Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Hayırlı akşamlar kızlarr bugün bu topic geldi aklıma bi yazayım diye girdim MoonfacedMom seni de aktif görünce sevindim canım
Nasılsınınızz
Hayırlı geceler canım. Grubumuzu unutmayın aktif olalım burdada unutma bizi nasılsın çalışmalar nasıl gidiyor

Hayırlı geceler canım. Grubumuzu unutmayın aktif olalım burdada unutma bizi ☺ nasılsın çalışmalar nasıl gidiyor

Aynen canım
Çalışmalar eh işte diyelim eşimin iş yoğunluğu çok fazla 2 günde bir olsa çok şükür diyorum
Bide doktora gittim tahlilde muayene de falan bişey çıkmadı kafam rahatladı psikolojikmen

Vav 2 günde 1 bize lüks kuzum sizin maşallah diyelim inşallah tez vakitte gelecektir bebişin kafanın rahat olması önemli

Bende sizler gibi çok takıyordum kafama . Haftada 2 yle olacak iş değil diye ama ölüyormuş elhamdülillah rabbim verecekse 1 seferde de olur vermeyecekse 3o sefer de de olmaz
Haklısın canm ama işte biz kadınlar işi şansa bırakmak istemiyoruz halbuki rabbim verirse olacak ama yinede düzenli olsun istiyoruz. Senin bebiş nasıl geldi yumurtlama takibi falan yapmış mıydn

Kızlar bir sorum olacak size. Hamile olmayan bir kadında beta hcg değeri 0 ve 5 arasında değişiklik gösterir mi? Yani 0.0 iken 1.50 çıkabilir mi

Kızlar bir sorum olacak size. Hamile olmayan bir kadında beta hcg değeri 0 ve 5 arasında değişiklik gösterir mi? Yani 0.0 iken 1.50 çıkabilir mi
Ovulasyon döneminde yükselir canm başka Bi hormonun yüksekliği de yüjseltebiliyo 2 gün sonra tekrarla istersen yükselecek mi görmüş olursun rahat edersin

Haklısın canm ama işte biz kadınlar işi şansa bırakmak istemiyoruz halbuki rabbim verirse olacak ama yinede düzenli olsun istiyoruz. Senin bebiş nasıl geldi yumurtlama takibi falan yapmış mıydn
Canım ben 3 ay boyunca takip ettim çok strese girdim çok dikkat ettim eşim istemediğinde kavga çıkardım . Bebisin geldigi ay dikkat etmedim hiç. Ekledim ilişki tarihlerini

Eklentiler

• Screenshot_20200302-151329_My Calendar.jpg
    88 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…