-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.121
Maşallah:)aramızda 3 4 gün var seninle :)Kızlar Dr. Geliyorum 5hafta 5 günlükmüş kese haftasıyla uyumluymuş 1 hafta sonra gel bebeği görücez dedi kan ve idrar aldı
İnşallah kuzumaminnnn
Hadi yaMaşallah:)aramızda 3 4 gün var seninle :)
Haftaya inşallah bebeği de görürsün kalp atışını da duyarsın . Dün duyduk biz :)
Yaa çok sevindimKızlar Dr. Geliyorum 5hafta 5 günlükmüş kese haftasıyla uyumluymuş 1 hafta sonra gel bebeği görücez dedi kan ve idrar aldı
Kız öyle taktiktik bişeyler yapmadımYaa çok sevindiminşallah herşey yolunda gider. Bu ay kendinden çok emindin neler yaptn bizede anlat belki Bi dahaki ay bizdede işe yarar
Biz neyi yanlış yapıyorz acabaKız öyle taktiktik bişeyler yapmadımsadece 2 günde bir ilişki oldu ama bu ay afedersiniz erkeğin altta kadının üstte olduğu şeyi denedik hep
Biz neyi yanlış yapıyorz acabaYatıp bacaklarını kaldırdın mı
Yok kuzum hiç kaldırmadım aksine bir 2 dakika üstte kaldım kalktım yani ay çok utandımBiz neyi yanlış yapıyorz acabaYatıp bacaklarını kaldırdın mı
Valla bende bu ay hiç umrumda değil 2 ay çok taktım oldun diye ama pes ettim bu ay umutsuz başladm akışına bıraktım çünkü bu ay çok rahatsızlandm ancak toparlanıyorm zorlamıcam kendimiBen yatıp bacaklarımı kaldırdığım 2 ay kalamadım . Kaldigim ay artık amaaaan olursa olur olmazsa olmaz artık napayım rabbimden deyip saldım.
Bende bu ay akışına bıraktım canm zorlamıcam kendimi geçen ay rahatsız olduğum halde olsun diye zorladım sonucu bana ağır oldu o yüzden bu ay umutsuzum eşim istedikçe yapıcam takdir allahtan. Utanma kız birbirimize yardımcı olmak amacıyla şeettikYok kuzum hiç kaldırmadım aksine bir 2 dakika üstte kaldım kalktım yani ay çok utandım
Kuzum ben şeyi anladım zaten düzenli birlikte olunca kalıyormuşsunBende bu ay akışına bıraktım canm zorlamıcam kendimi geçen ay rahatsız olduğum halde olsun diye zorladım sonucu bana ağır oldu o yüzden bu ay umutsuzum eşim istedikçe yapıcam takdir allahtan. Utanma kız birbirimize yardımcı olmak amacıyla şeettik
Bencede hiç zorlamayın. Biz zorladıkça olacağı varsa da olmuyor . Ben 2 ay önce sırf yumurtlama gününde eşim bugün hasta gibiyim istemiyorum dedi diye kavga çıkarmıştımValla bende bu ay hiç umrumda değil 2 ay çok taktım oldun diye ama pes ettim bu ay umutsuz başladm akışına bıraktım çünkü bu ay çok rahatsızlandm ancak toparlanıyorm zorlamıcam kendimi
Yaaa dimi bizde kavga ediyoruz eşim istemeyince, takıntı yapınca kavga oluyo illa ki bu ay ısrar yok olmasını istediğimiz zaman olsunBencede hiç zorlamayın. Biz zorladıkça olacağı varsa da olmuyor . Ben 2 ay önce sırf yumurtlama gününde eşim bugün hasta gibiyim istemiyorum dedi diye kavga çıkarmıştım
Düzensiz demicem bende bu ayKuzum ben şeyi anladım zaten düzenli birlikte olunca kalıyormuşsuntabi Allah’ın takdiri yinede olsun kuzum zorlama kendini
Haha cevapta hazır.Bizimkisi şu son 1 haftadır salmıştı kendini yine önceki gibi zorladım anacım yok olmadı bana diyoki gördün mü iyiki yapmamışız çocuğa zarardıulan dedim hemen bahanende hazır
Valla bilmiyorum ki kuzum derine değmiyorsa olabilir mi ki acaba tam emin değilimYa ben bir şey danışacağım size kızlar benim saçım ombreli uçlarındaki sarılar turunculasti uçlara cila attirsam acaba zararlı olur mu