- 13 Mart 2019
- 12.846
- 41.397
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.481
Kızlar günaydın testi yaptım.Insallah kan da da çıkar pek net degil ama.
Canım maşallah hamilesinnn
Sağlıkla devam etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar günaydın testi yaptım.Insallah kan da da çıkar pek net degil ama.
Teşekkür ederim tam yarın sabah test yapmayı. Planlıyordum ancak regl oldum.. kısmet aslında iki büyük oğlum var biri 11 diğeri 9 yaşında ama bu ay eşim kaçırmıştı o yüzden bekliyordum teşekkür ederim sizlere..Adetin 3 gün geçmiş çıkması lazm geç döllenme ihtimali yoksa. Bi yap bakalım silikte olsa görürsün inşallah
Teşekkür ederim canım bu arada acilde kan verdim betam 400.1 çıktı sizce kaç haftalık? Doktora yarın göstereceğim sonucuCanım maşallah hamilesinnn
Sağlıkla devam etsin inşallah
Tebrik ederim canım güzel Bi değerTeşekkür ederim canım bu arada acilde kan verdim betam 400.1 çıktı sizce kaç haftalık? Doktora yarın göstereceğim sonucu
İnş bisey olmaz cnm. Bnmde daha yeni seninle aynı endişeleri yasiyrm ama doğuma. Kadar byle çeşitli. Endiaelerle yasicaz galibaBen gecen hafta ogrendim ama icimdeki endişeyi atamiyorum 21 ay sonra ilk defa hamileyim cunku. Persembe gunu keseyi gormeye gidicem. Ama ya goremezsem kalbi atmazsa 3 ay icinde duserse diye korkularim var
4 haftalık. Filan sanirimTeşekkür ederim canım bu arada acilde kan verdim betam 400.1 çıktı sizce kaç haftalık? Doktora yarın göstereceğim sonucu
Sağol canımTebrik ederim canım güzel Bi değer ☺
Inşallah sağ salim kucağına alırım teşekkür ederm.4 haftalık. Filan sanirim
Benim daha 5 haftalıkkk Rabbim isteyen herkese nasip etsinHamiş haberimizi paylaşma plaformumuz topiğimiz herkese uğur getirsin inşallah❤
❤
Topik kuralları
- Topiğe adını yazdıran doğuma kadar çıkamaz
- Topiğe katılanlar konuşmalara düzenli olarak katılmak zorundadır.
- Listemiz bacıkolar dan oluşmaktadır.
- Kurallar çiğnenemez, çiğnenmesi teklif bile edilemez!!!
�
�
�
�
��
�
�
�
Hamiş olmayı bekleyenler
2020
- @Nur_hayat2005 ❤. 2 OCAK
- @Kertemeyenkelebek ❤. 3 OCAK
- oblomov21 ❤. 3 OCAK
- MoonfacedMom ❤. 3 OCAK
- @kartalice28 ❤. 5 OCAK
- @Vizeci06 ❤. 6 OCAK
- @meltembusra97 ❤. 7 OCAK
- @Canimm oglum ❤. 8 OCAK
- @Blue0Pink ❤. 14 OCAK
- @Gamzeliyy ❤. 20 OCAK
2019
- @icecreamm ❤ 18 aralık
- Gonulmeyvesi ❤. 23 Aralık
- @Cikilop1 ❤. 27 AralıK
- @EsrDG ❤. 21 Aralık
- @SekerPortakaliMMM ❤ 27 Aralık
- AyTerapisii ❤. 21 Aralık
- @Vesilebcl ❤. 11 kasım
Hamiş adaylarımız
@icecreamm
Grubumuzun tospikleri
@Seda2012Emre 2 Kasım 2019 cumartesi
�
Hayırlı olsun canım amin inşallahBenim daha 5 haftalıkkk ❤ Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Teşekkür ederim canım bu arada acilde kan verdim betam 400.1 çıktı sizce kaç haftalık? Doktora yarın göstereceğim sonucu
Teşekkür ederim canım inşallah tutunmuştur. Dualarım sizinleYaa canım benim çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn
Bana da dua et inşallah bu ay tutunmuştur bebeğim
Akşam regl ağrım oldu biraz bacağım ve kalçam ağroyor bu ağrı da belime vuruyor böyle eklem ağrısı gibi
Teşekkür ederim canım inşallah tutunmuştur. Dualarım sizinle
Benimki 15 haftalık oldu o onceki mesajımdı :) ama tabiki endişeler bitmiyor...İnş bisey olmaz cnm. Bnmde daha yeni seninle aynı endişeleri yasiyrm ama doğuma. Kadar byle çeşitli. Endiaelerle yasicaz galiba
Canım cumartesi vermiştim yol geldim çok kötü sancım oldu dayanamadım dün akşam gittim kan vermeye 40 a yükselmiş. İyi mi normal mi bilmiyorum. Adetin geçmesini bekliyorum ki o zaman gideyim dr değil mi şimdi kese felan belli etmez gitmim boşuna dedim.oblomov21 canm kan testini tekrarladı merak ettim seni
Güzel canm artmış inşallah sağlıklı ilerler sonuna kadarCanım cumartesi vermiştim yol geldim çok kötü sancım oldu dayanamadım dün akşam gittim kan vermeye 40 a yükselmiş. İyi mi normal mi bilmiyorum. Adetin geçmesini bekliyorum ki o zaman gideyim dr değil mi şimdi kese felan belli etmez gitmim boşuna dedim.