- 24 Haziran 2019
- 189
- 114
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Aaa işte kuzucuk orda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa işte kuzucuk orda
Bat ne zamandıBen şuan şoktayım yaaa
3 gün önceydi kuzum 2 gün önce de yapmıştım böyle çıkmıştıBat ne zamandı
Şimdi gördüm kuzum cee eeeeŞimdi yaptım hemen çektim kızlar 1 dakika içinde Eki Görüntüle 2546955
Ne diyorsun xŞimdi gördüm kuzum cee eeee
Valla kuzum bebiş cee eeee yapmış ama testlere güvenim kalmadı inşallah yanıltmaz seninkideNe diyorsun x
Hayırlj olsun canım yaaaa
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
Amin inşallah kuzum rabbim isteyen herkese nasip etsinAyy çok sevindim canm ☺☺darısı başımıza
Amin canımAmin inşallah kuzum rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bende rüyamda gördüm çift çizgi keşke alsaydım test sabah olmaz bu gece banaRüya gördüm ya test yapip eşime veriyordum o da bakıp gülümsüyodu bende test yaptım ve pozitif cıktı
Tamam canım sağolAynen canm sonra yavaş yavaş kendin vurursun ben bacağıma vuruyordm alışmıştım yapa. Yapa
Yaa keşke alsaydın bende merak ettim şimdiBende rüyamda gördüm çift çizgi keşke alsaydım test sabah olmaz bu gece bana
Şuan gidip alasm varda yarn öğrenicem nasılsa diye tutuyorum kendimiYaa keşke alsaydın bende merak ettim şimdi
Ay dua et bugün hep acele etmeyelimŞuan gidip alasm varda yarn öğrenicem nasılsa diye tutuyorum kendimi
Hayırlısıysa versin rabbim benim testlerimde genelde çizgi çıkıyo ondan da yapmak istemedim olmasa da Bi değer yüzünden 2.çizgi çıkıyo en iyisi kanAy dua et bugün hep acele etmeyelim