben yine boşamı umut ettim yada 12 gün varken kanda görünmedi mi. Aklımda deli sorular. Gaz ve kasık ağrım var ama bunu hamileliğe bağlayamıyorum arada olur bana öyle. Bu arada feritinim 4 lerde
merkla bekliyorummmmBen şimdi test aldm yapıcam kızlar
Teşekkür ederim canım bende öyle düşündüm. Ama duvar kalınlığı düşündürttü beni. Adetten önce kalınlaşma olur ama 12 gün kala 15 mm kalınlaşması.. Bekleyelim bakalım.canm kan için bence bata 12 kala değer çok erken... yani en azndan 3 4 gün kala bida verrsin..çok bişeyde diyemedm
Negatif canm hiç çizgi yokHadi bakalim bekliyorum kuzum kan yarina kaldi benim acil almiyor doktorum yerinde yok yarin sabah 10a randevu aldim
Negatif canm hiç çizgi yokmerkla bekliyorummmm
Benim negatif canmHadi bakalim bekliyorum kuzum kan yarina kaldi benim acil almiyor doktorum yerinde yok yarin sabah 10a randevu aldim
Atsana kuzum testiniBenim negatif canm
olsunn hiç sıkntı yapma önmzdeki maçlara bakıcaz artıkkkNegatif canm hiç çizgi yok
evet bende o kısmı anlamadm başka bi doktoradamı gitsen acabaTeşekkür ederim canım bende öyle düşündüm. Ama duvar kalınlığı düşündürttü beni. Adetten önce kalınlaşma olur ama 12 gün kala 15 mm kalınlaşması.. Bekleyelim bakalım.
Test bozuk çıktı kuzum ilk çizgiden sonrası kırmızıAtsana kuzum testini
Kız ne şans böyleTest bozuk çıktı kuzum ilk çizgiden sonrası kırmızı
Ayy allahım sınav gibi birgünKız ne şans böyle
Bekliyim Bi kaç gün daha kan veririm olmadı Dr giderim yine. Kasık ağrılarım var baya midem Bi değişik anlamadım.evet bende o kısmı anlamadm başka bi doktoradamı gitsen acaba
Aynı marka testten bende yaptım canım iki defa biri silik çıkmıştı biride böyleEki Görüntüle 2547292 kızlar bakın testime o pembelik az gözüküyor kurusun bakayım neye benzicekEki Görüntüle 2547294