- 21 Ocak 2019
- 308
- 160
- 28
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Yasim 23 .ilk gebeligim .31 temmuz son adet tarihim .cinsiyet belli degil vanliyim . Tahmini dogum tarihim 1 mayisBilgilerini yaz canm ekleyeyim ☺
Aaa Van ın neresinden ben de Van lıyımYasim 23 .ilk gebeligim .31 temmuz son adet tarihim .cinsiyet belli degil vanliyim . Tahmini dogum tarihim 1 mayis
Yaş 21 kilo 49 ilk bebek sat 5 Eylül ama geç yumurtlama olmuş tahmini doğum tarihi 30 haziranGözümden kaçmıştırbeynimi yaktınız ayol çok kişi yazdı unutmuşum demekki tekrar yaz canm ☺
Ekledim canmYasim 23 .ilk gebeligim .31 temmuz son adet tarihim .cinsiyet belli degil vanliyim . Tahmini dogum tarihim 1 mayis
Kuzu şehrinde yazıverYaş 21 kilo 49 ilk bebek sat 5 Eylül ama geç yumurtlama olmuş tahmini doğum tarihi 30 haziran❣
IstanbulllKuzu şehrinde yazıver ☺
Ekledim canmIstanbulll
Teşekkür ederim ❣❣❣Ekledim canm
Istersen baska bi doktordan al en erken tarihe daha sonra gidersin oburunede6 sına buldum bakalım erkene bulursam onu iptal Edicem canm
6 sına Bi randevu buldum canm bakalım daha da erkene denk gelirse onu alıcamIstersen baska bi doktordan al en erken tarihe daha sonra gidersin oburunede
Anladim canim benim du bakalim ne olacak6 sına Bi randevu buldum canm bakalım daha da erkene denk gelirse onu alıcam
TesekkurlerEkledim canm ☺
Benim 5 gün önce ovü testi pik olmuştu bata 9 gün var bu gün test yaptım tekrar koyuya yakın çıktı hiç bişey anlamadım yine mi yumurtluyorumKızlar naptınız
2.kez yumurtlamissin kuzum degerlendirseydinBenim 5 gün önce ovü testi pik olmuştu bata 9 gün var bu gün test yaptım tekrar koyuya yakın çıktı hiç bişey anlamadım yine mi yumurtluyorum
Aynrn biraz bekle öyle kan ver canmmBekliyim Bi kaç gün daha kan veririm olmadı Dr giderim yine. Kasık ağrılarım var baya midem Bi değişik anlamadım.
Van merkezdeyim ben sen neresindensinAaa Van ın neresinden ben de Van lıyım