Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Baya olmuş Dr a gitsene canm 6 aydan sonra gel diyo Dr lar
Gittim canim progesteron hafif eksikligi var cok hafif eksik cikti testlerde iki aydirda hap kullaniyorum yumurtlamadan sonra, doktorum normal diyor hapi birakinca vucudun alt üst oluyor diyor ve benim adet döngümde bozuldu düzene bi giremedi

Gittim canim progesteron hafif eksikligi var cok hafif eksik cikti testlerde iki aydirda hap kullaniyorum yumurtlamadan sonra, doktorum normal diyor hapi birakinca vucudun alt üst oluyor diyor ve benim adet döngümde bozuldu düzene bi giremedi
İnsallah artık düzelir bebişine kavuşursun canm

Para da dert değil de insanın umutları tükeniyor ya bazen kurtların kuzuların yavruları var benim niye yok diyorum çok zormuş bu imtihan insan da yürek kalmıyor
Dert değil ama olmayınca da tutmayınca yine yaptırmak istiyorsun hemen. Para olmadığı için yine bekliyorsun. Onca ilaç git gel doktora, muaneye de cabası. İğneden korkan ben artık hemşire gibi hergun iğne vuruyorum kendime sırf, bebeğim için.gerçekten manevi olarak da yoruldum. Allah yardım etsin

Dert değil ama olmayınca da tutmayınca yine yaptırmak istiyorsun hemen. Para olmadığı için yine bekliyorsun. Onca ilaç git gel doktora, muaneye de cabası. İğneden korkan ben artık hemşire gibi hergun iğne vuruyorum kendime sırf, bebeğim için.gerçekten manevi olarak da yoruldum. Allah yardım etsin
Ölümün de doğumunda günü saati belli olmasaydı benim ablamın olmazdı doktorlar ameliyat olmaktan sağlığından olacak artık tüp bebek bile önermediler 1-2 ay snr hamile kaldı çocuğu oldu allah de bakma geriye rabbim sabrını gücünü vermese 2. Defa deneme isteği olmaz rabbim yardımcımız olsun

Boşa yapıp seviniyoruz allahtan eşime söylememiştim gerçi salya sümük halimi görünce anlar
Bence illa idrar testinde sıkıntı olacak diye birsey yok labaratuvarlarda kitlerde de sıkıntı olabiliyor idrar testu yapip bak eger cift cizgi ise kan testini baska bir birimde tekrarla

X