Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Merhaba hanımlar bugün sat a göre 5+3 üm ama ultrason girdim keseyi gördü Dr 5.6 mm kese 1nhafta geriden geliyor dedi 15 gün sonra kalp atımı için gel dedi. Sizce normal mi kese boyutu? 1 hafta geriden gelmesi.

Kızlar Dr kimyasal gebelik tekrarı olduğu için bugün hormon testi istedi kan verdim ama hala çıkmamış ne kadar sürede çıkıyo bilgisi olan varmı

Kızlar bilen varsa yardımcı olabilir mi nasıl sonucum

Eklentiler

• Screenshot_20200111_005453.jpg
    Screenshot_20200111_005453.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 57
Birkaç güne doktora gidiyorum şimdilik değişiklik bu kadar sende varmı ?
Benim adetimin 3. Günü hormon istedi Dr kimyasal tekrarlandığı için fsh ve lh hormonları düzensiz yüksek olan düşük düşük olan yüksek olmalıymış Bi sürü küçük küçük Yumurta oluyomş ama Yumurta grlişemeyip kist oluyomş o sebeple adet gecikmesi oluyomş kalitesiz yumurtada kimyasala sebep oluyomş

Benim adetimin 3. Günü hormon istedi Dr kimyasal tekrarlandığı için fsh ve lh hormonları düzensiz yüksek olan düşük düşük olan yüksek olmalıymış Bi sürü küçük küçük Yumurta oluyomş ama Yumurta grlişemeyip kist oluyomş o sebeple adet gecikmesi oluyomş kalitesiz yumurtada kimyasala sebep oluyomş

Canım şu anda senin iki ilacın var

Birincisi hormınları dengelemek için testere dişli aslan pençesi
İkincisi yumurta kalitesi için incir kürü
Saraçoğlunun videolarından araştırmanı tavsye ederim geçmiş olsun

Canım şu anda senin iki ilacın var

Birincisi hormınları dengelemek için testere dişli aslan pençesi
İkincisi yumurta kalitesi için incir kürü
Saraçoğlunun videolarından araştırmanı tavsye ederim geçmiş olsun
Sağol kuzum bakıcam inşallah hepsine soğan suyuna niyetlendim ne zaman başlanıyor kaç gün içiliyo du

Canım benim 1 Aralık adet 27-28 yumurtlama ve 1 Aralık hesabına göre de 10 gün geçikme 🥺🙄🥺🥺 bu süreçte 2 kan 0.1 bekliyorum 🥺🥺🥺
Canım senin testler silik çizgi çıkmamış mıydı yanlışmı çıkmış testler 🙄üzüldüm bak şimdi bende senden güzel haberler bekliyordm

X