Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Canım bat 30 temmuz. Kürtajdan sonra adet oldum nihayet ve bitti şuan yumurtlama dönemindeym korunmadım ama dikkate etmedim. Doktorun istediği alakasız testleri yaptım sorun yok deid trombofili paneli gerek yok dedi. Genetik kapalı burda özelde maliyetli. Hem yaş geçmeden olsun diyorum hem 2 kötü deneyşmden sonra korkuyorum.
Hayırlısı olsun hakkında canım. Genetiği yaptırsan iyi olur. Kanda sıkıntı çıkmadıysa inşallah 3. Tekrarlamaz. Sebebi belli mi ne çıktı patoloji de

Hayırlısı olsun hakkında canım. Genetiği yaptırsan iyi olur. Kanda sıkıntı çıkmadıysa inşallah 3. Tekrarlamaz. Sebebi belli mi ne çıktı patoloji de
Cnm patoloji
Cnm kürtaj patoloji sinde bişey çıkmadı prof perinatoloji gittm sadece bunları istedi benden özellikle sordum trombofili paneli yapmama gerek varmı yok dedi. İçim rahat deil ama burdaki haatanenin genetiği kapalı n zmana sçılır meçhul. Özelde maliyetli baya.

ay ayrı ayrı geldi hepsi istediği testler atcaktm atamadım. Lupusantigulan ve glokoprotein ıgg ile glokoprotein ıgm idi sanrm. Bunlar yeterli dedi

Yani içim hiççç rahat değil. Memleketteki doktor bna hamile kalırsan coraspin+ ipnede başlarım dedi sigara içiyorum çünki. Burdaki perinatoloji prof dr bna hiçbişi demedi gerek yok dedi Genetiğe trombofili paneline. Ben memlekette ki doktora gidemem burda da başka uzman var olmadı hamile kalırsam tekrar perinatoloji ye gidim sonra uzmana gdrm.

Yani içim hiççç rahat değil. Memleketteki doktor bna hamile kalırsan coraspin+ ipnede başlarım dedi sigara içiyorum çünki. Burdaki perinatoloji prof dr bna hiçbişi demedi gerek yok dedi Genetiğe trombofili paneline. Ben memlekette ki doktora gidemem burda da başka uzman var olmadı hamile kalırsam tekrar perinatoloji ye gidim sonra uzmana gdrm.
Yani bencede kan sulandırıcı kullanman gerek. Başka dr kara git canm 3. Tramva olur artk Allah göstermesin

İyi akşamlar kızlar ben temmuzun 4 de kahverengi şekilde 4 gün süren adet oldum belirtilerim o kadar çok ki bu sabah test yaptım bu şekilde çıktı sizinde fikrinizi almak istedim 🤗

Eklentiler

• IMG_20200716_230141.jpg
    IMG_20200716_230141.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 62
X