Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Aynı sayılırız. Hadi bakalım hayırlısı hakkımızda. Ben çok ümitlenmek istemiyorum açıkçası kendim için. Hastsnenin referans aralığı na yakındı sonuçta değerim.
Amin canim. Seni ümitlendirmek istemem cnm ama daha 6 günün var normal oldugunu düsünüyorum ben yine herseyin hayirlisi

Dosya ekle yapıyorum olmuyor memlekete annemlere geldim pc yok. Önceden de yapamıyordum pc den yapıyordum. Tarif edersen ben yanlış yapıyorum belki. Silik çizgi çıktı ama belirgin çizgi. Anlamadım bende.
Bende yaptim bisey yok gibi canim umudum gitti valla

Eklentiler

• 20200421_075118.jpg
    20200421_075118.jpg
    69,8 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba hanımlar. Ben 8 nisan da hastalandım 14 ünde yıkandım. 1 hafta geçti 2 gün ovulasyon testi yaptım ilk gün çok silikti bugün biraz daha belirginleşmiş. Sanırım 13. Gün tam belirgin olacak ama emin de değilim sizce yumurta oldu mu bi de ikinci renk koyulaşınca çatladı anlamına mı geliyor

Merhaba hanımlar. Ben 8 nisan da hastalandım 14 ünde yıkandım. 1 hafta geçti 2 gün ovulasyon testi yaptım ilk gün çok silikti bugün biraz daha belirginleşmiş. Sanırım 13. Gün tam belirgin olacak ama emin de değilim sizce yumurta oldu mu bi de ikinci renk koyulaşınca çatladı anlamına mı geliyor
Koyu olduğunda ya c den daha koyu yada eşit koyulukta olduğunda 24 saat ile 36 saat arasında yumurtanın çatlayacığını haber veriyor. Yani mesela ben 2 gün kopkoyu yakaladım 3.gün silikleşti yani çatladı. Tabi koyuyu yakalanmadan silikti git gide eşitlendi. Den yapmaya devam et testi.

X