- 31 Mayıs 2019
- 336
- 243
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Bence de kan en garantisi ya haberdar et bizi de yarınHayırlısıysa versin rabbimbenim testlerimde genelde çizgi çıkıyo ondan da yapmak istemedim olmasa da Bi değer yüzünden 2.çizgi çıkıyo en iyisi kan
Tamam canm inşallah bakalım.Bence de kan en garantisi ya haberdar et bizi de yarın
Amiiinnn canım hadi hayırlısı inşallahHamişler ben yarn kan vermeye gidicem bana dua edin rabbim umudumuzu boşa çıkarmasın
İnşallah kuzucuk vardır canımHamişler ben yarn kan vermeye gidicem bana dua edin rabbim umudumuzu boşa çıkarmasın
Herkese yer var canm buyurAday olarak banada yer varmi aceppp
İnsallah canimİnşallah kuzucuk vardır canım ☺ Senle bat larımız aynıydı sanırım var mı belirti
Bende kasıklarda sızı bacaklarımda çekme var. Sık idrara gitme çok su içme ve isteği. Akıntı arttı hepten gücüm bitti çok yorgunum. Alt karında şişlik bacaklarımda ağrı ayak tabanlarma basamıyorum vucudum şiş ayaklarım 39 numaraya çıkmş hatta sıkıyor bile onlarda 38 bile bol gelirdi ödem gibi şişim. Göğüslerde şişme uçlarında dikleşme var. Daha varda var işte ne ararsan bende varAra ara karın ağrısı var bende bi sağ bi sol kasık hafif sızı. Bel sırt ağrısı biraz. sürekli wc ye gidiyorum oldum sanıp korkudan sanırım ☺
O zaman bat 22 ekim varmidir baska bilgi isteyinHerkese yer var canm buyur
Şehir yaş kilo kaçıncı bebiş son adet tarihiO zaman bat 22 ekim varmidir baska bilgi isteyin
Yas 27 sehir canakkale ilk bebis son adet tarihi 25 eylul belirti pek yok gibi suan ovulaston testi var elimde onu yaptim bekliyorumŞehir yaş kilo kaçıncı bebiş son adet tarihibenimde 22 Ekim var mı belirtilerin test yaptın mı
Ekledim canm testi bizede at merak ettimYas 27 sehir canakkale ilk bebis son adet tarihi 25 eylul belirti pek yok gibi suan ovulaston testi var elimde onu yaptim bekliyorum
Evett bizde bugün keseyi gördük folik asit başlattı beni deTamam canm inşallah bakalım.Hamiş çıkarsam hemen kadın doğuma gitmem gerek ilaçlara başlamak için geç kalmamalıyım
Aday mı yazmışım
Benim kan. Sulandırıcı iğneler haplar çeşit çeşit vitaminler hepsi başlayacak canm sadece folik olsa keşkeEvett bizde bugün keseyi gördük folik asit başlattı beni de
Hoşgeldin canm bilgilerini yaz ben ekleyeyim canmMerhabalar bende geldim topiğinize beni de yazın bana da uğur getirsin☺