-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.481
Rabbim hayırlısını nasip etsin kuzum inşallah yerleşme falandırlar oKızlar ben 4 5 gündür bulantı yaşıyorm herşey çok kokuyo yemek yiyemez oldumadetimde 3 gün sürdü oda pıhtısız koyu pembe renkte ydi. 3 günde peçeteye pede bişey gelmedi idrarın içinde pembe tortu damar gibi aktı acaba normal adet olmadım mı diye düşünmeye başladm. Bulantı kafamı çok karıştırdı
Amin canım inşallah bakalım beklemedeyzRabbim hayırlısını nasip etsin kuzum inşallah yerleşme falandırlar o
Canim gecmis olsun allahim sag saglim kucagina almayi nasip etsin. Ne kadarliksin ?Kızlar yarım saat önce lavaboya gittiğim de bi ıslaklık hissettim Çamaşırıma kahverengi leke gelmişti peçeteyle sildiğim de çok küçük bi pıhtı gördüm direk acile gittim doktor ultrason ile baktı bebeğin sağlıklı kalp atışı var dedi ama cihaz bozuk diye dinletemedi ama ekranda gösterdi pıt pıt attığını bü tür şeyleri düşük tehditti olarak sayıyoruz dedi ve progestan verdi zaten düşük yapıyor olsan bu kadar minik birşey değil daha büyük parça gelirdi dedi canım çok sıkıldı
11 +3 deyiz dün oldu işte ondan sonra durdu çok şükür bende gebelikte çıkan kistten vardı o geldi aklıma acaba o mu ondan dolayımı oldu diye ama doktor bişey demedi bugün içinde gel demedi sadece allah korusun büyük parça düşerse gel dedi benimki minicik bi pıhtıydı hiç ağrım da olmadı ama çok korktumCanim gecmis olsun allahim sag saglim kucagina almayi nasip etsin. Ne kadarliksin ?
Ben oglum da 30. Haftaya girerken baya bi kanamam olmustu baktilar nerden geldigini bulamamislardi ,erken dogum olur diye ciger gelistirici falan vermislerdi cok sükür 39. Haftada dogumum olmustu. Sen dikkat et ihman etme yinede doktora görün hep hatta alttan da baktir garanti olsun icin rahat etsin ama olabiliyor bazen sebebsiz
Ben kendimce söyleyeyim kuzum hani benim düşüncem yumurtlama gününü hiç takip etmedim hamile kaldığım ay sadece adet bitti daha doğrusu hani son akıntılar olur ya afedersiniz ozaman başladık 2 günde bir ilişki bide yanlış anlaşılmak istemiyorum da şey kadının üstte olduğu durum var ya o ay biz hep öyleydik çok şükür tuttu bittiğinde hemen uzanmadım yada ayaklarımı havaya dikmedim kuzum tabi yine herşey rabbimden ol derse oluyor da bu benim gözlemimdi birde benim eski yorumlarıma falan bakarsan bende çok takıyordum olmuyor diye evlendiğim ay hamile kalmıştım 9 haftalıkken aldırmak zorunda kalmıştık çünkü bebeğin gelişimi 6 haftalıkta kalmıştı kalbi durmuştu onun üstüne 1,5 sene olmadı bebeğim sonra hatırlarsınız testlerimi atmıştım nihayet hamileydim hastaneye kan verdiğim gün beta 21 çıkmıştı öğrendiğim an kanamam başlamıştı Ekim ayında ve ben çökmüştüm 2 ay ara verdik tam 2 ay onun üstüne Ocak’ta son adetim ayın 5 idi başladık çalışmalara diyeceğim o ki canını sıkma kafana takma ben burda çok okudum kafama takmayınca oldu diye yazanları , hadi be nasıl takmadın oldu diye kendi kendime konuşurdum allahım herkese hayırlı sağlıklı sihatli evlatlar nasip etsin kuzumSelam kizlar nasilsiniz ? Adetini bekliyenler varmi ? Benim bügün yumurtlamadan 14. Günüm , 10. Günde test yapmistim negatifti hayirlisi bakalim umudum yok bu aydanda rabbim hayirlisini versin
