- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.721
Bende henüz tık yok bat 3 ocaktı kuzum beklemedeyim@GonulmeyvesiVizeci06 V Vesilebcl @AyTerapisii @SekerPortakaliMMM @EsrDG @@Cikilop1 kartalice28 SelanikMuhaciri Nur_hayat2005 kızlar adet olan veya hamile olan var mı yeni bat ları güncelleyelim haberlerinizi bekliyorum
Merhaba ben daha adet olmadım testlerim negayif bekliyorum. Ins bu ay ovulasyon testine baslayacagm internetten hangi marka guvenilir sizce?@GonulmeyvesiVizeci06 V Vesilebcl @AyTerapisii @SekerPortakaliMMM @EsrDG @@Cikilop1 kartalice28 SelanikMuhaciri Nur_hayat2005 kızlar adet olan veya hamile olan var mı yeni bat ları güncelleyelim haberlerinizi bekliyorum
BENIM 30 OCAK TATLIM MALESEF BU AY RITIM TUTAMADIM HASTALIK MALUM@GonulmeyvesiVizeci06 V Vesilebcl @AyTerapisii @SekerPortakaliMMM @EsrDG @@Cikilop1 kartalice28 SelanikMuhaciri Nur_hayat2005 kızlar adet olan veya hamile olan var mı yeni bat ları güncelleyelim haberlerinizi bekliyorum
Canım yeni bat 28 ocak femaranın 2. Tedavisindeyim@GonulmeyvesiVizeci06 V Vesilebcl @AyTerapisii @SekerPortakaliMMM @EsrDG @@Cikilop1 kartalice28 SelanikMuhaciri Nur_hayat2005 kızlar adet olan veya hamile olan var mı yeni bat ları güncelleyelim haberlerinizi bekliyorum
İnstagramda birgebeningünlüğü sayfasından alabilirsin ben 9 aydır ordan alıp kullanıyorum çok memnunum İnternet sitelerinde satılanlarda var ama bozuk çıkıyor kaset tipi olanlarla geneldeMerhaba ben daha adet olmadım testlerim negayif bekliyorum. Ins bu ay ovulasyon testine baslayacagm internetten hangi marka guvenilir sizce?
Canım ben bu işten bir b*k anlamadım geçen ay ayın 17.regli olmuşum bu ayda işte 4 gün önce oldum takvime bakıyorum nerdeyse 17 gün sonra tekrar olmuşum@GonulmeyvesiVizeci06 V Vesilebcl @AyTerapisii @SekerPortakaliMMM @EsrDG @@Cikilop1 kartalice28 SelanikMuhaciri Nur_hayat2005 kızlar adet olan veya hamile olan var mı yeni bat ları güncelleyelim haberlerinizi bekliyorum
Havalardan herhalde kuzum bu ay herkes alt üst olmuş durumda ben mesela hala olamadmCanım ben bu işten bir b*k anlamadım geçen ay ayın 17.regli olmuşum bu ayda işte 4 gün önce oldum takvime bakıyorum nerdeyse 17 gün sonra tekrar olmuşum
Senin mesajlarına bakıyordum hamilelik varmı kuzum sende ?Havalardan herhalde kuzum bu ay herkes alt üst olmuş durumda ben mesela hala olamadm
Bende 13 ocağı bekliyorum canım@GonulmeyvesiVizeci06 V Vesilebcl @AyTerapisii @SekerPortakaliMMM @EsrDG @@Cikilop1 kartalice28 SelanikMuhaciri Nur_hayat2005 kızlar adet olan veya hamile olan var mı yeni bat ları güncelleyelim haberlerinizi bekliyorum
Kimyasal gebelik oldu yine canm geçen ayda bu ayda kimyasalmş. Adet olmayı bekliyorm Dr a gidicem canm Bi tarama yaptırıcam yineSenin mesajlarına bakıyordum hamilelik varmı kuzum sende ?
Gölge gibi var sankiKızlar bende durum bu
Kac gün kaldi adetine cnm ?Kızlar bende durum bu
5. Gün geçikme ama yumurtlama geç oldu canım 27-28 Aralık yumurtlama tarihimKac gün kaldi adetine cnm ?
Yok mudur canım ben Aralık 1 de adet gördüm o tarihe göre 5. Gün gecikmeAyni benim gibi canim adetin 24. Günü yani bende 27-28 gibi yumurtlama gördüm yani pazertsi adetim gelmesi lazim seninde öyledir
Hadi inşallah kuzum yaYani yumurtlamaya bakarsan bügün 10. Gün benim yumurtlamadan sonra seninde öyledir sende gölge var gibi
Bende bu şekilde öğrendim gebeliğimi bak. Var çizgiKızlar bende durum bu