- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.961
Ha düzensiz adet görüyorsan geçmiş bat 15 Nisan ise çıkması lazımdı tabi geç döllenme ise bilemedim. Birde yumurtlama ya yakından kastin ne anlamdım. Hep koyumuyduValla yumurtlama oldu mu bilmiyorum testler hep yumurtlamaya yakın çıktı ama çatlama akıntısı oldu bende 1 nisanda klomen kullanmıştım takibe gidememiştim koronadan dolayı bat da 15 ya da 16 insandı ama benim adetler hep düzensiz olur birde ilk gebeliğimde de çok geç öğrendim bata göre gerideydi
Aynen hep koyuydu ama böyle tam koyu değildi ikisi hep birbirine yakın renkteydi çizgilerin aralarında fark yok denecek kadar azdıHa düzensiz adet görüyorsan geçmiş bat 15 Nisan ise çıkması lazımdı tabi geç döllenme ise bilemedim. Birde yumurtlama ya yakından kastin ne anlamdım. Hep koyumuydu
O zaman senin yumurtlar çatlamıyor klomen de sanırım çatlatmak içindi. Gün aşırı değerlendirdiysen olabilir belki de.Aynen hep koyuydu ama böyle tam koyu değildi ikisi hep birbirine yakın renkteydi çizgilerin aralarında fark yok denecek kadar azdı
Kuzum çizgi var ben görüyorum. Erken gebelik testi zaten çokta hassas değil normal testler daha koyu çıkıyoKızlar bu sabah erken gebelik testi yaptım sonuç bu. Anlamadım ki bişey. Adet sancılarım da var gelip gidiyor.MoonfacedMom C Canimm oglum
Ay öylemi dersin. Morelim bozuldu birden ne bilim. Dha koyu çıkması gerekmez mi dedim.Kuzum çizgi var ben görüyorum. Erken gebelik testi zaten çokta hassas değil normal testler daha koyu çıkıyo
Yok canm hassasiyeti Farklıdır sıkıntı yapma. Yarın normal test yap bideAy öylemi dersin. Morelim bozuldu birden ne bilim. Dha koyu çıkması gerekmez mi dedim.
Elimde yok yasak ta var yarın çıkabilirsem alcm.Yok canm hassasiyeti Farklıdır sıkıntı yapma. Yarın normal test yap bide
Canim cizgi var takma kafana ama ben senin yerinde olsa yarin bidaha kan veririm on günü beklememKızlar bu sabah erken gebelik testi yaptım sonuç bu. Anlamadım ki bişey. Adet sancılarım da var gelip gidiyor.MoonfacedMom C Canimm oglum
Dün bende erken gebelik testi yaptim bende hic cikmadi, sende cizgi belli yani takmaKızlar bu sabah erken gebelik testi yaptım sonuç bu. Anlamadım ki bişey. Adet sancılarım da var gelip gidiyor.MoonfacedMom C Canimm oglum
Ay cnm hiç güven olmuyor testlere. Bencede gidip haatsnede yapim test. Yani gidrbilirsem öyle yapcmDün bende erken gebelik testi yaptim bende hic cikmadi, sende cizgi belli yani takma
Erken gebelik testi dha net çıkar kaldı 4 gün diyince ne bilim böyle bi tablo ile ksrşılaşacam.Canim cizgi var takma kafana ama ben senin yerinde olsa yarin bidaha kan veririm on günü beklemem
Aynen canim en garantisi gidince haber etErken gebelik testi dha net çıkar kaldı 4 gün diyince ne bilim böyle bi tablo ile ksrşılaşacam.
Mutlaka haber edcem. Acaba oruç tutabilirmiyim ki tutmaya niyetim var da.Aynen canim en garantisi gidince haber et
Kan aldirinca tutulmuyo diye biliyorum cnm bide hamileysen bilmiyorumMutlaka haber edcem. Acaba oruç tutabilirmiyim ki tutmaya niyetim var da.
Yasak ya buralar kan konusunda emin deilim gidebilirmiyim die. Neyse yarın ola hayrolaKan aldirinca tutulmuyo diye biliyorum cnm bide hamileysen bilmiyorum
Yarin bidaha test yap bence ona göre bakarsunYasak ya buralar kan konusunda emin deilim gidebilirmiyim die. Neyse yarın ola hayrola
Ay öylemi dersin. Morelim bozuldu birden ne bilim. Dha koyu çıkması gerekmez mi dedim.
Bende çizgi gördümKızlar bu sabah erken gebelik testi yaptım sonuç bu. Anlamadım ki bişey. Adet sancılarım da var gelip gidiyor.MoonfacedMom C Canimm oglum