Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

ay bende isterim

Cnm ben 15 mart yeni bat

Kızlar bu kökü hassasiyeti ne zaman geçecek . Perişanım her şey herkes kokuyo kocam bile kokuyo
Hayırlı olsun bebeğiniz.ben de gebeliğimde öyleydim. 4 aydan sonra biraz biraz azaldı. . Ama doğuma kadar geçmiyor. Eşim parfümünü arabada taşıyordu. Evin içinde sıkamıyordu

Oda iyi aslinda bir benimki demiyor yorgunum diye tovbe tovbw elinden gelse sabah aksam
Daha ne istiyorsn kız ne güzel işte değerlendirmiş oluyosn şansa bırakmıyorsun keşke benimkide öyle olsa bende diyorm değerlendirsek olmazsa yine olmasn böyle zoruma gidiyor

Yok canm nerde bizde o şans koca yorgunum deyip duruyo değerlendiremiyoruz ki
Vallahi sen eşittir ben canım 2 gündür eşimin ailesinin yanındaydık şehir dışında dün de kayınvalidemler kendi eltisi ve kayınvalidesinde kaldı oraya oturmaya gitmiştik bizde kaynanamların kendi evine geçtik çocuk konusu açıldı yine ama kayınvalidem anlayışlı çok şükür takma kafama stres yapma rabbim verecekki olsun falan der hep sonra işte diyo ki niye banyo yapmadınız suya mı kıyamadınız diyemedim oğlun yanaşmıyor anne

Güldürdün beni. Deseydin oğlununki çok kıymetli müzeye koyucaz görmek için bile para isticek nerdeyse öyle kıymetli yani

Eşim keçi boynuzu kürü yapıyor 15 gündür ama bu 15 günnde 2 defa ya da 3 defa yanaştı ben de böyle olunca geriliyorum ister istemez patlıyorum kalbini kırıyorum eşimin
Valla benimkide aynı canm. Napalım bizde istiyoruz olsun ama böyle isteksiz olunca kocalar ister istemez sorun oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…