- 7 Ekim 2019
- 162
- 149
- 32
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
yaa geçmiş gitmiştir inşallah canımNormal degılım zaten canım pko var ılerdı derecedeama rahım fılmınden sonra 35 e ındı adetım sukur bakım bu ay da oyle olurum inş
Düne göre daha belirgin bizim minnak kuzu
Sende de var minnak kuzu benceHeycanla sonucu bekliyorummm 1 saate e nabizda gorebiliyorsun canisi haberin olsun bende hassas test aldim kurstan cikmayi bekliyorum yapmak icin
Ona neymiş yaa kanı vercek olan sensin töbeeKızlar moralim çok bozuk kan istemedi Dr günün geçmemiş dedi
Anlamadı kadının halinden erkek ne anlarŞüphelendin ve yaptırmak istiyosun varsa ve yanlış bişey yapıp zarar versen bebişe daha mı iyi
Bildiğini okuyan cinsten çıktı Dr. Çıktm eve gidiyorum
Agzin bal yesin daha cikamadim kurstan eve gecince yapicam test aticamSende de var minnak kuzu bence ☺
Öyle mi yapsam eşim gelsin gidelim napalmCanım acile gitsene gebelik şüphem var de hemen beta istiyor dr bi saate çıkar sonucun hiç bekleme ona göre önlemini alırsın
Canım sen idrar testi yapmadın mıKızlar moralim çok bozuk kan istemedi Dr günün geçmemiş dedi
Merhaba bence sogan kürü yerine saf sıkılmış zeytin yağı için sabahları aç karnına 2 tatlı kaşıgı. Marketlerde olan zeytin yağı degil onlar işlenmiş oluyor. Bendede enfeksiyon vardı yaşlı bi teyze tavsiye etti bunu kullandıgım ilk ay hamile kaldım. Gerçekten söküp atıyor iltahabı gözünle görürsün zaten attıgını.Merhaba hem sogan kürü yapip hem bebek calismasimi yaptiniz bende enfeksiyon cikti sogan kürüne basladim ama herkes sogan kürü bebegi düşürür ara ver diyo