Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Aslında varsa artık belki olur cnm test yap eins vardır
Ama Yoksa da bu gecikmelereden bahset dra zamanında adet görmemek insanı hem umitlendiriyo hem strese sokuyo

Kesinlikle canım test yaptım çıkmadı bişey olsa çıkardı heralde
Göğüslerim çok şişti
Adet ağrım da hafif var gibi
Testin de 3 saat sonra ki hali

Eklentiler

• 20200204_165420.jpg
    20200204_165420.jpg
    233,3 KB · Görüntüleme: 31
  • 20200204_165420.jpg
    20200204_165420.jpg
    233,3 KB · Görüntüleme: 37
Bu arada birşey sorcam size.düşük yaptım ben bugün 11 gün oldu kanamam yok 3 gün kahve leke gördüm 2 güdürde sarımsı leke var.dr bana 1 adetten sonra düşünebilirsiniz bebek demişti.hem korkuyorum ben hem nasıl korunucam bilmiyorum .eşim korunmaktan yana değil.birde ilşki için 15 günün bitmesinimi bekleyeyim yada ilişkiye başlamamda sakınca varmıdır sizce.
ilk 2 hafta rahim ağzı açık oluyormuş sonra kapanıyormus siz 15 gün sonra başlayın en erken

Kızlar bugün fenalaştım hastaneye kaldırdılar enfeksiyon azalmamş ve daha da artmış hastaneye yatıracaktı çocuğum olduğu için zor ikna ettim hastaneye gidip serum taktırıp eve gelicem 😣😪
Rabbim şifa versin enfeksiyon çok zor hastaneye bile yatırır insanı ben hastaneye yatmadan atlatmıştım mide bulantısından geberiyordum serumla iğnelerle kendime geldim rabbim sana da acil şifa versin adet olursan eğer bitince hemen soğan suyuna başla enfeksiyonu çok güzel bir şekilde temizliyor

Rabbim şifa versin enfeksiyon çok zor hastaneye bile yatırır insanı ben hastaneye yatmadan atlatmıştım mide bulantısından geberiyordum serumla iğnelerle kendime geldim rabbim sana da acil şifa versin adet olursan eğer bitince hemen soğan suyuna başla enfeksiyonu çok güzel bir şekilde temizliyor
Sağol kuzum. Hamilelik hiç önemsemiyor şu durumda antibiyotikler baya ağır bebek varsada senin canın daha önemli dedi dr. Yami herşey olabilir varsa düşedebilir sakat veya özürlü de olabilir. Bu ay soğan suyu yaptm canm Dr da kızdı Her bünyeye yaramadığını kafama göre yapmamam gerektiğini söyledi ve soğan suyu tetiklemiş olabilir dedi bilmiyorum ama çok zor gerçekten bitsin artık çok yoruldum 😪

Sağol kuzum. Hamilelik hiç önemsemiyor şu durumda antibiyotikler baya ağır bebek varsada senin canın daha önemli dedi dr. Yami herşey olabilir varsa düşedebilir sakat veya özürlü de olabilir. Bu ay soğan suyu yaptm canm Dr da kızdı Her bünyeye yaramadığını kafama göre yapmamam gerektiğini söyledi ve soğan suyu tetiklemiş olabilir dedi bilmiyorum ama çok zor gerçekten bitsin artık çok yoruldum 😪
Kan testi yatırmadın mı canım ilaçlardan önce inşaAllah bebiş yoktur diyelim o zaman varsada eğer birşey olmaz rabbimin izniyle çünkü hamile olduğunu bilmeden içilen ilaçlar yapılan iğneler bebeğe zarar vermiyor

Kan testi yatırmadın mı canım ilaçlardan önce inşaAllah bebiş yoktur diyelim o zaman varsada eğer birşey olmaz rabbimin izniyle çünkü hamile olduğunu bilmeden içilen ilaçlar yapılan iğneler bebeğe zarar vermiyor
Yok canm yapmadı Dr gerek yok bilipte ilaçlarını kullanamazsın tedavim bitmeden bilmemen daha iyi dedi

Yok canm yapmadı Dr gerek yok bilipte ilaçlarını kullanamazsın tedavim bitmeden bilmemen daha iyi dedi
Cnm öncelikle çok gecmis olsun
Ama gebeysen gebelikte kullanılan antibiyotikler var neden riske atiyoki dr anlayamadım ilk kez boyle bisey duydum hep ne zaman rahatsizlansam once beta bakiyo drlar yani hamile kalmadan once

X