- 10 Şubat 2011
- 1.880
- 2.251
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.921
Çok teşekkür ederim canim :))Aile hekimi bişey yaoamazki kuzum keseyi görmüşsün Bi sıkıntı yok demekki yoksa de un yönlendirirdi kan vermene gerek yok artk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canim :))Aile hekimi bişey yaoamazki kuzum keseyi görmüşsün Bi sıkıntı yok demekki yoksa de un yönlendirirdi kan vermene gerek yok artk
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim canim :))
Yaaaa canım benim iyiyim şükür kızı yıkadım yattı bende yatağa uzandım yeni sen nasılsın konuşmayalıFit mutlu anne kuzum nasılsın konuşmadık Bayadır
Ahh bende aynı kızımı yıkadım uyutuyorm. Bu ay kendimi aşırı hamile hissediyorum, dersen ki ne belirtin var hiç bi belirti yok ama sadece hisYaaaa canım benim iyiyim şükür kızı yıkadım yattı bende yatağa uzandım yeni sen nasılsın konuşmayalı
İyi uykular prensese canım ay hadi insAllah kız belli mi olur gelmiştir belki bat ne zmn kiAhh bende aynı kızımı yıkadım uyutuyorm. Bu ay kendimi aşırı hamile hissediyorum, dersen ki ne belirtin var hiç bi belirti yok ama sadece his
Sağol kuzum senin prensese de iyi uykular içim kıpır kıpır sanki bişey var hep aklımda hamileym diye geziyorm evde Leyla Leyla bat 8 şubat canm Yunurtlama akıntısı ın üzerinden 10 gün geçti ve son ilişkinin üzerinden de 10 gün geçti bakalım hayırlısıİyi uykular prensese canım ay hadi insAllah kız belli mi olur gelmiştir belki bat ne zmn ki
Ne yazık ki yok. Kan verdim ve negatif çıktı.Blue0Pink canm nasılsın var mı güzel haberler
İkinci ler biraz nazlı çıktı canm. Gelmek bilmediler Bi türlüNe yazık ki yok. Kan verdim ve negatif çıktı.
Bu ayın 11ine devletteki bir doktordan randavu aldim, bakalım o ne diyecek. Duruma göre bu doktora ya da kendi doktoruma devam edeceğim.
Cnm ben adete 1 hafta kala öğrenmiştimKızlar ne zaman test yapsam çıkar 11.günüm bugün ilişkiden sonra. 13. Gün yapsam mı sizce çıkar mı silikte olsa icecreamm Fit mutlu anne
canım yumurtlamanın 11. Günüyse çıkabilir bence deKızlar ne zaman test yapsam çıkar 11.günüm bugün ilişkiden sonra. 13. Gün yapsam mı sizce çıkar mı silikte olsa icecreamm Fit mutlu anne
Bende hep karıştırıyorumRabbi Hebli Mines Salihin (2020ekim annelerinde gordum) ve MoonfacedMom profil fotolari ayni olunca sen zannettim tesaduf :)
Benimde 11.gun canm idrar testi yapsam mıCnm ben adete 1 hafta kala öğrenmiştim
Yumurtlamadan sonraki 11. Günün ise varsa kesin cikar
Evet Ekim annesi olmaya çalışıyormRabbi Hebli Mines Salihin (2020ekim annelerinde gordum) ve MoonfacedMom profil fotolari ayni olunca sen zannettim tesaduf :)
Yarn yapsam mı kan veremem ama idrarda çıkar mıcanım yumurtlamanın 11. Günüyse çıkabilir bence de
Bende hep karıştırıyorum
Yap canım varsa silik çıkıyor sanki çok çok silikte olsaYarn yapsam mı kan veremem ama idrarda çıkar mı