- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.081
Hayırlısı olsun canım sen biran önce iyi ol bebiş zamanı gelince olur Allahın izniyleKızlar adet oldum bebek varsada gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım sen biran önce iyi ol bebiş zamanı gelince olur Allahın izniyleKızlar adet oldum bebek varsada gitti
Sağol canm. Öyle herşeyin hayırlısı canmHayırlısı olsun canım sen biran önce iyi ol bebiş zamanı gelince olur Allahın izniyle
Kızlar adet oldum bebek varsada gitti
Kızlar napıyorsunuz
Benim hamile kaldığım ay daha haberim yokken yani hep ağız kenarlarında uçuklar çıktı.soguktan falan diye düşünmüştüm sonra hamile olduğumu öğrendim acaba ondan mı dedim ama bilmiyorum tabi ondan kaynaklandığınıİnşallah canım hayırlısı olsun
Ağız da aft yara gebelikle ilgili olabilir mi
Birdee yirmilik dişlerimin kalan yarıları çıkıyır çenem aprıyor
Herşeyi gebeliğe bağlamam peki
Olmadım kuzum bugün 9 gün olduğunu farkettim ve test yaptım anında çıkan kıpkırmızı çift çizgi gördümİyiiyz canım sen nasılsın adet oldun mu
Hamilemisiin tebrik ederim sanırım geçen aylarda düşük vb gibi bi olay yaşamıştin dimi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahOlmadım kuzum bugün 9 gün olduğunu farkettim ve test yaptım anında çıkan kıpkırmızı çift çizgi gördüm
Evet kuzum Ekim ayında düşük yaşamıştım rabbim kimseye yaşatmasın o acıyı allahım bütün evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sihatlı evlatlarHamilemisiin tebrik ederim sanırım geçen aylarda düşük vb gibi bi olay yaşamıştin dimi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende 29 aralıkta düşük yasadim 13 haftalik daha dün adet oldum hayirlisi inşallah nasip eder Rabbim tekrar senin adına çok sevindimEvet kuzum Ekim ayında düşük yaşamıştım rabbim kimseye yaşatmasın o acıyı allahım bütün evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sihatlı evlatlar
Amiiin kuzum inşallah , beni hatırlatsanız öğrendiğim gün kanama başlamıştıBende 29 aralıkta düşük yasadim 13 haftalik daha dün adet oldum hayirlisi inşallah nasip eder Rabbim tekrar senin adına çok sevindim
Yerim senii bak ne güzel anne oluyorsun
Gözün aydınTebrik ederim canımEvet kuzum Ekim ayında düşük yaşamıştım rabbim kimseye yaşatmasın o acıyı allahım bütün evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sihatlı evlatlar
Amin kuzum inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahGözün aydınTebrik ederim canım
Rabbim saglıkla kucagına da almayı nasip etsin inşaAllah
Amin inşaAllah canımAmin kuzum inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kuzum den anneler kulübüne üyesin anlarsın gebelık takvimi bende böyle çıkıyor neden yada nasıl bakılıyor diğer uygulamalara bakınca 5hafta 3 günlük gözüküyor ama burda 9 hafta yazıyorAmin inşaAllah canım
Gözün aydınTebrik ederim canımOlmadım kuzum bugün 9 gün olduğunu farkettim ve test yaptım anında çıkan kıpkırmızı çift çizgi gördüm