- 7 Ağustos 2019
- 666
- 436
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.741
Kizlar nasilsiniz? Benim bpgün 11.günüm adetim en gec pazertesi olmasi lazim test yaptim negatif hayirlisi olsun insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba cnm bende bu ay yine gecikmw var 6 ocakta olmam gerekti hala olmadim adet gunu yaptim negatifti beklemedeymKizlar nasilsiniz? Benim bpgün 11.günüm adetim en gec pazertesi olmasi lazim test yaptim negatif hayirlisi olsun insallah
Ben yaptırdığımda 3 saat sonra cikmistiKızlar Dr kimyasal gebelik tekrarı olduğu için bugün hormon testi istedi kan verdim ama hala çıkmamış ne kadar sürede çıkıyo bilgisi olan varmı
Ben sabah verdim hala çıkmamış canmBen yaptırdığımda 3 saat sonra cikmisti
Değerler iyi görünüyor canm. Bildiğim kadarıyla prolaktin daha önce kaçtı?Kızlar bilen varsa yardımcı olabilir mi nasıl sonucum
36 ydı canm düşmüşçok şükür sıkıntı çıkmasndaDeğerler iyi görünüyor canm. Bildiğim kadarıyla prolaktin daha önce kaçtı?
Bence gayet iyi sonuclarinKızlar bilen varsa yardımcı olabilir mi nasıl sonucum
Sağol kuzumBence gayet iyi sonuclarin
Vizeci06 Gonulmeyvesi C Cikilop1 EsrDG Cansinsenn AyTerapisii SelanikMuhaciri Vizeci06 kızlar ne durumdasnız var mı Bi değişiklik
Benim adetimin 3. Günü hormon istedi Dr kimyasal tekrarlandığı için fsh ve lh hormonları düzensiz yüksek olan düşük düşük olan yüksek olmalıymış Bi sürü küçük küçük Yumurta oluyomş ama Yumurta grlişemeyip kist oluyomş o sebeple adet gecikmesi oluyomş kalitesiz yumurtada kimyasala sebep oluyomşBirkaç güne doktora gidiyorum şimdilik değişiklik bu kadar sende varmı ?
Benim adetimin 3. Günü hormon istedi Dr kimyasal tekrarlandığı için fsh ve lh hormonları düzensiz yüksek olan düşük düşük olan yüksek olmalıymış Bi sürü küçük küçük Yumurta oluyomş ama Yumurta grlişemeyip kist oluyomş o sebeple adet gecikmesi oluyomş kalitesiz yumurtada kimyasala sebep oluyomş
Sağol kuzum bakıcam inşallah hepsine soğan suyuna niyetlendim ne zaman başlanıyor kaç gün içiliyo duCanım şu anda senin iki ilacın var
Birincisi hormınları dengelemek için testere dişli aslan pençesi
İkincisi yumurta kalitesi için incir kürü
Saraçoğlunun videolarından araştırmanı tavsye ederim geçmiş olsun
Canım benim 1 Aralık adet 27-28 yumurtlama ve 1 Aralık hesabına göre de 10 gün geçikme bu süreçte 2 kan 0.1 bekliyorumVizeci06 Gonulmeyvesi C Cikilop1 EsrDG Cansinsenn AyTerapisii SelanikMuhaciri Vizeci06 kızlar ne durumdasnız var mı Bi değişiklik
Canım senin testler silik çizgi çıkmamış mıydı yanlışmı çıkmış testler üzüldüm bak şimdi bende senden güzel haberler bekliyordmCanım benim 1 Aralık adet 27-28 yumurtlama ve 1 Aralık hesabına göre de 10 gün geçikme bu süreçte 2 kan 0.1 bekliyorum
bu ay ben umutluyum kuzum adet yeni bitti takvime göre 8 gün sonra yumurtlama bakalımCanım senin testler silik çizgi çıkmamış mıydı yanlışmı çıkmış testler üzüldüm bak şimdi bende senden güzel haberler bekliyordm
Adet olmayi bekliyorum cnm sogan suyuna basliyacagmVizeci06 Gonulmeyvesi C Cikilop1 EsrDG Cansinsenn AyTerapisii SelanikMuhaciri Vizeci06 kızlar ne durumdasnız var mı Bi değişiklik