- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.761
Hadi inşallah kuzum güzel haberler bekliyorn bu ay sendenbu ay ben umutluyum kuzum adet yeni bitti takvime göre 8 gün sonra yumurtlama bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah kuzum güzel haberler bekliyorn bu ay sendenbu ay ben umutluyum kuzum adet yeni bitti takvime göre 8 gün sonra yumurtlama bakalım
Bende soğan suyu içmeyi düşünüyorum canm ne zaman BaşlanıyorAdet olmayi bekliyorum cnm sogan suyuna basliyacagm
Adetin 7. Gunuymus cnm ben adet sökülsün diye icsem mi kiBende soğan suyu içmeyi düşünüyorum canm ne zaman Başlanıyor
Bi arkadaş bana 5.günü dedi 15 gün dedi ama herkes farklı diyo ne zaman başlasamki Saraçoğlunu Bi okuyayım en doğrusu oAdetin 7. Gunuymus cnm ben adet sökülsün diye icsem mi ki
Aynen cnm oku en iyisi insallah bizde gebe kalirizBi arkadaş bana 5.günü dedi 15 gün dedi ama herkes farklı diyo ne zaman başlasamki Saraçoğlunu Bi okuyayım en doğrusu o
İnsallah kuzumAynen cnm oku en iyisi insallah bizde gebe kaliriz
İnşallah kuzumHadi inşallah kuzum güzel haberler bekliyorn bu ay senden
Merhaba cnm yeni bat tarihim 15 subat ins sogan kurune basliyorumİnsallah kuzum
Tamam canm yazıyorm hayırlısı olsun hakkındaMerhaba cnm yeni bat tarihim 15 subat ins sogan kurune basliyorum
İyyim kuzum sen nasılsın etiket yaptm seni geri dönüş yapmadn hiç merak ettim. Nasıl bu ay değerlendirdinmi umut var mıMoonfacedMom kuzum nasılsın bu ara çok giremedim 19 ocak benim bat az kaldı yazmasanda olur
İyiyim canım bende. bu ay açıkçası çok değerlendiremedik ama umut hep var bazen tek ilişki bile yeterli olabiliyor. Hepimiz için hakkımızda hayırlı olan neyse o olsun inş.İyyim kuzum sen nasılsın etiket yaptm seni geri dönüş yapmadn hiç merak ettim. Nasıl bu ay değerlendirdinmi umut var mı
İnsallah beklediğin haberi alırsn canm listemize Bi hamiş daha eklerizİyiyim canım bende. bu ay açıkçası çok değerlendiremedik ama umut hep var bazen tek ilişki bile yeterli olabiliyor. Hepimiz için hakkımızda hayırlı olan neyse o olsun inş.
İnş canım nasip kısmet artıkİnsallah beklediğin haberi alırsn canm listemize Bi hamiş daha ekleriz
Yok gibi canm malesefKızlar adet 8. Gün geçikme test bu şekil
Kısmet canım yoksa gelsin artık da bende önüme bakayımYok gibi canm malesef
Gelir canm kabullen olmadığını gelecek inşallahKısmet canım yoksa gelsin artık da bende önüme bakayım
Geçen seferde böyle çıkmıştı ama düşük yaptım canım testler bu şekilde çıkmıştıGelir canm kabullen olmadığını gelecek inşallah
Kuzum adet gecikmeden test yapma gecikince kan ver en iyisi düşük olduğunu öğrenince insan daha çok üzülüyor bende 2 aydır aynısını yaşıyorumGeçen seferde böyle çıkmıştı ama düşük yaptım canım testler bu şekilde çıkmıştı