Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Daha geçen hafta çamaşırım sürekli ıslak diye şikayet ediyordum :) insan evde oldukça her şeyden vesvese eder oluyor
Annelik duygusu böyle bişey canm daha nokta kadarken başlıyosn onun için endişe etmeye doğuyor büyüyor sen hala korkuyosn

Annelik duygusu böyle bişey canm daha nokta kadarken başlıyosn onun için endişe etmeye doğuyor büyüyor sen hala korkuyosn ☺☺

Ortalık o kadar kötü ki insan endişeleniyor ister istemez daha şimdiden geleceğini bile düşünür oldum . Rabbim hepsine iyilik sağlık huzur versin insallah

kızlar merhaba. 24 ocakta düşük yapmıştım 24 şubatta ilk adetimi oldum ve yoğun kanamalı geçti.10 gün baya kanamlı geçti.12.gün bitti lekelerle.döngüm 31 günde bir oluyorum zaten şehir dışındaydım bu ay ben yumurtlamama dair bir belirti pek hissetmedim hafif akıntı dışında normalde hissederim kasık ağrısı felan. benim dün hasta olmam lazım dı ama olmadım hala gelen giden belirti yok. 1 hafta önce eşimle bir araya geldik .hamilelik olacağını sanmıyorum yumurtlamam gereken dönemde yanyana değildik zaten.sizce yaşadığım durum nedir ara ara kasık ağrılarım oluyor o kadar.

Adetin Bi kaç ay düzensiz olabilir yumurtlama günlerinde dğzensizleşecektir. Eşinle bir araya geldiğin gün tutabilir rabbim nasip ettiyse olur. Hakkında hayırlısı canm

Cnm bu gibi durumda serviks boyunu ölçtürmeni açıklık varmı yokmu kontrol ettireni öneririm Dr kontrolun ne zaman

Cnm bu gibi durumda serviks boyunu ölçtürmeni açıklık varmı yokmu kontrol ettireni öneririm Dr kontrolun ne zaman
8 haftalıkken vajinal muayene de bakılmıştı hatta şaşırmıştım eliyle kontrol ettiği için biraz canım da yanmıştı alışman gerek buna her defasında bakıyoruz demişti açıklık var mı diye demişti dediğin o olabilir mi

Usg ile ölçüm yapıyo kuzum ve ilerleyen haftalarda bakılması gerekiyor aslında 8 haftalıkken neyin açıklığına bakmış anlayamadım

Bunlarda benden kızlar dünkü testlerim bat:2 nisan diye hatırlıyorum neden se ama bat :31 martmış

Eklentiler

• AB7970D2-038E-4452-BBF5-E99FC7DE4D27.jpeg
    85,6 KB · Görüntüleme: 43
  • 4B2F682E-3B65-47C6-B995-EBB0C56F6876.jpeg
    143,9 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…