- 7 Ağustos 2019
- 666
- 436
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.701
Insallah yükselmistir canimBende kan verdim bakalım değer yükseldi mi düştü mü hala adet olamadm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah yükselmistir canimBende kan verdim bakalım değer yükseldi mi düştü mü hala adet olamadm
Sonuç çıkmadımı canım merak ettim inşaAllah hamişsindirBende kan verdim bakalım değer yükseldi mi düştü mü hala adet olamadm
canım değerin nasıl çıktı mı sonucunSağol canm inşallah
Yok canm çıkmamış daahSonuç çıkmadımı canım merak ettim inşaAllah hamişsindir
Yok canm daha çıkmamışcanım değerin nasıl çıktı mı sonucun
Yaa bayagı oldu vereli niye bu kadar uzadı kiYok canm çıkmamış daah
Aile hekimine gittim canm ondanYaa bayagı oldu vereli niye bu kadar uzadı ki
Ben acile gittin sandım canımAile hekimine gittim canm ondan
Yok canm sağlık ocağına gittim çok soğuk çocukla acile zor olurBen acile gittin sandım canım
hayırlısı bakalım merakla bekliyorum sonucunu
sizin cocugunuz sakin bir bebek mi hala merak ettim 14-15 aylik filandi di mi.ankara da cok soguk felaket kar yagiyor bugun firtina da var.Yok canm sağlık ocağına gittim çok soğuk çocukla acile zor olur
1 tane kızım var evet 2 aydır kimyasal gebelik yaşıyorm. Bursada yağmurlusizin cocugunuz sakin bir bebek mi hala merak ettim 14-15 aylik filandi di mi.ankara da cok soguk felaket kar yagiyor bugun firtina da var.
Haklısın canım aşırı soguk varYok canm sağlık ocağına gittim çok soğuk çocukla acile zor olur
gecmis olsun.hayirlisi olsun en uygun zamanda gelsin insallah.1 tane kızım var evet 2 aydır kimyasal gebelik yaşıyorm. Bursada yağmurlu
İnsallah kuzumHaklısın canım aşırı soguk var
hayırlı sonucunu bekliyoruz
Amin sağol canım inşallahgecmis olsun.hayirlisi olsun en uygun zamanda gelsin insallah.
Beta sıfırlanmış canmHaklısın canım aşırı soguk var
hayırlı sonucunu bekliyoruz
Hayırlısı canım bir dahaki aya umudumuz inşaAllahBeta sıfırlanmış canm
Hayırlısı olsun canım vardır Rabb'imin bi bildiğiBeta sıfırlanmış canm
Öyle canm imtihandayzHayırlısı olsun canım vardır Rabb'imin bi bildiği