- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.241
Hayırlı geceler canım. Grubumuzu unutmayın aktif olalım burdada unutma biziHayırlı akşamlar kızlarr bugün bu topic geldi aklıma bi yazayım diye girdimMoonfacedMom seni de aktif görünce sevindim canım
Nasılsınınızz
Normal canm şiddetli olmadığı sürece birde kanama leke olmadığı sürece normal yat dinlen böyle durumlarda.Kızlar nasılsınız1-2 saattir ara ara gelen kasık ve bel ağrım oluyor normal mi
Hiç birşey yaptığım yok kuzum gün boyu yatıyorum çünkü bişeu yapacak halim olmuyor Perşembe gününe randevu aldım gidicem bakalım mercimeğimiz nasılNormal canm şiddetli olmadığı sürece birde kanama leke olmadığı sürece normal yat dinlen böyle durumlarda.
Mercimeğin Fasulye oldu annesi büyüyor günden güneHiç birşey yaptığım yok kuzum gün boyu yatıyorum çünkü bişeu yapacak halim olmuyor Perşembe gününe randevu aldım gidicem bakalım mercimeğimiz nasıl
Hayırlı geceler canım. Grubumuzu unutmayın aktif olalım burdada unutma bizi ☺ nasılsın çalışmalar nasıl gidiyor
Hiç birşey yaptığım yok kuzum gün boyu yatıyorum çünkü bişeu yapacak halim olmuyor Perşembe gününe randevu aldım gidicem bakalım mercimeğimiz nasıl
Yok kuzum bir kaç arkadaşlar daha var allah isteyen herkese nasip etsinAy ay ay bu topiğin ilk hamişi sen misin yoksam
Çok şükür kuzum rabbim sizede nasip etsinMercimeğin Fasulye oldu annesi büyüyor günden güne ☺
Bende sizler gibi çok takıyordum kafama . Haftada 2 yle olacak iş değil diye ama ölüyormuş elhamdülillah rabbim verecekse 1 seferde de olur vermeyecekse 3o sefer de de olmaz
Yok kuzum bir kaç arkadaşlar daha var allah isteyen herkese nasip etsin❤
Vav 2 günde 1 bize lüks kuzumAynen canım
Çalışmalar eh işte diyelim eşimin iş yoğunluğu çok fazla 2 günde bir olsa çok şükür diyorum
Bide doktora gittim tahlilde muayene de falan bişey çıkmadı kafam rahatladı psikolojikmen
Haklısın canm ama işte biz kadınlar işi şansa bırakmak istemiyoruz halbuki rabbim verirse olacak ama yinede düzenli olsun istiyoruz. Senin bebiş nasıl geldi yumurtlama takibi falan yapmış mıydnBende sizler gibi çok takıyordum kafama . Haftada 2 yle olacak iş değil diye ama ölüyormuş elhamdülillah rabbim verecekse 1 seferde de olur vermeyecekse 3o sefer de de olmaz
Amin kuzum inşallahÇok şükür kuzum rabbim sizede nasip etsin
Ovulasyon döneminde yükselir canm başka Bi hormonun yüksekliği de yüjseltebiliyo 2 gün sonra tekrarla istersen yükselecek mi görmüş olursun rahat edersinKızlar bir sorum olacak size. Hamile olmayan bir kadında beta hcg değeri 0 ve 5 arasında değişiklik gösterir mi? Yani 0.0 iken 1.50 çıkabilir mi
Canım ben 3 ay boyunca takip ettim çok strese girdim çok dikkat ettim eşim istemediğinde kavga çıkardım . Bebisin geldigi ay dikkat etmedim hiç. Ekledim ilişki tarihleriniHaklısın canm ama işte biz kadınlar işi şansa bırakmak istemiyoruz halbuki rabbim verirse olacak ama yinede düzenli olsun istiyoruz. Senin bebiş nasıl geldi yumurtlama takibi falan yapmış mıydn
Ovulasyon oldugunu sanmıyorum canım kanamam varOvulasyon döneminde yükselir canm başka Bi hormonun yüksekliği de yüjseltebiliyo 2 gün sonra tekrarla istersen yükselecek mi görmüş olursun rahat edersin
Bu ay benimde seninki gibi tablo belki tutar benimdeCanım ben 3 ay boyunca takip ettim çok strese girdim çok dikkat ettim eşim istemediğinde kavga çıkardım . Bebisin geldigi ay dikkat etmedim hiç. Ekledim ilişki tarihlerini