- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.341
İlişkinizin üzerinden 12 gün kadar geçtiyse çıkabilir ona göre test yapın derimMerhabalar hanımlar aranızda yeniyim benim bat a 4 gün var 27 Aralık aslında 2 oğlum var ve büyüdüler ancak birkaç ay önce spiralimin süresi dolduğu için Dr çıkardı ve hemen takmayalim dediği için takmadik ve bu ay bir kaza gerçekleşti o yüzden bekliyorum aslında 3. Yu istemiyordum ama bu ay bı risk var.4 günüm var ama test yapsam cikarmi sizce yapayimmi bekliyeyimmi ? Bilemedim niyeyse çok panik yaptım. Regl im gelecek gibi ağrım var göğüslerim çok sizliyo bı cevap yazın hele bacılar.
Ozaman erken yapmışım çünkü hesaplarına göre daha 11. Gün bugunİlişkinizin üzerinden 12 gün kadar geçtiyse çıkabilir ona göre test yapın derim
Yarn yp bizede at merakla bekliyorumOzaman erken yapmışım çünkü hesaplarına göre daha 11. Gün bugun
Ama bat a daha 4 gün var bugün itivariylaYarn yp bizede at merakla bekliyorum
Yarn 12. Gün olmuyo mu bugün 11 demişsinAma bat a daha 4 gün var bugün itivariyla
Ewet ama HCG düşük ise gene negatif çıkacak diye dusundumYarn 12. Gün olmuyo mu bugün 11 demişsin
Biraz daha bekleyin garanti olsun o zaman. Evet beta düşük olur dahaEwet ama HCG düşük ise gene negatif çıkacak diye dusundum
Bende bu ay boş geçti kocamla denk gelip bişey olmadı. Bi kere ilişki oldu ondada ne olduğunu anlamadk2020 bize uğurlu gelir belki
Yok cnm henüz gitmedim bugün 4+5 gozukuyo ben cumartesi eşim pazartesi diyo haftaya bakalım ne olacak
Allah razi olsun cnm rabbim ins daha fazla aratmasin en yakin zamanda nasip etsin insYaaa sen hamile misiiinb çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler bizede dua et
Sımdı dayan iyiyim kuzumGeçmiş olsun kuzum şimdi nasılsın atlattn mı inşallah
1 hafta da 4 5 tane yaptım. Tedavi görmeye karar verdim bu pko başıma bela oldu yaHayırlısı bakalım canm test yaptnmı
İmtihan kuzum sabırlı ol mükafatı güzel olacak1 hafta da 4 5 tane yaptım. Tedavi görmeye karar verdim bu pko başıma bela oldu ya
Allah daha iyi etsin kuzumSımdı dayan iyiyim kuzum
İlk çocuksa ve iç karnın genişse hissedemeyebilirsin canm ben 16. Haftada azar azar hissetmeye başlamıştım. Birde bebek arkada olduğunda hareket az hissedilirKızlar merhaba 20 hafta 6 günlük hamileyim. Ama hala içimde hareketlerini tam anlamıyla hissedemiyorum. Erken mi henüz
Gonulmeyvesi EsrDG AyTerapisii V Vesilebcl kızlar adet oldunuz mu Cansinsenn C Cikilop1 kızlar batlar yaklaşmış test yaptınız mı?
Benim bat belli değil canım yumurtlamada olmadı daha bekliyorum anlayacağın sat ise 6 aralıktı