Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Yaa 1 tane alsam etkisi olmaz mı acaba östradiol düşük çıktığı için 1 tane verdi yüksek çıksaydı daha fazla verecekti sanırım aç tok farkediyor mu yan etkisi olur mu acaba aklımda deli sorular
Merhaba ben bir tane aldığımda evet yumurta oluyordu ama büyümüyor çatlamıyordu. Yan etkisi yumurta çatlamadoğında kiste dönüşebiliyor ama sorın değil adetle atılan kistler oluyor genelde. Yok karnına içiliyor diye biliyorum ben öyle içiyordum. Siz doktorunuzun önerdiği gibi yapın isterseniz ben bana olanı anlattım sadece. RABBİM tez vakitte isteyen herkesin kucağını hayırlı bebişlerle doldursun.

Kızlar yarım saat önce lavaboya gittiğim de bi ıslaklık hissettim Çamaşırıma kahverengi leke gelmişti peçeteyle sildiğim de çok küçük bi pıhtı gördüm direk acile gittim doktor ultrason ile baktı bebeğin sağlıklı kalp atışı var dedi ama cihaz bozuk diye dinletemedi ama ekranda gösterdi pıt pıt attığını bü tür şeyleri düşük tehditti olarak sayıyoruz dedi ve progestan verdi zaten düşük yapıyor olsan bu kadar minik birşey değil daha büyük parça gelirdi dedi canım çok sıkıldı 😞😞

Kızlar yarım saat önce lavaboya gittiğim de bi ıslaklık hissettim Çamaşırıma kahverengi leke gelmişti peçeteyle sildiğim de çok küçük bi pıhtı gördüm direk acile gittim doktor ultrason ile baktı bebeğin sağlıklı kalp atışı var dedi ama cihaz bozuk diye dinletemedi ama ekranda gösterdi pıt pıt attığını bü tür şeyleri düşük tehditti olarak sayıyoruz dedi ve progestan verdi zaten düşük yapıyor olsan bu kadar minik birşey değil daha büyük parça gelirdi dedi canım çok sıkıldı 😞😞
Allah şifa versin kuzum. Evet düşük olarak algılanıyor ama kistin olduğunu söyleseydin keşke. Kistte lekelenme ye sebep olabilir. Sen yinede dikkat et ama korkup tedirgin olup bebişi de strese sokma

Allah şifa versin kuzum. Evet düşük olarak algılanıyor ama kistin olduğunu söyleseydin keşke. Kistte lekelenme ye sebep olabilir. Sen yinede dikkat et ama korkup tedirgin olup bebişi de strese sokma
Amin kuzum söyledim kist olduğunu bişey demedi önce karından sonra alttan bakıcam gerek görülürse dedi ama karından bakar bakmaz bebeğin sağlıklı dedi alttan bakmadı

Amin kuzum söyledim kist olduğunu bişey demedi önce karından sonra alttan bakıcam gerek görülürse dedi ama karından bakar bakmaz bebeğin sağlıklı dedi alttan bakmadı
Alttan pek musade etme bence. Doğumu uyarabiliyolar erken doğuma neden olabiliyor çok gerekmedikçe ben musade etmiyorum. İnşallah önemli bişey yoktur

Bebek sağlıklı olunca gerek duymadı demekki canm risk olsaydı alttan bakardı
Baya korktum kuzum valla anlamadığım hiç birlerde yapmıyorum aslında zaten dinleniyorum neden oldu bitürlü anlamadım, acaba elektirik süpürgesi yerdeydi bende onu yerden kaldırdım asıl yerine koyarken hissettim ıslaklığı ondandır olmuş olabilir mi

Baya korktum kuzum valla anlamadığım hiç birlerde yapmıyorum aslında zaten dinleniyorum neden oldu bitürlü anlamadım, acaba elektirik süpürgesi yerdeydi bende onu yerden kaldırdım asıl yerine koyarken hissettim ıslaklığı ondandır olmuş olabilir mi
O zaman yatan gerek canm yataktan kalkma ters hareket yapmış olabilirsin

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kendine dikkat et ağır iş yapma uzan dinlen bol bol ilacını da aksatmadan kullan canım

Kızlar ben 4 5 gündür bulantı yaşıyorm herşey çok kokuyo yemek yiyemez oldum 😣 adetimde 3 gün sürdü oda pıhtısız koyu pembe renkte ydi. 3 günde peçeteye pede bişey gelmedi idrarın içinde pembe tortu damar gibi aktı acaba normal adet olmadım mı diye düşünmeye başladm. Bulantı kafamı çok karıştırdı😕

X