- 7 Ağustos 2019
- 666
- 436
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.101
Mayistan beri deniyoruz canimHayırlısı değilmiş demek ki canm hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim. Kaç ay oldu denemeye başlayalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mayistan beri deniyoruz canimHayırlısı değilmiş demek ki canm hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim. Kaç ay oldu denemeye başlayalı
Mayistan beri deniyoruz canim
Aminn cümlemizee canimHayırlısı değilmiş demek ki canm hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim. Kaç ay oldu denemeye başlayalı
Baya olmuş Dr a gitsene canm 6 aydan sonra gel diyo Dr larMayistan beri deniyoruz canim
Gittim canim progesteron hafif eksikligi var cok hafif eksik cikti testlerde iki aydirda hap kullaniyorum yumurtlamadan sonra, doktorum normal diyor hapi birakinca vucudun alt üst oluyor diyor ve benim adet döngümde bozuldu düzene bi giremediBaya olmuş Dr a gitsene canm 6 aydan sonra gel diyo Dr lar
İnsallah artık düzelir bebişine kavuşursun canmGittim canim progesteron hafif eksikligi var cok hafif eksik cikti testlerde iki aydirda hap kullaniyorum yumurtlamadan sonra, doktorum normal diyor hapi birakinca vucudun alt üst oluyor diyor ve benim adet döngümde bozuldu düzene bi giremedi
Bat nedemekGözün aydın canm yeni bat tarihini yazda ekleyeym
Insallah canim hepimiz kavusuruzİnsallah artık düzelir bebişine kavuşursun canm
Adet başlangıç tarihi demek canmBat nedemek
Para da dert değil de insanın umutları tükeniyor ya bazen kurtların kuzuların yavruları var benim niye yok diyorum çok zormuş bu imtihan insan da yürek kalmıyorTup bebek daha meşakkatli inan bana 20 bin tl paramız gitmiştir son 1 yılda
Dert değil ama olmayınca da tutmayınca yine yaptırmak istiyorsun hemen. Para olmadığı için yine bekliyorsun. Onca ilaç git gel doktora, muaneye de cabası. İğneden korkan ben artık hemşire gibi hergun iğne vuruyorum kendime sırf, bebeğim için.gerçekten manevi olarak da yoruldum. Allah yardım etsinPara da dert değil de insanın umutları tükeniyor ya bazen kurtların kuzuların yavruları var benim niye yok diyorum çok zormuş bu imtihan insan da yürek kalmıyor
Ölümün de doğumunda günü saati belli olmasaydı benim ablamın olmazdı doktorlar ameliyat olmaktan sağlığından olacak artık tüp bebek bile önermediler 1-2 ay snr hamile kaldı çocuğu oldu allah de bakma geriye rabbim sabrını gücünü vermese 2. Defa deneme isteği olmaz rabbim yardımcımız olsunDert değil ama olmayınca da tutmayınca yine yaptırmak istiyorsun hemen. Para olmadığı için yine bekliyorsun. Onca ilaç git gel doktora, muaneye de cabası. İğneden korkan ben artık hemşire gibi hergun iğne vuruyorum kendime sırf, bebeğim için.gerçekten manevi olarak da yoruldum. Allah yardım etsin
Bence illa idrar testinde sıkıntı olacak diye birsey yok labaratuvarlarda kitlerde de sıkıntı olabiliyor idrar testu yapip bak eger cift cizgi ise kan testini baska bir birimde tekrarlaBoşa yapıp seviniyoruz allahtan eşime söylememiştim gerçi salya sümük halimi görünce anlar
Adet oldum kuzum bugünBence illa idrar testinde sıkıntı olacak diye birsey yok labaratuvarlarda kitlerde de sıkıntı olabiliyor idrar testu yapip bak eger cift cizgi ise kan testini baska bir birimde tekrarla
Ya ben senden yinede umutluydum kan sonucu yanlıştır diye düşünüyodm geçmiş olsun gelecek ay nasip olur inşallahAdet oldum kuzum bugün
Amin inşallahYa ben senden yinede umutluydum kan sonucu yanlıştır diye düşünüyodm geçmiş olsun gelecek ay nasip olur inşallah
Yeni bat tarihin ne yazaym canmAmin inşallah
2 ocak kuzumYeni bat tarihin ne yazaym canm
Ben dün adet oldum canım haftaya pazartesi rahim filmine randevu aldım yeni batımı sonra söylerim yumurtlamayı görünce bat hesaplarım söylerim sanaAdet başlangıç tarihi demek canm
Tamam kuzum hayırlısı olsun hakkındaBen dün adet oldum canım haftaya pazartesi rahim filmine randevu aldım yeni batımı sonra söylerim yumurtlamayı görünce bat hesaplarım söylerim sana