Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Yanaştm başladı işte çok yorgunum hiç halim yok banyo etmek zor geliyor falan bende dedim ya sen bu ara sürekli aynı şeyleri tekrarlıyorsn doğum yaptm vucudum ondan mı beğenmiyorsn dediki yok ne alakası var falan dedim o zaman Antropoza mı girdin bu ne isteksizlik Baktm bu hık mık ediyo sonra kendisi geldi :KK53: :KK53: :halay:
Siz 2. Çocuğu mu istiyorsunuz ilki kendiliğinden mı olmuştu

açıkçası tüp bebek değil de aşılama yapmayı düşünüyorum ama bi gidip öncelikle kontrol olmam lazım bakalım eşimin isleri yolunda giderse oraya gideceğim. Evim orda değil ama ablamin evi orda
Zeki hoca direk tüp bebek denemekten yana. Anlamada aşılama zor düşük ihtimal dedi. Ablam denemek istedi ısrarla ve tuttu. Darısı başına inşallah.

Benim 1.5 sene oldu doğum yapalı daha düzene girmedi adetlerim hamilelikten önce 5 gün falan gecikme oluyodu bazen normalde düzenlidir
Hı anladım. Eltimin de şu an öyle 1 sene oldu doğum yapalı ama hala düzensiz 2 3 yılı bulusyormus annem de öyle demişti. Ne güzel RABBIM evladinizi size bağışlasın derdini kederini göstermesin. 2. 'yi de sağlıkla nasip etsin İNşEALLAH. Darısı da başımıza olsun

Hı anladım. Eltimin de şu an öyle 1 sene oldu doğum yapalı ama hala düzensiz 2 3 yılı bulusyormus annem de öyle demişti. Ne güzel RABBIM evladinizi size bağışlasın derdini kederini göstermesin. 2. 'yi de sağlıkla nasip etsin İNşEALLAH. Darısı da başımıza olsun
Amin cümlemizin evladını benimkini de inşallah. Amin canm. Amin hepimize inşallah canım. En kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin Rabbim 🤲

Soğan suyuna an itibariyle başlamış bulunmaktayım inşallah içebilirim :kk77: :olamaz:
İç. Canım devam et bilseydim bende bu ay içerdim yumrutalama döneminde hep akıntım değişiyor çökelik çökelik oluyor ama kaşıntı yanma olmuyor bu ayda aynı böyle oldu bence bu yüzden hamile kalamıyorum bu ay da tutmayacak galiba 😔😔adet olayımda adetim bitince soğan suyuna başlayacağım

İç. Canım devam et bilseydim bende bu ay içerdim yumrutalama döneminde hep akıntım değişiyor çökelik çökelik oluyor ama kaşıntı yanma olmuyor bu ayda aynı böyle oldu bence bu yüzden hamile kalamıyorum bu ay da tutmayacak galiba 😔😔adet olayımda adetim bitince soğan suyuna başlayacağım
Ayy yok tövbe ettim daha denemem bile içemedim bide üstüne istifra ettim 😕benim mide biraz hassas kaldırmadı 😣inşallah sen içebilirsin canm. Benimde yanma kaşıntı yok cnm ama tahlil yaptırdım çıktı azda olsa varmş bide benim korunmasız ilişkide muhakkak oluyo enfeksiyon

Ama işin kötüsü hiç yumurtlama akıntısı olmadı daha 😂
İnsallah yinede tutmuştur🙏😉🙂Benim bugün önce uzayan beyaz akıntım oldu ip gibi sonra yine Yumurta akı kıvamında akıntım oldu yumurtlama zamanı ip gibi akıntı oluyodu bugün görünce şaşırdım acaba yumurtlama mı diye birde programdaki günlerde o akıntı olacakmı merak ediyorum.

Ben kızken içerdim adet düzensizliğimde bakalım şimdi içebilecek miyim

X