Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Benimde ağrım vardı bel kasık adım atamadım gittim doktora dayanamayıp. 3 gün önce beta 171 di bugün 554 lerde idi. Dinlen bolca dedi dr ve karın ultrason ile 3mm keseye benzio kese dedi. Kalınlık ise 21mm. Normal mi acaba hafta yı sorunca çok küçük daha dedi.

Geçmiş olsun canm inşallah bebeiş vardır güzel haberlerini bekliyoruz
Benim az önce sarı su aktı iç çamaşırımı ıslatacak kadar sonra kasıklarımda yanma oldu hafif ağrım vr şuan ve karnım şiş nefes alamıyorum şuan sarı su neyin nesi anlamadm

Merhaba MoonfacedMom :) yorumların için teşekkürler. Ben de ilgileniyorum sayende. Peki ben iliskimin 9.günündeyim şuan. Belirtiler nasil oluyor? Dollenmeyi anlayabilir miyim?
Rica ederim canım. Belirti pek olmaz canım daha yani herkeste olmuyo ben 3 gebelik yaşsdm 2si düşükle sonuçlandı şimdi 2 kimyasal yaşadım belirtilerden o yüzden anlamaya başladım. Yumurtlama gününü değerlendirdiysen gebelik ihtimali yükseliyor. 12.günü test yaparsın canm

Çok çok teşekkür ederim canım ilişkiden sonraki 12.gun mu test yapılıyor?

Kızlar merhaba 22 hafta 5 günlük hamileyim. Göbek deliğinin tam üstünde bir noktada geçmeyen bir ağrı var ama öyle çok şiddetli değil. Ağrı sadece orda. Benim gibi bu durumu yaşayanlar var mı normal mi sizcede. Bebek büyüdüğü için mi

Kizlar napiyonuz benim yumurtlamanin 8. Günü yani 6 gün kaldi adetime test yaptim simdilik yok gibi. Sizler napiyonuz?

Bende kan verdim bakalım değer yükseldi mi düştü mü hala adet olamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…