Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Amin kuzum 😞 ilk hamileliğim de hiç böyle olmamıştı 7 haftada başlamıştı 1 hafta sürmüştü ama böyle şifddetli değil eşim bile diyor sen ilk seferinde iştahın çok güzeldi şimdi kilo almak yerine vercen heralde diye
Bu günlerde birgün bitecek kuzum zahmetsiz rahmet olmuyo az idare edeceğiz, Dr a gidince ilaç iste belki iyi gelir

Bu günlerde birgün bitecek kuzum zahmetsiz rahmet olmuyo az idare edeceğiz, Dr a gidince ilaç iste belki iyi gelir
Doktordan geldim kızlar çok şükür 🙏 kalp atışlarını duydum tabi devlet olduğu için 2.e dinletmedi ama olsun içimdeki korku dindi şükürler olsun rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah 🥰

Doktordan geldim kızlar çok şükür 🙏 kalp atışlarını duydum tabi devlet olduğu için 2.e dinletmedi ama olsun içimdeki korku dindi şükürler olsun rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah 🥰
Gözün aydın kuzum çok mutlu oldum 🥰rabbim sonuna kadar sağlıklı getirsin inşallah. Amin bizlerde tez vakitte kavuşuruz inşallah kuzulara ❤️❤️

Gözün aydın kuzum çok mutlu oldum 🥰rabbim sonuna kadar sağlıklı getirsin inşallah. Amin bizlerde tez vakitte kavuşuruz inşallah kuzulara ❤❤
Aminn kuzum inşallah 🥰 çok huzursuzdum duyamıcam diye ama rabbim nasip etti rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın tez vakitte sizlere de hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin ❤️❤️

Aminn kuzum inşallah 🥰 çok huzursuzdum duyamıcam diye ama rabbim nasip etti rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın tez vakitte sizlere de hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin ❤️❤️
Rabbime sığın herşey güzel olacak kuzum 🥰senin ilki kaç yaşındaydı bu 2. Olacak dimi. Amin kuzum Amin inşallah 🤲🤲

Doktorumu degistirdim bende kızlar. Çarşamba günü 7.30 da hafif kanamam oldu doktorumu aradım meşgule attı tam 1.5 saat sonra bana dondu ben o zamana kadar çoktan zaten başka doktora gidip baktirmistim şükür bebekte bi sorun yok ama doktor sonra beni ne aradı ne sordu oldun mu kaldın mi diye bende ertesi gün gittim degistirdim hastanemi de doktorumu da

Doktorumu degistirdim bende kızlar. Çarşamba günü 7.30 da hafif kanamam oldu doktorumu aradım meşgule attı tam 1.5 saat sonra bana dondu ben o zamana kadar çoktan zaten başka doktora gidip baktirmistim şükür bebekte bi sorun yok ama doktor sonra beni ne aradı ne sordu oldun mu kaldın mi diye bende ertesi gün gittim degistirdim hastanemi de doktorumu da
Çok sinir oluyorum böyle doktorlara değiştir tabi bide okadar para ödüyordunuz

Gözün aydın canım inşallah sağlıkla mutlulukla huzurla kucağına alırsın bebişini 🥰

Kızlar nasılsınız bir şey sorucam bana 12. Haftada gel 2li testleri yapıcaz demiştiler geçen hafta daha kontrole gitmicek miyim acaba siz nasıl yaptınız

X