Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Kizlar bu bügünki ovulasyon testim adetimin 15. Günü sizce tahminen ne zaman tam koyulasmayi görürüm ?

Eklentiler

• 20191220_163504.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 22
Bende adetimin 14. ve 15. gün değerlendrdim saece.14.ovu da pik gördüm 15 inde silikleşti öyle.
Ohh iyisin ben daha gec oluyo hep yumurtlama
Benim geçen daha yoğun belirtim vardı ama bu defa 2 gün akıntı gördüm sadece. bu ayda pek umudum yok açıkçası.pik günü ve ertreesi günü değerlendirdik sadece.

Rabbim nasip ederse öylede nasip eder cnm

Ayrıca bir yerde okumuştum adete 14 gün kala yumurtlama olur diye.ben özellikle dün ve bugünde bssaktım ovu test silik.yani 14.günde pik oldu sadece.öncesine bakmadım tabi.31 günde bir adet olurum.bat 3 ocak

Bu ara hiç fırsatım olmuyor canım bende durumlar aynı bi gelişme yok doktora gidicem bu ay inşallah siz nasılsınuz
Bende bu ay boş geçti kocamla denk gelip bişey olmadı. Bi kere ilişki oldu ondada ne olduğunu anlamadk 2020 bize uğurlu gelir belki

Merhabalar hanımlar aranızda yeniyim benim bat a 4 gün var 27 Aralık aslında 2 oğlum var ve büyüdüler ancak birkaç ay önce spiralimin süresi dolduğu için Dr çıkardı ve hemen takmayalim dediği için takmadik ve bu ay bir kaza gerçekleşti o yüzden bekliyorum aslında 3. Yu istemiyordum ama bu ay bı risk var.4 günüm var ama test yapsam cikarmi sizce yapayimmi bekliyeyimmi ? Bilemedim niyeyse çok panik yaptım. Regl im gelecek gibi ağrım var göğüslerim çok sizliyo bı cevap yazın hele bacılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…