Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

İnşaAllah canım 🤗
Kuzum benimde göğüs hassasiyeti başladı dünden beri. Bugün biraz daha hissettiriyo kendini. Adet olacakmışım gibi ağrım da oluyo ara sıra. Ama yumurtlama zamanı boş geçti ilişki olmadı. Enfeksiyonum yükseldiği için bıraktım çalışmaları. Adete de 10 gün kadar Bi zaman var bu hassasiyet neyin nesi anlamadm 🙄

Kuzum benimde göğüs hassasiyeti başladı dünden beri. Bugün biraz daha hissettiriyo kendini. Adet olacakmışım gibi ağrım da oluyo ara sıra. Ama yumurtlama zamanı boş geçti ilişki olmadı. Enfeksiyonum yükseldiği için bıraktım çalışmaları. Adete de 10 gün kadar Bi zaman var bu hassasiyet neyin nesi anlamadm 🙄
İkinci kez yumurtlama yaşıyor olabilirsin canım dr a durumunu anlattın mı ?
Bu arada geçmiş olsun inşaAllah biran önce geçer iyileşirsin 🙏

İkinci kez yumurtlama yaşıyor olabilirsin canım dr a durumunu anlattın mı ?
Bu arada geçmiş olsun inşaAllah biran önce geçer iyileşirsin 🙏
Yok canm akıntım yok. Yumurtlama ağrısı akıntısı yaşamıyorm yani. Enfeksiyon hassasiyet yaparmış ki. Sağol canm inşallah ❤️❤️

merhaba hanımlar.hamiş adayı olmaktan çıktım.. kesem gelişmedi bebek oluşmadı.kürtaj olcaktım 1 hafta daha bekleyelim dedi dr.kendiliğinden düşük yaptım.. lekelenmelerim devam ediyor hala.geçtiğimiz cuma düşürdüm.. betam 113 lerdeydi dün.. artık ne zaman nasıl başlarım çalışmalara bimyorum.. önce dr a sonra cesaretimi toplayıp tekrar çalışmalara başlamalıyım.. :/

merhaba hanımlar.hamiş adayı olmaktan çıktım.. kesem gelişmedi bebek oluşmadı.kürtaj olcaktım 1 hafta daha bekleyelim dedi dr.kendiliğinden düşük yaptım.. lekelenmelerim devam ediyor hala.geçtiğimiz cuma düşürdüm.. betam 113 lerdeydi dün.. artık ne zaman nasıl başlarım çalışmalara bimyorum.. önce dr a sonra cesaretimi toplayıp tekrar çalışmalara başlamalıyım.. :/
Yaa çok üzüldüm kuzum geçmiş olsun 😪 bebek görünmüş müydü. İnşallah biran önce toparlanursn sağlıklı bebişlern olur

MoonfacedMom MoonfacedMom canım sen nasıl oldun daha iyi misin
İyiyim çok şükür canm. Dünden beri göğüs hassasiyetim var sanki göğüslerim dolu uçlarında sızlıyor dün azdı bugün biraz daha arttı acaba enfeksiyondan dolayımı hassaslaştm anlamadm adete daha 10 gün kadar var bebiş yoktur an umut var her zaman

Geçmiş olsun canım
Rabbim saglıklı gebelik,
Sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşaAllah🙏

İyiyim çok şükür canm. Dünden beri göğüs hassasiyetim var sanki göğüslerim dolu uçlarında sızlıyor dün azdı bugün biraz daha arttı acaba enfeksiyondan dolayımı hassaslaştm anlamadm adete daha 10 gün kadar var bebiş yoktur an umut var her zaman

Benim de dün çok ağrıdı
Dün misafirlerim vardı çok yoruldum
Bugünde sırtım çok ağrıyor ve aşırı halsizim sürekli esniyorum 😐

Yarın doktora gidicem inşallah hayırlı şeyler söyler adetime de 3 gün var test de yapamadım en son 7 kala yapmıştım
Yarın da yapmam zaten bebiş varsa doktor da görür heralde vajinal muayene de

Benim de dün çok ağrıdı
Dün misafirlerim vardı çok yoruldum
Bugünde sırtım çok ağrıyor ve aşırı halsizim sürekli esniyorum 😐

Yarın doktora gidicem inşallah hayırlı şeyler söyler adetime de 3 gün var test de yapamadım en son 7 kala yapmıştım
Yarın da yapmam zaten bebiş varsa doktor da görür heralde vajinal muayene de
İnsallah guzel haber alırsn canm. Dr yarn bebiş varsada göremez daha kese oluşma evresindedir kan tahlili muhakkak iste ama en azından onda öğrenirsin canm

Kızlar az önce wc ye gittiğimde iç çamaşırmda Bi pıhtı gördüm vişne çürüğü renginde Nohut kadar bişeydi. Bu umut peçeteye sildim ama peçeteye leke gelmedi ilişkinin bugün 6. Günü yerleşme kanaması mı ki diye umutlandım ama yerleşme kanaması nasıl olur hiç bir fikrim yok 😪

X