Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Kızlar ben kafama göre bi doktor buldum femara ve pregnacare him& her diye bi takviye ilaç yazdı adetle birlikte tedaviye başlıyoruz ilaçlar pahalı ama artık nelere para vermiyosun salakcığım bebeğin için pamuk eller cebe dedim pregnacare Hem ben hem herif kullanacakmış kolları ciddi ciddi sıvadım 6 ay verdi doktor 6 ay içinde %80 dedi bu tedaviyi bırakmıyoruz dedi gazı verdi bana eğer tedaviden sonuç alırsam kk de paylaşırım

Hadi ya demek oluomuş :) ama dün akşama kdr testlerde bişey yoktu.normal gebelik testi ile mi yaptın.
evet normal gebelikti cmm
Değerim sıfırlanmış kızlar gebelik yok
hakkında hayrlisi olsun cnm daha vakti gelmemiş demeki ki
Kizlarbende test yaptim negatif yani bu ayda kaldi hayirlisi olsun herkes icin
hayrliis olsun cnm insAllah daha fazla bekletmz Rabbim
Kızlar benim değer sabah 30 du akşam kanama başladı 15 e düşmüş yine düşük gerçekleşiyor bu ayda yakaladık ama olmadı bir sonraki aya kısmet
yaa çok üzüldüm cnm kimyasal oldu yani en azından hamile kalabiliyorsun cnm Rabbim sağlıkla nasıp etsin insAllah kaliteli döllenme olmadığı için tutunamiyormus srnm kimyasalda
Kızlar benim sanırım yeniden yumurtlama olacak Yumurta akı gibi akıntım başladı yoğun şekilde geliyo
yaaa adetin gecikecek demek ki
Yaaa MasAllah barekAllah cnm ne güzel haber insAllah sağlıkla kucağına alirsn

Ne zaman zamanında geldi ki 4 aydır geç geliyo

Adetim 2 hafta geciktiği için bugün doktora gittim 3 cmlik kistim oluşmuş sol tarafımda bhcg istedi hamileliğin olmadığını kesin olarak anlayınca ilaç verecek sonucumun çıkmasını bekliyorum şuan kistten dolayı ara kanama yaşamışım ve adetim gecikmiş 1 senedir korunmadığımız için rahim filmi ve eşimden de sperm testi istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…