Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Yemek yiyorum bulanıyor yemiyorum bulanıyor çok erken başladı ilk hamileliğim de 7 hafta da başlamıştı , sendr de var mı bulantı kuzum

Benim sadece kırmızı et görünce kokusunu alınca bulantim oluyo çok şükür normal zamanda daha başlamadı canım belki de hiç başlamaz annemin ablamın da hiç bulanmamış

KIZLAR MERHAABA.24 OCAKTA 6HAFTALIK DÜŞÜK YAPTIM KENDİSİ DÜŞTÜ BOŞ KESE.. 8 GÜN ÖNCE OVULASYON TESTİ YAPTIM YUMURTLAMA OLUYORMU DİYE 2 GÜN ÇİFT KOYU ÇİZGİ GÖRDÜM 3.GÜN SİLİKLEŞTİ.BUGÜN ADET SANCISI VE AFEDERSİNİZ SU GİBİ ŞEFFAF AKINTI BAYA OLDU HALA AZ AZ DEVAM ETMEKTE PET İLE GÜN BOYU KALDIM ADET OLCAM DİYE.PEÇETEYE AKINTI KARIŞIK KOYU KIRMIZI PIHTI GİBİ LEKE GİBİ BİŞEY GELDİ.HALA BEKLİYORUM ADET OLCAM DİYE 23 GÜN ÖNCE DÜŞÜK YAPMIŞ OLUYORUM. KORUNMASIZ 2 İLŞKİM OLDU YUMURTLAMA GÜNÜNDEN 2 GÜN ÖNCE.BEL VE KARIN AĞRIM ÇOK ŞİDDETLİ.DÜŞÜKTEN SONRA KAÇ GÜN SONRA DET OLDUNUZ DÜŞÜK YAPAN VARSA ARANIZA?yada yaşadığım ne bilgisi olan var mı acaba.:/

Canım öncelikle gidenin yeri biran önce dolar inşallah. Adetin geleceği için önden Bi sinyal vermiş olabilir ilişkinin üzerinden 12 gün geçtiyse yerleşme olabilir. İçinde kan kalmış o gelmiş olabilir. Adet döngüne göre kaç günün var adete

canım 31 günde bir oluyorum düşük kanamasını sat sayarsak 7 yda 8 gün var adete.hayatta bir hafta önceden sancım olmaz dı .ilşkinin üzerinden 9 gün geçti sanırım .allah razı olsun teşekkür ederim bu arada.

Bi test yap istersen canm ama gebelik değil gibi içinde kalan ufak Bi pıhtı olabilir ama inşallah bebiş tir rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Bi test yap istersen canm ama gebelik değil gibi içinde kalan ufak Bi pıhtı olabilir ama inşallah bebiş tir rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
cnm gebelik sanmıyorum olcağını ki korkuyorumda açıkçası :/ bir adet görüp öyle gebe kalmam daha sağlıklı gibi.doktorunda önerisi buydu.yinede kısmet.çok teşekkür ederim allah razı olsun ..

cnm gebelik sanmıyorum olcağını ki korkuyorumda açıkçası :/ bir adet görüp öyle gebe kalmam daha sağlıklı gibi.doktorunda önerisi buydu.yinede kısmet.çok teşekkür ederim allah razı olsun ..
Korkma canm rabbim nasip ettiyse vardır bir bildiği. İnşallah gönlüne göre olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…