- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #5.161
Hayırlı zamanda olsun inşallahRica ederim canım ben korunuyorm canm raz daha beklemek istedim,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı zamanda olsun inşallahRica ederim canım ben korunuyorm canm raz daha beklemek istedim,
Hepimizin ki hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı şekilde gelsinler inşallahHayırlı zamanda olsun inşallah ❤
Reglime 5 gün kalmış. Bugün kasık ağrım var erken mi gelecek acep gönlümün efendisi
Gelsin gelsin korunuyorz canm9 ay boyunca hiç gelemez inşallahh
Gelsin gelsin korunuyorz canm
Senin kisi gelmesin inşallah 9 ay boyunca birde 2 3 bebiş birden olsun inşallahHee o zaman gelsin canım
Senin kisi gelmesin inşallah 9 ay boyunca birde 2 3 bebiş birden olsun inşallah
Hadi inşallah bu ay senin ayın olsun sağlıkla gelsin bebişler inAmiinn canımm amiinn
Ne zmaab gelirse kabulüm yeter ki sağlıkla gelsin
Ovulasyon yaotım bu ay ama bakalm hayırlısı
Hadi inşallah bu ay senin ayın olsun sağlıkla gelsin bebişler in
Ben hiç anlamam ki kuzum hiç yapmadm ovulasyon testi, inşallah tutunur bebişlerrrAyy kız çoğul diyon ya bide ikiz falan oluyormuş amiinn
Ovulasyon testlerime bi bakar mısın sende
Biraz karışık koydum ama pik günüm 16
Bugün 22.güj regle 8 gün var
Ben hiç anlamam ki kuzum hiç yapmadm ovulasyon testi, inşallah tutunur bebişlerrr
İyiyim canm sen nasılsınKızlar nasılsınız
Kızlar nasılsınız
İyiyim şükür kuzum bildirim gelmiyordu bi bakayım dedim konuşuyormuşsunuzİyiyim canm sen nasılsın
Allahım sizlerede sağlıklı sihatli evlatlar nasip etsin kuzum iyiyiz şükür 6. Ayımıza girdik elhamdulillah bide bana sor zamanı geçmek bilmiyordu belli bir zamana kadarİyiyim canım sen nasılsınn nasıl gidiyor hamişlik senin habeirni aldığımız zamanı hatırlıyorum ne çabul geçti zaman
Allahım sizlerede sağlıklı sihatli evlatlar nasip etsin kuzum iyiyiz şükür 6. Ayımıza girdik elhamdulillah bide bana sor zamanı geçmek bilmiyordu belli bir zamana kadar
İnşallah hamiş haberlerinizi alırız kuşumİnşallah canım bende bekliyorum heyecanla 8 gün kaldı adetime
Şimdide çabucal geçer zaman canım
3 ay kalmış kavuşmaya
İyi yapmışsın canımİyiyim şükür kuzum bildirim gelmiyordu bi bakayım dedim konuşuyormuşsunuz