-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.101
Canım ben takvim kullanmadım daha dogrusu kısmet olmadı yardımcı olmak isterdim ama bilmiyorumKuzum den anneler kulübüne üyesin anlarsın gebelık takvimi bende böyle çıkıyor neden yada nasıl bakılıyor diğer uygulamalara bakınca 5hafta 3 günlük gözüküyor ama burda 9 hafta yazıyor
Olsun kuzum sorun değilCanım ben takvim kullanmadım daha dogrusu kısmet olmadı yardımcı olmak isterdim ama bilmiyorum
Öncelikle hayırlı olsun.saglikla gelsin yavrunuz.bu paylastiginiz takvim yanlış anlamadiysam bana ait.cunku o yorumu ben yazmıştım.takvimde onun altında hemen.Kuzum den anneler kulübüne üyesin anlarsın gebelık takvimi bende böyle çıkıyor neden yada nasıl bakılıyor diğer uygulamalara bakınca 5hafta 3 günlük gözüküyor ama burda 9 hafta yazıyor
Kuzum anlamadığım için sordum zaten kime aittir bilmiyorumÖncelikle hayırlı olsun.saglikla gelsin yavrunuz.bu paylastiginiz takvim yanlış anlamadiysam bana ait.cunku o yorumu ben yazmıştım.takvimde onun altında hemen.
Annemdeyim canm toparlanmaya çalışıyorum sen nasılsın bebişin hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah
AMin kuzum inşallah hasta mısın canımAnnemdeyim canm toparlanmaya çalışıyorum sen nasılsın bebişin hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah
Enfeksiyon tedavim fayda etmedi tekrar acile kaldırdılar değerim 3 4 katına çıkmış hastaneye yatıracaklardı yalvar yakar ikna ettim Dr. U serum takılıp eve geliyorum kızım küçük daha diyeAMin kuzum inşallah hasta mısın canım
Çok geçmiş olsun kuzum ya kıyamamEnfeksiyon tedavim fayda etmedi tekrar acile kaldırdılar değerim 3 4 katına çıkmış hastaneye yatıracaklardı yalvar yakar ikna ettim Dr. U serum takılıp eve geliyorum kızım küçük daha diye
Sağol canmÇok geçmiş olsun kuzum ya kıyamam
Enfeksiyon tedavim fayda etmedi tekrar acile kaldırdılar değerim 3 4 katına çıkmış hastaneye yatıracaklardı yalvar yakar ikna ettim Dr. U serum takılıp eve geliyorum kızım küçük daha diye
Teşekkür ederim kuzum amin inşallah
Sağol kuzum inşallahOff çok geçmiş olsun . Rabbim tez zamanda sifani versin inşallah
beta hcg kaç çıktı pekiPazartesi günü dr a gittim kan tahlili yaptırdı ultrasonlada baktı maalesef hamile değilim canım kist varmış oyüzden adet olamadım söktürücü kullanıyorum önümüzdeki aylara umudumuz inşaAllah
2 çıkmış sekreter öyle dedibeta hcg kaç çıktı peki
Seninde güzel haberini alırız inşallah en kısa sürede canm2 çıkmış sekreter öyle dedi
Âminn İnşaAllah canımSeninde güzel haberini alırız inşallah en kısa sürede canm