- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.161
Cnm cok gecmis olsunpıhtının da bu denli sancı yapması ve günlerden sonra gelmesi .bilemedim ki :/
çok teşekkür ederim canımm .Cnm cok gecmis olsun
Canım dondurma denedin mi benim bulantimi güzel kesiyoKızlar ben bu bulantılarla nasıl başa çıkıcam çubuk kraker bi yerden sonra fayda etmiyor
Yok denemedim kuzum annemde sarı leblebi ye diyor ama ben sevmiyorumCanım dondurma denedin mi benim bulantimi güzel kesiyo
Yok denemedim kuzum annemde sarı leblebi ye diyor ama ben sevmiyorum
Ya inşallah çok erken başladıBence bi dondurmayı dene inşallah şifa olur :)
Az kaldı 3 hafta sonra bitecek inşallah
O bende de var gazım çok aşırı.Ve karnımda aşırı şişlik var resmen baskı yapıyorlar gibi
Ya benim gazım çok ama afedersiniz yapa biliyorum ona rağmen böyle şişO bende de var gazım çok aşırı.
Benimde öyle . Karnım şiş . Bilenler bebek sanıyo bi deYa benim gazım çok ama afedersiniz yapa biliyorum ona rağmen böyle şiş
Ay çok kötü ya nasıl başa çıkıcam bilmiyorumBenimde öyle . Karnım şiş . Bilenler bebek sanıyo bi de
cnmm sancım gelip gidiyor akşam yine fenaydım kahvemsi leke oldu yine akıntı var.enfeksiyon mu acaba. dün sağlık ocağına kan vermeye gittim beta bakim düşmemiş mi diye hemolizli numune diye sonuç çıktı.şimdi bu sancılar için doktora gdcem birde kan verim dedim .çok teşekkür ederim . sen nasılsın geçti mi enfeksiyonunoblomov21 canm nasılsın var mı Bi değişiklik. Geçtimi sancı Bi daha leke oldumu
Enfeksiyon olabilir kuzum Bi jinekologa git istersen. Benimde enfeksiyon devam ediyor canm bilmiyorum nasıl atlatıcamcnmm sancım gelip gidiyor akşam yine fenaydım kahvemsi leke oldu yine akıntı var.enfeksiyon mu acaba. dün sağlık ocağına kan vermeye gittim beta bakim düşmemiş mi diye hemolizli numune diye sonuç çıktı.şimdi bu sancılar için doktora gdcem birde kan verim dedim .çok teşekkür ederim . sen nasılsın geçti mi enfeksiyonun
gittim jinekolog rendevusuz bakmadı acile yalvar yakar kan bakrtırdım.beta sıfırlanmış şükür ki.ilaç kullanmıyomusun? ne enfeksiyonu senin?Enfeksiyon olabilir kuzum Bi jinekologa git istersen. Benimde enfeksiyon devam ediyor canm bilmiyorum nasıl atlatıcam
İdrar yolu enfeksiyonu dediler başka Bi Dr protein kaçağı var o enfeksiyon yapıyo dedi serum takıldı ama yine tam olarak toparlanamadımgittim jinekolog rendevusuz bakmadı acile yalvar yakar kan bakrtırdım.beta sıfırlanmış şükür ki.ilaç kullanmıyomusun? ne enfeksiyonu senin?
ilaç bitince git tekrar doktora. acil şifalar dilerim ..İdrar yolu enfeksiyonu dediler başka Bi Dr protein kaçağı var o enfeksiyon yapıyo dedi serum takıldı ama yine tam olarak toparlanamadım
İlacım bitti canım çok oldu. Sağol ben de sana aynı şekilde şifalar diliyorumilaç bitince git tekrar doktora. acil şifalar dilerim ..