- 15 Ocak 2016
- 6.888
- 33.928
- 27
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.681
Evet ilişkim oldu ovu tarihimi bilmiyorum ama inşallah vardır yaYunurtlama gününü biliyor musun eğer yumurtlama gününden 12. Gündem fazla gecikme olduysa çıkması gerekirdi. Emin değilsen yumurtlama gününden ve yakın zamanda ilişkin olduysa gebelik oluşuyor olabilir
Tomografi ne için çekileceksin canımÖyle canm. Sağol canm yok yaptırmadm salı günü tomografi çekilicem pazartesi kan veririm her ihtimale karşı ona göre çekilirim.
Baş ağrım baş dönmem oluyo canm onun için çekilicem. Adet olmdm olcak gibide gözükmüyor hiç ağrı bişey yokTomografi ne için çekileceksin canım
Bu arada adet oldun mu ?
Geçmiş olsunBaş ağrım baş dönmem oluyo canm onun için çekilicem. Adet olmdm olcak gibide gözükmüyor hiç ağrı bişey yok
Sağol canmGeçmiş olsun
hakkında hayırlısı olsun canım
Geçmiş olsun canm inşallah bebeiş vardır güzel haberlerini bekliyoruzBaş ağrım baş dönmem oluyo canm onun için çekilicem. Adet olmdm olcak gibide gözükmüyor hiç ağrı bişey yok
Benim az önce sarı su aktı iç çamaşırımı ıslatacak kadar sonra kasıklarımda yanma oldu hafif ağrım vr şuan ve karnım şiş nefes alamıyorum şuanGeçmiş olsun canm inşallah bebeiş vardır güzel haberlerini bekliyoruz
Bugğn sancı ile beraber benden de geldi o o yüzden koştum dr a.Benim az önce sarı su aktı iç çamaşırımı ıslatacak kadar sonra kasıklarımda yanma oldu hafif ağrım vr şuan ve karnım şiş nefes alamıyorum şuansarı su neyin nesi anlamadm
MerhabaOlsaydı çıkardı canm gebelik en geç 12. Güne kadar çıkar 8.günden itibaren idrar testlerinde bile çıkıyor
Yine geldi şimdi bebşm değer düşüşe geçti sanırım yarına gelmezse Bi kan vereym yineBugğn sancı ile beraber benden de geldi o o yüzden koştum dr a.
Rica ederim canım. Belirti pek olmaz canım daha yani herkeste olmuyo ben 3 gebelik yaşsdm 2si düşükle sonuçlandı şimdi 2 kimyasal yaşadım belirtilerden o yüzden anlamaya başladım. Yumurtlama gününü değerlendirdiysen gebelik ihtimali yükseliyor. 12.günü test yaparsın canmMerhabaMoonfacedMom :) yorumların için teşekkürler. Ben de ilgileniyorum sayende. Peki ben iliskimin 9.günündeyim şuan. Belirtiler nasil oluyor? Dollenmeyi anlayabilir miyim?
Çok çok teşekkür ederim canım ilişkiden sonraki 12.gun mu test yapılıyor?Rica ederim canım. Belirti pek olmaz canım daha yani herkeste olmuyo ben 3 gebelik yaşsdm 2si düşükle sonuçlandı şimdi 2 kimyasal yaşadım belirtilerden o yüzden anlamaya başladım. Yumurtlama gününü değerlendirdiysen gebelik ihtimali yükseliyor. 12.günü test yaparsın canm
Evet canım o zaman çıkar idrardaÇok çok teşekkür ederim canım ilişkiden sonraki 12.gun mu test yapılıyor?
İnşallah yükselmiştir inşallah sağlıkla gelirBende kan verdim bakalım değer yükseldi mi düştü mü hala adet olamadm
Sağol canm inşallahİnşallah yükselmiştir inşallah sağlıkla gelir