- 13 Mart 2019
- 12.793
- 41.102
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.021
Çok çok silik çizgi görüyorum cnm ins vardır yaa testin markasını sorsam
Big kit diye bi marka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok çok silik çizgi görüyorum cnm ins vardır yaa testin markasını sorsam
Aslında frelly oncomed laboquik daha net cikariyo cnm yaaBig kit diye bi marka
Silik cizgi var gec dollenme olmus buyuk ihtimal yarin tekrarlayin koyulasir buyuk ihtimal kan verirsiniz olmadiicecreamm canım şimdi ki hali böyle sanki biraz daha belirginleşti gibi flaşla çektim
Sen görebiliyo musun bilmiyorum ama
Aslında frelly oncomed laboquik daha net cikariyo cnm yaa
Silik cizgi var gec dollenme olmus buyuk ihtimal yarin tekrarlayin koyulasir buyuk ihtimal kan verirsiniz olmadi
Merhaba Kızlar biz de 6 aydır bebek icin uğraşıyoruz ama olmadı henüz ben de bir sıkımtı olmadığını söylüyor doktorlar eşim test verdi sperm sayısı az çıktı hareket ve morfolojisinde sorun yok suan tedavi oluyor sizce bu sayı artar mı aranızda böyle bir sorunu olup hamile kalan var mı?
Yapıyoruz canım bir aydır tekrar test vermedik ne durumda bilmiyorum ama yapıyoruz onuCanım grçmiş olsun inşallah kısa sürede bebeğini kucağına alırsın
Keçi boynuzu kürünü dene eşin için i.saraçoğlunun videolarını izle gerçekten işe yarıyırmuş
Yapıyoruz canım bir aydır tekrar test vermedik ne durumda bilmiyorum ama yapıyoruz onu
İnşaAllah hamilesindir canımKızlar ben durumdasınız eski Mesajlara bakamadım , benim şuan 4 gün gecikti ama test yapmadım
Kızlar ben durumdasınız eski Mesajlara bakamadım , benim şuan 4 gün gecikti ama test yapmadım
Hadi hayırlısı canım inşaAllah bebiş vardırTest bi tuhaflaştı çizginin yanında bşka bişey de belirince bende su damlattım çizgi kaybolacak mı diye
Bulanıklık gitti çizgi haylaa yerinde duruyor
Hadi hayırlısı canım inşaAllah bebiş vardır
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Çok iyi anlıyorum seni canım bende aynıyım çok istediğimiz için görmek istiyoruz belkide kaç tane test yaptıysam hepsi silik çizgiydi biri hayal ikisi hayal hepsi mi hayali bunlarınAmiinn canım inşallah
Acaba benim psikolojim mi bozuldu hayalii çizgiler mi görüyorum
Benimde böyleydi hep işteSuyu damlatmadan önce
Benimde böyleydi hep işte