Aynen canim insan takiyo ister istemez, bana kalsa ovulasyon testi bile yapmicam ama yumurtlamayi bilmeliyim progesteron hapi yutmam gerekiyo cunki düzensiz adetim ve yumurtlamayi görünce ister istemez hevesleniyorum rabbimden hayirlisi hepimiz icinBen kendimce söyleyeyim kuzum hani benim düşüncem yumurtlama gününü hiç takip etmedim hamile kaldığım ay sadece adet bitti daha doğrusu hani son akıntılar olur ya afedersiniz ozaman başladık 2 günde bir ilişki bide yanlış anlaşılmak istemiyorum da şey kadının üstte olduğu durum var ya o ay biz hep öyleydik çok şükür tuttu bittiğinde hemen uzanmadım yada ayaklarımı havaya dikmedim kuzum tabi yine herşey rabbimden ol derse oluyor da bu benim gözlemimdi birde benim eski yorumlarıma falan bakarsan bende çok takıyordum olmuyor diye evlendiğim ay hamile kalmıştım 9 haftalıkken aldırmak zorunda kalmıştık çünkü bebeğin gelişimi 6 haftalıkta kalmıştı kalbi durmuştu onun üstüne 1,5 sene olmadı bebeğim sonra hatırlarsınız testlerimi atmıştım nihayet hamileydim hastaneye kan verdiğim gün beta 21 çıkmıştı öğrendiğim an kanamam başlamıştı Ekim ayında ve ben çökmüştüm 2 ay ara verdik tam 2 ay onun üstüne Ocak’ta son adetim ayın 5 idi başladık çalışmalara diyeceğim o ki canını sıkma kafana takma ben burda çok okudum kafama takmayınca oldu diye yazanları , hadi be nasıl takmadın oldu diye kendi kendime konuşurdum allahım herkese hayırlı sağlıklı sihatli evlatlar nasip etsin kuzum
Allahim insallah tamamina erdirsin canim telas yapma dinlen yinede bol bol, dikkat et kendine11 +3 deyiz dün oldu işte ondan sonra durdu çok şükür bende gebelikte çıkan kistten vardı o geldi aklıma acaba o mu ondan dolayımı oldu diye ama doktor bişey demedi bugün içinde gel demedi sadece allah korusun büyük parça düşerse gel dedi benimki minicik bi pıhtıydı hiç ağrım da olmadı ama çok korktum
Ben bi kere yumurtlama testi yapmıştım onda da o ay yumurtlama olmamıştı kuzum daha da boşvermiştim canını sıkma herşey olacağına varır ama istersen dene söylediklerimiAynen canim insan takiyo ister istemez, bana kalsa ovulasyon testi bile yapmicam ama yumurtlamayi bilmeliyim progesteron hapi yutmam gerekiyo cunki düzensiz adetim ve yumurtlamayi görünce ister istemez hevesleniyorum rabbimden hayirlisi hepimiz icin
Tamam cnm saolasinBen bi kere yumurtlama testi yapmıştım onda da o ay yumurtlama olmamıştı kuzum daha da boşvermiştim canını sıkma herşey olacağına varır ama istersen dene söylediklerimi
Sağol kuzum inşallahAllahim insallah tamamina erdirsin canim telas yapma dinlen yinede bol bol, dikkat et kendine
İyiyiz kuzum sen nasılsın. Test yaptn mı merakla senden haber bekliyoruzKizlar nasilsiniz
İyiyiz canım sen nasılsın ne yaptınKizlar nasilsiniz
Bende iyim canim bügün 15. Günüm yumurtlamadan ,halan olmadim ama adet sancim var ve hafifte akintimİyiyiz canım sen nasılsın ne yaptın
İnşallah bebeğin seninledir kuzumBende iyim canim bügün 15. Günüm yumurtlamadan ,halan olmadim ama adet sancim var ve hafifte akintim
Insallah canim benimİnşallah bebeğin seninledir kuzum ❤
Normal canm vucut alıştı ya artk anormal akıntılar azalacakKızlar merhaba . 2 gündür akintim baya azaldı normal midir acaba
Daha geçen hafta çamaşırım sürekli ıslak diye şikayet ediyordum :) insan evde oldukça her şeyden vesvese eder oluyorNormal canm vucut alıştı ya artk anormal akıntılar azalacak