- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.321
Geçmiş olsun kuzum şimdi nasılsın atlattn mı inşallahBağırsak enfeksiyonu kuzum ya
Femara + çatlatma iğnesi 4 gün oldu iğne yaptıralı beklemedeyimKizlar napiyonuz yine sessizlesti burasi yumurtlama takibi yapan varmi nasil gidiyo ?
Benim geçen daha yoğun belirtim vardı ama bu defa 2 gün akıntı gördüm sadece. bu ayda pek umudum yok açıkçası.pik günü ve ertreesi günü değerlendirdik sadece.Ohh iyisin ben daha gec oluyo hep yumurtlama
Rabbim nasip ederse öylede nasip eder cnmBende adetimin 14. ve 15. gün değerlendrdim saece.14.ovu da pik gördüm 15 inde silikleşti öyle.
Benim geçen daha yoğun belirtim vardı ama bu defa 2 gün akıntı gördüm sadece. bu ayda pek umudum yok açıkçası.pik günü ve ertreesi günü değerlendirdik sadece.
Aynen öyle canım.hayırlısı. o gündendir kasık ağrım batmalarım oluyor üşüttümmü dicem ama akıntıda yok.sancı gelip gidiyor öyle :/Rabbim nasip ederse öylede nasip eder cnm
Bizde tık yok.
Hayırlısı bakalım canm test yaptnmıBizde tık yok.
Bu ara hiç fırsatım olmuyor canım bende durumlar aynı bi gelişme yok doktora gidicem bu ay inşallah siz nasılsınuzGonulmeyvesi kuzu napıyosn hiç sesin çıkmıyor yarın bat gününmüş ne durumdasn
Bende bu ay boş geçti kocamla denk gelip bişey olmadı. Bi kere ilişki oldu ondada ne olduğunu anlamadkBu ara hiç fırsatım olmuyor canım bende durumlar aynı bi gelişme yok doktora gidicem bu ay inşallah siz nasılsınuz
Yok cnm henüz gitmedim bugün 4+5 gozukuyo ben cumartesi eşim pazartesi diyo haftaya bakalım ne olacakicecreamm kuzum naptın Dr a gittinmi bebişi gördünmü
Hadi hayırlı haberler alırsn inşallah canımYok cnm henüz gitmedim bugün 4+5 gozukuyo ben cumartesi eşim pazartesi diyo haftaya bakalım ne olacak