Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Kuzum den anneler kulübüne üyesin anlarsın gebelık takvimi bende böyle çıkıyor neden yada nasıl bakılıyor diğer uygulamalara bakınca 5hafta 3 günlük gözüküyor ama burda 9 hafta yazıyor
Canım ben takvim kullanmadım daha dogrusu kısmet olmadı yardımcı olmak isterdim ama bilmiyorum

Kuzum den anneler kulübüne üyesin anlarsın gebelık takvimi bende böyle çıkıyor neden yada nasıl bakılıyor diğer uygulamalara bakınca 5hafta 3 günlük gözüküyor ama burda 9 hafta yazıyor
Öncelikle hayırlı olsun.saglikla gelsin yavrunuz.bu paylastiginiz takvim yanlış anlamadiysam bana ait.cunku o yorumu ben yazmıştım.takvimde onun altında hemen.

sat doğru yazdın mı bilgilerini kontrol et istersen . bu arada kan verdiniz mi C Cikilop1 G Gamzeliyy

sat doğru yazdın mı bilgilerini kontrol et istersen . bu arada kan verdiniz mi C Cikilop1 G Gamzeliyy
Pazartesi günü dr a gittim kan tahlili yaptırdı ultrasonlada baktı maalesef hamile değilim canım kist varmış oyüzden adet olamadım söktürücü kullanıyorum önümüzdeki aylara umudumuz inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…