Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Kızlar Dr. Geliyorum 5hafta 5 günlükmüş kese haftasıyla uyumluymuş 1 hafta sonra gel bebeği görücez dedi kan ve idrar aldı
Yaa çok sevindim inşallah herşey yolunda gider. Bu ay kendinden çok emindin neler yaptn bizede anlat belki Bi dahaki ay bizdede işe yarar

Yaa çok sevindim inşallah herşey yolunda gider. Bu ay kendinden çok emindin neler yaptn bizede anlat belki Bi dahaki ay bizdede işe yarar
Kız öyle taktiktik bişeyler yapmadım sadece 2 günde bir ilişki oldu ama bu ay afedersiniz erkeğin altta kadının üstte olduğu şeyi denedik hep

Ben yatıp bacaklarımı kaldırdığım 2 ay kalamadım . Kaldigim ay artık amaaaan olursa olur olmazsa olmaz artık napayım rabbimden deyip saldım.
Valla bende bu ay hiç umrumda değil 2 ay çok taktım oldun diye ama pes ettim bu ay umutsuz başladm akışına bıraktım çünkü bu ay çok rahatsızlandm ancak toparlanıyorm zorlamıcam kendimi

Yok kuzum hiç kaldırmadım aksine bir 2 dakika üstte kaldım kalktım yani ay çok utandım
Bende bu ay akışına bıraktım canm zorlamıcam kendimi geçen ay rahatsız olduğum halde olsun diye zorladım sonucu bana ağır oldu o yüzden bu ay umutsuzum eşim istedikçe yapıcam takdir allahtan. Utanma kız birbirimize yardımcı olmak amacıyla şeettik

Kuzum ben şeyi anladım zaten düzenli birlikte olunca kalıyormuşsun tabi Allah’ın takdiri yinede olsun kuzum zorlama kendini

Valla bende bu ay hiç umrumda değil 2 ay çok taktım oldun diye ama pes ettim bu ay umutsuz başladm akışına bıraktım çünkü bu ay çok rahatsızlandm ancak toparlanıyorm zorlamıcam kendimi
Bencede hiç zorlamayın. Biz zorladıkça olacağı varsa da olmuyor . Ben 2 ay önce sırf yumurtlama gününde eşim bugün hasta gibiyim istemiyorum dedi diye kavga çıkarmıştım

Bencede hiç zorlamayın. Biz zorladıkça olacağı varsa da olmuyor . Ben 2 ay önce sırf yumurtlama gününde eşim bugün hasta gibiyim istemiyorum dedi diye kavga çıkarmıştım
Yaaa dimi bizde kavga ediyoruz eşim istemeyince, takıntı yapınca kavga oluyo illa ki bu ay ısrar yok olmasını istediğimiz zaman olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…