- 25 Eylül 2019
- 669
- 535
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
canım eğer imkanın varsa özelde ver devlet hastanesinde günün geçmeden yapmıyolarInsallah kuzularimmm suan kan vermeye gidiyorum esim cabukkk kan vermeye dedi kan sonucunuda aticam
harikaaa canmmm benmde böyleydi testimmmmm gözzn aydınnnn
Aynen canım günün 35 e çekilmesi bile bence gelişme o anlamda dedim hep böyle devam eder anlamındaInsallah ama pko geçen bısey degıl canım yumurta büyümemesi ve kaliteli olmaması pkosadece etkılerı azalmıstır
süper canm maşallah ilkinde nedn düşk olmuştu..aramzda 2 gün var seninle :)Benide ekleyinsat 16 eylul.. yas 30..kilo:67,5. Ilk gebelik degil ama dusuktu 1.si buda 2.gebeligim insallah saglikla kucagima alirim
İnşallah kuzuAynen canım günün 35 e çekilmesi bile bence gelişme o anlamda dedim hep böyle devam eder anlamında
Ben sana ne demiştimmm
Bilmiyorum canim nedenini bulamadilar.. evet ayniyiz hemen hemensüper canm maşallah ilkinde nedn düşk olmuştu..aramzda 2 gün var seninle :)
Kan sunucumuz negatif çıktı başka aya kaldı artık dr. Adet söktürücü vericem dedi bakalım hayırlısı inşallah sağ alim elinde görmeyi nasip etsin
YUMURTLAMA GÜNLERİNİZİ DEĞERLENDİRDİNİZ Mİ ? inşallah hayırıl sonuç alırsınızKizlar doktorum cikmis acilde bekliyorum suan hepinize tesekkur ederim sormussunuz 4. Ayimdi henuz tedavi gormedim bakalim kanda sorunsuz cikarsa dahada rahatlayacagim allahim tez zamanda hepimizi guldursun
Caanim kab testide sorunsuz cikarsa butun sorulari cevaplicamYUMURTLAMA GÜNLERİNİZİ DEĞERLENDİRDİNİZ Mİ ? inşallah hayırıl sonuç alırsınız
Ay hemen haber ver bızeeeexCaanim kab testide sorunsuz cikarsa butun sorulari cevaplicam
Maşallah gözün aydın canım
5 gunHayırlısı olsun canım kaç günün geçmişti
buyur canmkızlar beni aydınlatacak kimse yokmu