- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.201
Bu günlerde birgün bitecek kuzum zahmetsiz rahmet olmuyo az idare edeceğiz, Dr a gidince ilaç iste belki iyi gelirAmin kuzumilk hamileliğim de hiç böyle olmamıştı 7 haftada başlamıştı 1 hafta sürmüştü ama böyle şifddetli değil eşim bile diyor sen ilk seferinde iştahın çok güzeldi şimdi kilo almak yerine vercen heralde diye
Doktordan geldim kızlar çok şükürBu günlerde birgün bitecek kuzum zahmetsiz rahmet olmuyo az idare edeceğiz, Dr a gidince ilaç iste belki iyi gelir
Gözün aydın kuzum çok mutlu oldumDoktordan geldim kızlar çok şükürkalp atışlarını duydum tabi devlet olduğu için 2.e dinletmedi ama olsun içimdeki korku dindi şükürler olsun rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Aminn kuzum inşallahGözün aydın kuzum çok mutlu oldumrabbim sonuna kadar sağlıklı getirsin inşallah. Amin bizlerde tez vakitte kavuşuruz inşallah kuzulara ❤❤
Rabbime sığın herşey güzel olacak kuzumAminn kuzum inşallahçok huzursuzdum duyamıcam diye ama rabbim nasip etti rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın tez vakitte sizlere de hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
Benim hiç yok kuzum iki tane kaybım var işte biri düşük biliyorsunuz diğeri de kalp ve gelişim durduğu için aldırmıştıkRabbime sığın herşey güzel olacak kuzumsenin ilki kaç yaşındaydı bu 2. Olacak dimi. Amin kuzum Amin inşallah
Aaa öylemiydi ben karıştırmışm kuzum kusura bakma. İnşallah rabbim bir daha yaşatmasın bu acıyıBenim hiç yok kuzum iki tane kaybım var işte biri düşük biliyorsunuz diğeri de kalp ve gelişim durduğu için aldırmıştık
Amin kuzumAaa öylemiydi ben karıştırmışm kuzum kusura bakma. İnşallah rabbim bir daha yaşatmasın bu acıyı
Çok sinir oluyorum böyle doktorlara değiştir tabi bide okadar para ödüyordunuzDoktorumu degistirdim bende kızlar. Çarşamba günü 7.30 da hafif kanamam oldu doktorumu aradım meşgule attı tam 1.5 saat sonra bana dondu ben o zamana kadar çoktan zaten başka doktora gidip baktirmistim şükür bebekte bi sorun yok ama doktor sonra beni ne aradı ne sordu oldun mu kaldın mi diye bende ertesi gün gittim degistirdim hastanemi de doktorumu da
Tam 2 bin daha düşük bi yerle anlaştık doktorum çok ilgili gözüküyor inşallah da öyle olur :) sen nasilsin bulantılarin nasilÇok sinir oluyorum böyle doktorlara değiştir tabi bide okadar para ödüyordunuz
Biraz daha iyiyim canım şükürTam 2 bin daha düşük bi yerle anlaştık doktorum çok ilgili gözüküyor inşallah da öyle olur :) sen nasilsin bulantılarin nasil
Gözün aydın canım inşallah sağlıkla mutlulukla huzurla kucağına alırsın bebişiniDoktordan geldim kızlar çok şükürkalp atışlarını duydum tabi devlet olduğu için 2.e dinletmedi ama olsun içimdeki korku dindi şükürler olsun rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah
AminGözün aydın canım inşallah sağlıkla mutlulukla huzurla kucağına alırsın bebişini
10. haftada bi git canım ben öyle yapmıştımKızlar nasılsınız bir şey sorucam bana 12. Haftada gel 2li testleri yapıcaz demiştiler geçen hafta daha kontrole gitmicek miyim acaba siz nasıl yaptınız
Sağol canım10. haftada bi git canım ben öyle yapmıştım
Öyle yapıcam canım Sen nasılsın10.haftaya randevu verdi doktorum bana da . 12 de de ikili test yapılır muhtemelen .
Bence sizde 10.haftada gidin
Hafif hafif bulantılarım var ama çok şükür iyiyim canim her şey yolunda :)Öyle yapıcam canım Sen nasılsın