- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.881
Hadi inşallah ekleyelim senide hamişler listesineBen bu aydan biraz ümitli gibiyim
sen nasılsın sende durumlar nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah ekleyelim senide hamişler listesineBen bu aydan biraz ümitli gibiyim
sen nasılsın sende durumlar nasıl
İnşaAllah canımHadi inşallah ekleyelim senide hamişler listesine ☺
Kuzum benimde göğüs hassasiyeti başladı dünden beri. Bugün biraz daha hissettiriyo kendini. Adet olacakmışım gibi ağrım da oluyo ara sıra. Ama yumurtlama zamanı boş geçti ilişki olmadı. Enfeksiyonum yükseldiği için bıraktım çalışmaları. Adete de 10 gün kadar Bi zaman var bu hassasiyet neyin nesi anlamadmİnşaAllah canım
İkinci kez yumurtlama yaşıyor olabilirsin canım dr a durumunu anlattın mı ?Kuzum benimde göğüs hassasiyeti başladı dünden beri. Bugün biraz daha hissettiriyo kendini. Adet olacakmışım gibi ağrım da oluyo ara sıra. Ama yumurtlama zamanı boş geçti ilişki olmadı. Enfeksiyonum yükseldiği için bıraktım çalışmaları. Adete de 10 gün kadar Bi zaman var bu hassasiyet neyin nesi anlamadm
Yok canm akıntım yok. Yumurtlama ağrısı akıntısı yaşamıyorm yani. Enfeksiyon hassasiyet yaparmış ki. Sağol canm inşallahİkinci kez yumurtlama yaşıyor olabilirsin canım dr a durumunu anlattın mı ?
Bu arada geçmiş olsun inşaAllah biran önce geçer iyileşirsin ❤
Yaa çok üzüldüm kuzum geçmiş olsun bebek görünmüş müydü. İnşallah biran önce toparlanursn sağlıklı bebişlern olurmerhaba hanımlar.hamiş adayı olmaktan çıktım.. kesem gelişmedi bebek oluşmadı.kürtaj olcaktım 1 hafta daha bekleyelim dedi dr.kendiliğinden düşük yaptım.. lekelenmelerim devam ediyor hala.geçtiğimiz cuma düşürdüm.. betam 113 lerdeydi dün.. artık ne zaman nasıl başlarım çalışmalara bimyorum.. önce dr a sonra cesaretimi toplayıp tekrar çalışmalara başlamalıyım.. :/
Allah razı olsun cnmm.. yok bebek görünmemişti daha .boş gebelik yani geriden geliyordu..Yaa çok üzüldüm kuzum geçmiş olsun bebek görünmüş müydü. İnşallah biran önce toparlanursn sağlıklı bebişlern olur
çok teşekkür ederim.inşlh tez vakitte sizlerde bebişlerinizekavuşursunuz..Çoo geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın tez vakittr yeniden nasip olsun inşallah oblomov21
çok teşekkür ederim.inşlh tez vakitte sizlerde bebişlerinizekavuşursunuz..
Hmm anladım canm canm rabbim tez vakitte bebişine kavuştursun inşallah kuzumAllah razı olsun cnmm.. yok bebek görünmemişti daha .boş gebelik yani geriden geliyordu..
İyiyim çok şükür canm. Dünden beri göğüs hassasiyetim var sanki göğüslerim dolu uçlarında sızlıyor dün azdı bugün biraz daha arttı acaba enfeksiyondan dolayımı hassaslaştm anlamadm adete daha 10 gün kadar var bebiş yoktur an umut var her zamanMoonfacedMom canım sen nasıl oldun daha iyi misin
Geçmiş olsun canımmerhaba hanımlar.hamiş adayı olmaktan çıktım.. kesem gelişmedi bebek oluşmadı.kürtaj olcaktım 1 hafta daha bekleyelim dedi dr.kendiliğinden düşük yaptım.. lekelenmelerim devam ediyor hala.geçtiğimiz cuma düşürdüm.. betam 113 lerdeydi dün.. artık ne zaman nasıl başlarım çalışmalara bimyorum.. önce dr a sonra cesaretimi toplayıp tekrar çalışmalara başlamalıyım.. :/
Cümlemize inşallahGeçmiş olsun canım
Rabbim saglıklı gebelik,
Sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşaAllah
İyiyim çok şükür canm. Dünden beri göğüs hassasiyetim var sanki göğüslerim dolu uçlarında sızlıyor dün azdı bugün biraz daha arttı acaba enfeksiyondan dolayımı hassaslaştm anlamadm adete daha 10 gün kadar var bebiş yoktur an umut var her zaman
İnsallah guzel haber alırsn canm. Dr yarn bebiş varsada göremez daha kese oluşma evresindedir kan tahlili muhakkak iste ama en azından onda öğrenirsin canmBenim de dün çok ağrıdı
Dün misafirlerim vardı çok yoruldum
Bugünde sırtım çok ağrıyor ve aşırı halsizim sürekli esniyorum
Yarın doktora gidicem inşallah hayırlı şeyler söyler adetime de 3 gün var test de yapamadım en son 7 kala yapmıştım
Yarın da yapmam zaten bebiş varsa doktor da görür heralde vajinal muayene de