Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Buraya taşınmış herkes kızlar adetime 11 gün var bat 2 Kasım. Dün Dr arkadaşı ziyaret ederken muayene oldum enfeksiyonum vardı ya fitil felan kullanmıştım geçen ay. İşte Rahim duvarı 15 mm kalınlaşmış gebelik olabilir dedi. Kan verdim ama değer 0.5 altı göründü. Ben yine boşamı umut ettim yada 12 gün varken kanda görünmedi mi. Aklımda deli sorular. Gaz ve kasık ağrım var ama bunu hamileliğe bağlayamıyorum arada olur bana öyle.

gün geçmesine gerek yokki benimki adete 4 gün kala idrarda 10 saniye içinde net iki çizgi çıktı hemen özele gidip kan verdim ve 460 çıkmıştı adet gününe 4gün olmasına rağmen yani zaten hamile kaldığın anda başlıyor o değer yükselmeye

Merhaba hem sogan kürü yapip hem bebek calismasimi yaptiniz bende enfeksiyon cikti sogan kürüne basladim ama herkes sogan kürü bebegi düşürür ara ver diyo
Merhaba bence sogan kürü yerine saf sıkılmış zeytin yağı için sabahları aç karnına 2 tatlı kaşıgı. Marketlerde olan zeytin yağı degil onlar işlenmiş oluyor. Bendede enfeksiyon vardı yaşlı bi teyze tavsiye etti bunu kullandıgım ilk ay hamile kaldım. Gerçekten söküp atıyor iltahabı gözünle görürsün zaten attıgını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…