Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Daha geçen hafta çamaşırım sürekli ıslak diye şikayet ediyordum :) insan evde oldukça her şeyden vesvese eder oluyor
Annelik duygusu böyle bişey canm daha nokta kadarken başlıyosn onun için endişe etmeye doğuyor büyüyor sen hala korkuyosn ☺️☺️

Annelik duygusu böyle bişey canm daha nokta kadarken başlıyosn onun için endişe etmeye doğuyor büyüyor sen hala korkuyosn ☺☺

Ortalık o kadar kötü ki insan endişeleniyor ister istemez daha şimdiden geleceğini bile düşünür oldum . Rabbim hepsine iyilik sağlık huzur versin insallah :KK43:

kızlar merhaba. 24 ocakta düşük yapmıştım 24 şubatta ilk adetimi oldum ve yoğun kanamalı geçti.10 gün baya kanamlı geçti.12.gün bitti lekelerle.döngüm 31 günde bir oluyorum zaten şehir dışındaydım bu ay ben yumurtlamama dair bir belirti pek hissetmedim hafif akıntı dışında normalde hissederim kasık ağrısı felan. benim dün hasta olmam lazım dı ama olmadım hala gelen giden belirti yok. 1 hafta önce eşimle bir araya geldik .hamilelik olacağını sanmıyorum yumurtlamam gereken dönemde yanyana değildik zaten.sizce yaşadığım durum nedir ara ara kasık ağrılarım oluyor o kadar.

kızlar merhaba. 24 ocakta düşük yapmıştım 24 şubatta ilk adetimi oldum ve yoğun kanamalı geçti.10 gün baya kanamlı geçti.12.gün bitti lekelerle.döngüm 31 günde bir oluyorum zaten şehir dışındaydım bu ay ben yumurtlamama dair bir belirti pek hissetmedim hafif akıntı dışında normalde hissederim kasık ağrısı felan. benim dün hasta olmam lazım dı ama olmadım hala gelen giden belirti yok. 1 hafta önce eşimle bir araya geldik .hamilelik olacağını sanmıyorum yumurtlamam gereken dönemde yanyana değildik zaten.sizce yaşadığım durum nedir ara ara kasık ağrılarım oluyor o kadar.
Adetin Bi kaç ay düzensiz olabilir yumurtlama günlerinde dğzensizleşecektir. Eşinle bir araya geldiğin gün tutabilir rabbim nasip ettiyse olur. Hakkında hayırlısı canm

Kızlar yarım saat önce lavaboya gittiğim de bi ıslaklık hissettim Çamaşırıma kahverengi leke gelmişti peçeteyle sildiğim de çok küçük bi pıhtı gördüm direk acile gittim doktor ultrason ile baktı bebeğin sağlıklı kalp atışı var dedi ama cihaz bozuk diye dinletemedi ama ekranda gösterdi pıt pıt attığını bü tür şeyleri düşük tehditti olarak sayıyoruz dedi ve progestan verdi zaten düşük yapıyor olsan bu kadar minik birşey değil daha büyük parça gelirdi dedi canım çok sıkıldı 😞😞
Cnm bu gibi durumda serviks boyunu ölçtürmeni açıklık varmı yokmu kontrol ettireni öneririm Dr kontrolun ne zaman

Cnm bu gibi durumda serviks boyunu ölçtürmeni açıklık varmı yokmu kontrol ettireni öneririm Dr kontrolun ne zaman
8 haftalıkken vajinal muayene de bakılmıştı hatta şaşırmıştım eliyle kontrol ettiği için biraz canım da yanmıştı alışman gerek buna her defasında bakıyoruz demişti açıklık var mı diye demişti dediğin o olabilir mi

8 haftalıkken vajinal muayene de bakılmıştı hatta şaşırmıştım eliyle kontrol ettiği için biraz canım da yanmıştı alışman gerek buna her defasında bakıyoruz demişti açıklık var mı diye demişti dediğin o olabilir mi
Usg ile ölçüm yapıyo kuzum ve ilerleyen haftalarda bakılması gerekiyor aslında 8 haftalıkken neyin açıklığına bakmış anlayamadım

Bunlarda benden kızlar dünkü testlerim 🙈🙃 bat:2 nisan diye hatırlıyorum neden se ama bat :31 martmış 🙈🙈🙈

Eklentiler

• AB7970D2-038E-4452-BBF5-E99FC7DE4D27.jpeg
    AB7970D2-038E-4452-BBF5-E99FC7DE4D27.jpeg
    85,6 KB · Görüntüleme: 43
  • 4B2F682E-3B65-47C6-B995-EBB0C56F6876.jpeg
    4B2F682E-3B65-47C6-B995-EBB0C56F6876.jpeg
    143,9 KB · Görüntüleme: 36
X