Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Kimyasalda da benim oyle agri vardi asiri aadetsancisi yoksa sıkıntı olmaz takip ettin mi yumurtlamayi

Yok aşırı ağrım yok da hafif akşam oldı bide şimdi ağrıyor biraz inşallah gelmez bi 9 ay😄

Düb akşam 7 de test yaptım aslında
İlk andada çok ince çizgi gördüm gibi
Bekledikçe de aşırı silikti bakalım yine hayalii bekleme mi yoksa benim çileğim mi 🍓🍓🍓❤❤❤

Eklentiler

• 2020-06-15 00.03.11.jpg
    2020-06-15 00.03.11.jpg
    107,9 KB · Görüntüleme: 42
  • 2020-06-15 00.00.01.jpg
    2020-06-15 00.00.01.jpg
    98,7 KB · Görüntüleme: 46
Insallah cikar cnm benm benimde dun sabit kasik agrisi vardi ovu yaptim ayni seninki gibi cikti 23 mayis adet olmustum 23 haziran olurum ama sanirim dun yumurtladim sabahda koyuydu ovu ya erken yumurtladim gebwlik var yada gec yumurtladim bakalm

İnşallay vardır canım kşmyasal sonrası çabık gebe kalınıyır diye duyuyırum hep Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasçp etsin 😍😍

Yok aşırı ağrım yok da hafif akşam oldı bide şimdi ağrıyor biraz inşallah gelmez bi 9 ay😄

Düb akşam 7 de test yaptım aslında
İlk andada çok ince çizgi gördüm gibi
Bekledikçe de aşırı silikti bakalım yine hayalii bekleme mi yoksa benim çileğim mi 🍓🍓🍓❤❤❤
Ayy bende gordum var birseyler :)

Sabah saglik ocagina kan versen ben simdi senden de heyecanlandim :)

Yarın test yapıcam sonra testim kalmıyor eğer çizgi görürsem pembik falan gidip veririm
Ama görmezsem o zaman adrtimin geçemsini beklicem
Ben 10 gün gecikmeyle kan verip negatif sonuç alan bi insanım o yüzden kan en son iş 😄

Yarın test yapıcam sonra testim kalmıyor eğer çizgi görürsem pembik falan gidip veririm
Ama görmezsem o zaman adrtimin geçemsini beklicem
Ben 10 gün gecikmeyle kan verip negatif sonuç alan bi insanım o yüzden kan en son iş 😄
Oyle yap cnm o zaman ins olur dua ediyorum senin icin gecen ay kimyasalda adetten 1 hafta sonra cikmisti benimde gec yumurtlamisim sanirim

Amin cnm kimyasal vs gecirdin mi sanki gecirdin diye hatirliyorum da

Yok canım geçirmedim bi testimde sonradan belirgin çizgi görmüştüm ona umut etmiştim ama değilmiş hep çıkan bişeymiş zaten şimdi dünde ilk dakikalarda belli belirsiz gördüm gbi ama inşallah psikolojik değildir

Bak ilk halini de ekliyim pencerenin önünde geçti yarım saatim 😄😄

Eklentiler

• 20200614_191327.jpg
    20200614_191327.jpg
    117,7 KB · Görüntüleme: 43
  • 20200614_191112.jpg
    20200614_191112.jpg
    105,6 KB · Görüntüleme: 49
  • 20200614_190410.jpg
    20200614_190410.jpg
    127,4 KB · Görüntüleme: 49
Yok canım geçirmedim bi testimde sonradan belirgin çizgi görmüştüm ona umut etmiştim ama değilmiş hep çıkan bişeymiş zaten şimdi dünde ilk dakikalarda belli belirsiz gördüm gbi ama inşallah psikolojik değildir

Bak ilk halini de ekliyim pencerenin önünde geçti yarım saatim 😄😄
Cnm dişini sık adetinin gecmesini bekle bu sekilde göremedim :KK43: ins vardid bebis

MoonfacedMom MoonfacedMom evde ovu testi varsa onu da yap beninki ovu de de belliydi ama kimyasaldi iste
Ben ovulasyon testi hiç kullanmadm canm evde ne gebelik ne ovulasyon yok😕 kendimi kaptırmak istemiyorum rabbim hayırlısıysa nasip etsin inşallah. Ben hamile olma ihtimalimi düşük görüyorum Bi ihtimal aklıma geldi ☹️

Baya Bi süre hiçbiryere yazmadım bende ray sayfayı genelde kaybetme korkusu vs derken bu günlere geldik kızlar elhamdülillah

X