- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.361
7 ocak yazaym sen yine yazarsın yumurtlama olunca güncellerizBenim bat belli değil canım yumurtlamada olmadı daha bekliyorum anlayacağın sat ise 6 aralıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 ocak yazaym sen yine yazarsın yumurtlama olunca güncellerizBenim bat belli değil canım yumurtlamada olmadı daha bekliyorum anlayacağın sat ise 6 aralıktı
Yaaa tühh soğan kürü yapmıştın ya ben umutluydum halbuki.Ben yapıyorum 5 gündür toplu test aldım ondan tek çizgi hepp negatif malesef
Tamam canım sen öyle yaz inşaAllah adet olmam da hamile kalırım bu ay7 ocak yazaym sen yine yazarsın yumurtlama olunca güncelleriz ☺
Ahh inşallah kuzum çok isterim inan ki zaten hamiş kalmayı bekleyen çok kişiyiz birimiz eksilir en azından hamiş listesine eklenirTamam canım sen öyle yaz inşaAllah adet olmam da hamile kalırım bu ay
Yaaa tühh soğan kürü yapmıştın ya ben umutluydum halbuki.
Günaydın kizceler bu ara pek uğrayamadim nasılsınız
Gonulmeyvesi adet oldun mu gecikmee var mı canım
icecreamm canım sen nasılsın başladı mi bulantılar belirtiler
Bende iyiyim çok şükür canım o kadar emin olma kız umit vermek adına demiyorum ama ben de göğüs ağrısı sivilce gördüm hah geliyor gene dedim ped taşıyordum sonuç ortada senin için de öyle olur insAllahİyiyiz canım sen nasılsın bende uğrayamaıyorum bu aralar
Yok daha olmadım ama yüzümde çıkan kocaman sivilce geliyor merak etme der gibi
Dün günümdü
Ama geçen ay da 3 gün gecikme yaşamıştım o yüzden ümitlenmiyorum
Test yapmaya devam ediyorum her sabah
Dün saatler sonra net bi çizgi oluşmuş ama itibar etmiyorım artık
Bende iyiyim çok şükür canım o kadar emin olma kız umit vermek adına demiyorum ama ben de göğüs ağrısı sivilce gördüm hah geliyor gene dedim ped taşıyordum sonuç ortada senin için de öyle olur insAllah
Yok cnm henüz bir belirtim başlamadı an cenemdeki eşek kadar sivilceler çıktı yaaaGünaydın kizceler bu ara pek uğrayamadim nasılsınız
Gonulmeyvesi adet oldun mu gecikmee var mı canım
icecreamm canım sen nasılsın başladı mi bulantılar belirtiler
Yok kuzum bebiş olsaydı net belli olurdu gebelik yok gözüküyoGeçen ay yapmıştım ama bakalım ya nasip
Dün bat günümdü geçen aydan bat günümden 2 gün sonra olmuştum
Bugün yarın bekliyorum her ay aynı bekleyince silik çizgiyi görüyorum tabi anında çıkmıyor artık tqkmıyorum Ocak ayının yarısı gibi doktpra gidicem inşaAllah
Sadece hpsi bekliyor ama sonlara doğru çizgi beliriyor
5 gün kaladan beri yapıyorım en altta ki bat günü yapıldı bugün yaptığımı da gönderirim
En son ki sanki çok fluu gibi ikincisiYok kuzum bebiş olsaydı net belli olurdu gebelik yok gözüküyo
Hadi hayirlisi canimFemara + çatlatma iğnesi 4 gün oldu iğne yaptıralı beklemedeyim
Ama adet günü geçti. O çizgi Gonulmeyvesi nde her ay çıkıyo nerdeyseEn son ki sanki çok fluu gibi ikincisi
Yok kuzum bebiş olsaydı net belli olurdu gebelik yok gözüküyo
Ama adet günü geçti. O çizgi Gonulmeyvesi nde her ay çıkıyo nerdeyse
Ama adet günü geçti. O çizgi Gonulmeyvesi nde her ay çıkıyo nerdeyse
Inşallahİmtihan kuzum sabırlı ol mükafatı güzel olacak
Evet ama tık yokGonulmeyvesi @EsrDG AyTerapisii @Vesilebcl kızlar adet oldunuz mu @SekerPortakaliMMM @Cikilop1 kızlar batlar yaklaşmış test yaptınız mı?
senin için de vesile olur insAllah cnmİnşallah canım soğan kürü yapanlar hep spnraki ay kaldık diyorlar inşallah bende kalmışımdır ❣
Başlarda benim de vardı şimdi düzeldi şükür bklmYok cnm henüz bir belirtim başlamadı an cenemdeki eşek kadar sivilceler çıktı yaaa