- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.261
Canm ovulasyon yumurtlama zamanı demek Yumurta çatlıyor olabilirOvulasyon oldugunu sanmıyorum canım kanamam var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm ovulasyon yumurtlama zamanı demek Yumurta çatlıyor olabilirOvulasyon oldugunu sanmıyorum canım kanamam var
Mart zaten boş şubat böyle canmCanım ben 3 ay boyunca takip ettim çok strese girdim çok dikkat ettim eşim istemediğinde kavga çıkardım . Bebisin geldigi ay dikkat etmedim hiç. Ekledim ilişki tarihlerini
Son bat 4 şubatHamiş haberimizi paylaşma plaformumuz topiğimiz herkese uğur getirsin inşallah❤
❤
Topik kuralları
Hamiş olmayı bekleyenler
- Topiğe adını yazdıran doğuma kadar çıkamaz
- Topiğe katılanlar konuşmalara düzenli olarak katılmak zorundadır.
- Listemiz bacıkolar dan oluşmaktadır.
- Kurallar çiğnenemez, çiğnenmesi teklif bile edilemez!!!
2020ŞUBAT
- MoonfacedMom ❤. 9 şubat
- @SekerPortakaliMMM ❤. 13 şubat
- Vizeci06 ❤. 15 mart
- G Gamzeliyy ❤. 15 şubat
- C Canimm oglum ❤. 16 şubat
OCAK
@Kertemeyenkelebek[/USER] ❤. 3OCAK- Nur_hayat2005 ❤. 28 OCAK
- M meltemm34 ❤. 26 ocak
- V Vesilebcl ❤. 13 OCAK
- Blue0Pink ❤. 14 OCAK
- kartalice28 ❤. 30 OCAK
- M meltemm34 ❤. 29 OCAK
- Gonulmeyvesi ❤. 23 Aralık
- C Cikilop1 ❤. 27 AralıK
- EsrDG ❤. 21 Aralık
- @anneolmakhayalim ❤. 21 Aralık
Hamiş adaylarımız
@icecreamm
@oblomowka1
@Papatia61
N Neredenbaksantutarsizlik
C Cikilop1
@Beyyaz31
Grubumuzun tospikleri
@Seda2012Emre 2 Kasım 2019 cumartesi
�
Bundan önce bi düşüğüm var ondan bu kuruntu malesef ...
İnşallah vardır canm benimBence var pembe silik çizgi. 2 gün sonra tekrarla canım koyulaşırsa kan verirsin
İnsallah canım rabbim gönlüne göre versinİnşallah vardır canm benim
Aminİnsallah canım rabbim gönlüne göre versin
Çok heyecanlandım ay inşallah inşallah inşallahBu ay benimde seninki gibi tablo belki tutar benimde
Umut var mı senceÇok heyecanlandım ay inşallah inşallah inşallah
Umut var mı sence
Valla hamı Allah razı olsun rabbim gönlüne göre versin inşallah seninde 8 9 mart canm bakalım beklemedeymBence gunlerin çok ideal :)namazımdan sonra sana dua ettim :) 6sinda mi adet olman lazım?
Amin canm inşallahGözün aydın canm bebiş el sallıyor burdaym diye hayırlısıyla gelsin inşallah
Canm seni hamişlere yazdım değilsiwn o zaman bat eklerim ama inşallah gerek kalmaz hamiş olursunBat 4 mart
İnşallah canm benimCanm seni hamişlere yazdım değilsiwn o zaman bat eklerim ama inşallah gerek kalmaz hamiş olursun
Vav 2 günde 1 bize lüks kuzum sizin maşallah diyelim ☺ inşallah tez vakitte gelecektir bebişin kafanın rahat olması önemli