-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.221
ay bende isterimHamiş haberimizi paylaşma plaformumuz topiğimiz herkese uğur getirsin inşallah❤
❤
Topik kuralları
- Topiğe adını yazdıran doğuma kadar çıkamaz
- Topiğe katılanlar konuşmalara düzenli olarak katılmak zorundadır.
- Listemiz bacıkolar dan oluşmaktadır.
- Kurallar çiğnenemez, çiğnenmesi teklif bile edilemez!!!
Hamiş olmayı bekleyenler
2020 ŞUBAT
MoonfacedMom ❤. 9 şubat - @SekerPortakaliMMM ❤. 13 şubat
Vizeci06 ❤. 15 şubat - @Gamzeliyy ❤. 15 şubat
- @Canimm oglum ❤. 16 şubat
OCAK
@Kertemeyenkelebek[/USER] ❤. 3OCAK- @Nur_hayat2005 ❤. 28 OCAK
- M meltemm34 ❤. 26 ocak
- @Vesilebcl ❤. 13 OCAK
- @Blue0Pink ❤. 14 OCAK
- @kartalice28 ❤. 30 OCAK
- M meltemm34 ❤. 29 OCAK
Gonulmeyvesi ❤. 23 Aralık - @Cikilop1 ❤. 27 AralıK
- @EsrDG ❤. 21 Aralık
- @anneolmakhayalim ❤. 21 Aralık
Hamiş adaylarımız
@icecreamm
@oblomowka1
@Papatia61
N Neredenbaksantutarsizlik
@Cikilop1
Grubumuzun tospikleri
@Seda2012Emre2 Kasım 2019 cumartesi
�
geldim bakalım..Ne yapıyoruz şimdi neler oluyor buradaBuyur gel canm ☺❤
Cnm ben 15 mart yeni batHamiş haberimizi paylaşma plaformumuz topiğimiz herkese uğur getirsin inşallah❤
❤
Topik kuralları
- Topiğe adını yazdıran doğuma kadar çıkamaz
- Topiğe katılanlar konuşmalara düzenli olarak katılmak zorundadır.
- Listemiz bacıkolar dan oluşmaktadır.
- Kurallar çiğnenemez, çiğnenmesi teklif bile edilemez!!!
Hamiş olmayı bekleyenler
2020 ŞUBAT
MoonfacedMom ❤. 9 şubat - @SekerPortakaliMMM ❤. 13 şubat
Vizeci06 ❤. 15 şubat - @Gamzeliyy ❤. 15 şubat
- @Canimm oglum ❤. 16 şubat
OCAK
@Kertemeyenkelebek[/USER] ❤. 3OCAK- @Nur_hayat2005 ❤. 28 OCAK
- M meltemm34 ❤. 26 ocak
- @Vesilebcl ❤. 13 OCAK
- @Blue0Pink ❤. 14 OCAK
- @kartalice28 ❤. 30 OCAK
- M meltemm34 ❤. 29 OCAK
Gonulmeyvesi ❤. 23 Aralık - @Cikilop1 ❤. 27 AralıK
- @EsrDG ❤. 21 Aralık
- @anneolmakhayalim ❤. 21 Aralık
Hamiş adaylarımız
@icecreamm
@oblomowka1
@Papatia61
N Neredenbaksantutarsizlik
@Cikilop1
Grubumuzun tospikleri
@Seda2012Emre2 Kasım 2019 cumartesi
�
Hayırlı olsun bebeğiniz.ben de gebeliğimde öyleydim. 4 aydan sonra biraz biraz azaldı. . Ama doğuma kadar geçmiyor. Eşim parfümünü arabada taşıyordu. Evin içinde sıkamıyorduKızlar bu kökü hassasiyeti ne zaman geçecek . Perişanım her şey herkes kokuyo kocam bile kokuyo
Hoşgeldin canım. Hamiş kalmaya çalışıyorz kalanları takip ediyoruz işte öylegeldim bakalım..Ne yapıyoruz şimdi neler oluyor burada
Yazıyorum canm hemenCnm ben 15 mart yeni bat
Ayy bende öyleydim kocam sarılsın öpsün istemiyo dm 4 ay sürdü sonra azaldı benimKızlar bu kökü hassasiyeti ne zaman geçecek . Perişanım her şey herkes kokuyo kocam bile kokuyo
Sende var mi gebelik cnmYazıyorum canm hemen
Yok canm nerde bizde o şansSende var mi gebelik cnm
Oda iyi aslinda bir benimki demiyor yorgunum diye tovbe tovbw elinden gelse sabah aksamYok canm nerde bizde o şanskoca yorgunum deyip duruyo değerlendiremiyoruz ki
Daha ne istiyorsn kız ne güzel işte değerlendirmiş oluyosn şansa bırakmıyorsun keşke benimkide öyle olsa bende diyorm değerlendirsek olmazsa yine olmasn böyle zoruma gidiyorOda iyi aslinda bir benimki demiyor yorgunum diye tovbe tovbw elinden gelse sabah aksam
Hayirlisi olsun cnm hakkinda esine huc verecek seylerden yedirtmeye calis bariDaha ne istiyorsn kız ne güzel işte değerlendirmiş oluyosn şansa bırakmıyorsun keşke benimkide öyle olsa bende diyorm değerlendirsek olmazsa yine olmasn böyle zoruma gidiyor
Hepimiz için hayırlısı olsun canm. Ahh yemezki kuzumHayirlisi olsun cnm hakkinda esine huc verecek seylerden yedirtmeye calis bari
Vallahi sen eşittir ben canım 2 gündür eşimin ailesinin yanındaydık şehir dışında dün de kayınvalidemler kendi eltisi ve kayınvalidesinde kaldı oraya oturmaya gitmiştik bizde kaynanamların kendi evine geçtik çocuk konusu açıldı yine ama kayınvalidem anlayışlı çok şükür takma kafama stres yapma rabbim verecekki olsun falan der hep sonra işte diyo ki niye banyo yapmadınız suya mı kıyamadınızYok canm nerde bizde o şanskoca yorgunum deyip duruyo değerlendiremiyoruz ki
Eşim keçi boynuzu kürü yapıyor 15 gündür ama bu 15 günnde 2 defa ya da 3 defa yanaştıHepimiz için hayırlısı olsun canm. Ahh yemezki kuzum
Vallahi sen eşittir ben canım 2 gündür eşimin ailesinin yanındaydık şehir dışında dün de kayınvalidemler kendi eltisi ve kayınvalidesinde kaldı oraya oturmaya gitmiştik bizde kaynanamların kendi evine geçtik çocuk konusu açıldı yine ama kayınvalidem anlayışlı çok şükür takma kafama stres yapma rabbim verecekki olsun falan der hep sonra işte diyo ki niye banyo yapmadınız suya mı kıyamadınızdiyemedim oğlun yanaşmıyor anne
Valla benimkide aynı canm. Napalım bizde istiyoruz olsun ama böyle isteksiz olunca kocalar ister istemez sorun oluyoEşim keçi boynuzu kürü yapıyor 15 gündür ama bu 15 günnde 2 defa ya da 3 defa yanaştıben de böyle olunca geriliyorum ister istemez patlıyorum kalbini kırıyorum eşimin