Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Kızlar merhaba konu açtım ama cevap yazan olmadı maalesef adetim 5 gün geçti testte silik çizgi çıktı hastaneye gitmedim daha ama bugün birazcık kahverengi leke gelmiş sizce düşük tehlikesi olabilir mi?? Allah nasip ederse ilk gebeliğim olacak,korkuyorum
Canm düşük tehlikesi olabilir ama adet başlangıcı da olabilir bence risk alma acile git Bi kan ver ona göre önlem alrsn Bi arkadaş öyle bekledi ve sonuç düşük oldu 🙄

Canm düşük tehlikesi olabilir ama adet başlangıcı da olabilir bence risk alma acile git Bi kan ver ona göre önlem alrsn Bi arkadaş öyle bekledi ve sonuç düşük oldu 🙄
Yaa pazartesi gidicem kan vermeye adetim genelde pembe lekeyle başlayıp kırmızı oluyo pazartesi ilk isim çok fazla bi leke değil çizgi şeklinde biraz gelmiş ilk kez geldi bugün emin olamadım. Çok da kafama taktim şuan inşallah kötü bisey olmaz.

Yaa pazartesi gidicem kan vermeye adetim genelde pembe lekeyle başlayıp kırmızı oluyo pazartesi ilk isim çok fazla bi leke değil çizgi şeklinde biraz gelmiş ilk kez geldi bugün emin olamadım. Çok da kafama taktim şuan inşallah kötü bisey olmaz.
Belli olmuyo bazen farklı da gelebiliyor adet. Bence aklında kalacağına acilen 1 saate öğrenirsin risk alma derim pazartesi tekrarlarsn belki güzel haberler alırsan 🙂

Kızlar bata 6 gün kala kan baktırdım silik çıkınca rmin olmak istedim sonuç 15,76 değer iyimi varmı bişeyler sizce
tebriklet canım sağlıkla ilerler insAllah değere takılma önemli olan artış 🤗❣️
Kızlar merhaba konu açtım ama cevap yazan olmadı maalesef adetim 5 gün geçti testte silik çizgi çıktı hastaneye gitmedim daha ama bugün birazcık kahverengi leke gelmiş sizce düşük tehlikesi olabilir mi?? Allah nasip ederse ilk gebeliğim olacak,korkuyorum
Yerleşme de olabilir içerde kalan kanlar kahverengi gelebiliyormus canım iyi düşün adetin gelirse de muhtemelen kimyasal olacak onu da engelleyemiyorlar zaten sağlıksız gebelikse vücut kendi sonlandırıyor hakkında hayırlısı insAllah sağlıkla gelir ❣️🤲

tebriklet canım sağlıkla ilerler insAllah değere takılma önemli olan artış 🤗

Yerleşme de olabilir içerde kalan kanlar kahverengi gelebiliyormus canım iyi düşün adetin gelirse de muhtemelen kimyasal olacak onu da engelleyemiyorlar zaten sağlıksız gebelikse vücut kendi sonlandırıyor hakkında hayırlısı insAllah sağlıkla gelir ❣🤲
Evet 3 ay önce kimyasal geçirdim. O zaman çok yoğun geldi ve kırmızıya dönmüştü bu kez çizgi şeklinde geldi sabah devamı gelmedi inşallah hayırlısı olsun teşekkür ediyorum.

Hiç bilmiyorum kuzum halimiz allahlık Ali bey valla, kavgalıyız ne o yanaşıyor ne ben bu 2 aydır kavgalarımız hiç bitmiyor bende işe başladım valla
Allah allah ne sorununuz var ki kuzum. Rabbim yuvanıza huzur versin. Benimde isteksiz istemiyo Bi türlü zorla peşine koşuyorum yine yorgunum erken kalkıcam duş almak zor geliyo bilmem ne bahane uydurup duruyo antropozamı girdi ne anlamadm Bi türlü bende bu ay saldm uğraşamam her ay onla zaten misafiri di bilmem nesiydi Bi fırsatta olmadı

Kızlar günaydın testi yaptım.Insallah kan da da çıkar pek net degil ama.🤲😊

Eklentiler

• IMG-20191229-WA0047.jpeg
    IMG-20191229-WA0047.jpeg
    34,5 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG-20191229-WA0022.jpeg
    IMG-20191229-WA0022.jpeg
    55,3 KB · Görüntüleme: 27
Allah allah ne sorununuz var ki kuzum. Rabbim yuvanıza huzur versin. Benimde isteksiz istemiyo Bi türlü zorla peşine koşuyorum yine yorgunum erken kalkıcam duş almak zor geliyo bilmem ne bahane uydurup duruyo antropozamı girdi ne anlamadm Bi türlü bende bu ay saldm uğraşamam her ay onla zaten misafiri di bilmem nesiydi Bi fırsatta olmadı
Valla benimkinde aynı hiç yanaşmıyor bende saldım bende yanaşmıyorum kendi düşünsün banane

Kızlar bugün gecikmemin 3.gunu hala birgelen yok normalde rgl olacağım gunler ise ama olmadiysam eşimle birleşince gelirdi hemen ertesinde ama bir gelen giden yok çok merak ediyorum ama testlerde bat günü yaptığımda negatif idi oyuzden yapmadım ama artık merakda ediyorum. Açık bir yer bulursam test alayım ama bugun yapsamda çıkmayabilir degilmi.? Alıp yarın mi yapsam?

Kızlar bugün gecikmemin 3.gunu hala birgelen yok normalde rgl olacağım gunler ise ama olmadiysam eşimle birleşince gelirdi hemen ertesinde ama bir gelen giden yok çok merak ediyorum ama testlerde bat günü yaptığımda negatif idi oyuzden yapmadım ama artık merakda ediyorum. Açık bir yer bulursam test alayım ama bugun yapsamda çıkmayabilir degilmi.? Alıp yarın mi yapsam?
Adetin 3 gün geçmiş çıkması lazm geç döllenme ihtimali yoksa. Bi yap bakalım silikte olsa görürsün inşallah

Kızlar iyi pazarlar. 21 hafta 4 günlük bugün. İçimde kıpırdamaları başlamıştı. Ama dün hiç hissetmedim sizlere de oluyor mu böyle hissetmediğiniz günler.

X