- 3 Aralık 2014
- 7.853
- 9.087
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.941
Rahatlamışsndr canm hamiş olmadığına emindin zaten bekletmeden geldiKız kırmızılar geldi leke leke şeklinde dayanamadım baş ağrısına ilaç aldım . 1 saate çıkar sonuç daha niye bakcaksam :)
Aynen .3.gün gitsemmi doktora bilemedim. geçen ay adetime 13 gün kala gittim bir sorun yoktu ama 3.gün hormon felan baktırırm diyorum.yada akışına bırakayım bilemedim.Rahatlamışsndr canm hamiş olmadığına emindin zaten bekletmeden geldi
Baktır Bi bakalım belki hormonlar da bişey vardır önlemini alırsnAynen .3.gün gitsemmi doktora bilemedim. geçen ay adetime 13 gün kala gittim bir sorun yoktu ama 3.gün hormon felan baktırırm diyorum.yada akışına bırakayım bilemedim.
Öyle canm rabbimin bildiği vardır elbetBenim de kan sonuç negatif ve hala gelen giden yokvakti var demekki daha Rabbimin ol dediği günü bekliyoruz hepimizin hakkında hayırlısı olsun
evet normal gebelikti cmmHadi ya demek oluomuş :) ama dün akşama kdr testlerde bişey yoktu.normal gebelik testi ile mi yaptın.
hakkında hayrlisi olsun cnm daha vakti gelmemiş demeki kiDeğerim sıfırlanmış kızlar gebelik yok
hayrliis olsun cnm insAllah daha fazla bekletmz RabbimKizlarbende test yaptim negatif yani bu ayda kaldi hayirlisi olsun herkes icin
yaa çok üzüldüm cnm kimyasal oldu yani en azından hamile kalabiliyorsun cnm Rabbim sağlıkla nasıp etsin insAllah kaliteli döllenme olmadığı için tutunamiyormus srnm kimyasaldaKızlar benim değer sabah 30 du akşam kanama başladı 15 e düşmüş yine düşük gerçekleşiyor bu ayda yakaladık ama olmadıbir sonraki aya kısmet
yaaa adetin gecikecek demek kiKızlar benim sanırım yeniden yumurtlama olacak Yumurta akı gibi akıntım başladı yoğun şekilde geliyo
Yaaa MasAllah barekAllah cnm ne güzel haber insAllah sağlıkla kucağına alirsnSelam kızlar sabah doktor kontrolüm vardı,kısmet olursa 1 ocakta alacağım meleğimi kucağıma..
Rabbim isteyen herkese,özellikle bu sayfadaki çılgın hamiş adaylarına nasip etsin..hepinize dua edeceğim inşallah doğumda.
Ne zaman zamanında geldi ki 4 aydır geç geliyoevet normal gebelikti cmm
hakkında hayrlisi olsun cnm daha vakti gelmemiş demeki ki
hayrliis olsun cnm insAllah daha fazla bekletmz Rabbim
yaa çok üzüldüm cnm kimyasal oldu yani en azından hamile kalabiliyorsun cnm Rabbim sağlıkla nasıp etsin insAllah kaliteli döllenme olmadığı için tutunamiyormus srnm kimyasalda
yaaa adetin gecikecek demek ki
Yaaa MasAllah barekAllah cnm ne güzel haber insAllah sağlıkla kucağına alirsn
Vardır bı hayırNe zaman zamanında geldi ki 4 aydır geç geliyo
Elbet vardır rabbim hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin acelem yokVardır bı hayır
Amin insAllah canım Rabb'im herşeyin en güzelini bilir elbetElbet vardır rabbim hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin acelem yok ❤
İnşaAllah canım bende 4 gözle bekliyorum biran önce olsaydımKızlar adet ağrım başladı inşallah biran önce gelir
Baya ağrım var heran gelecek gibiİnşaAllah canım bende 4 gözle bekliyorum biran önce olsaydım
HADI INSALLAH CNMBaya ağrım var heran gelecek gibi ☺ dört gözle bekliyorum gecikmeden gelsin diye zamanında gelirse adetim düzene girmiş olacak☺☺
Benimde öyle canım ağrım çok gelen yok olsa da kurtulsam bide onun stresini yaşıyorumBaya ağrım var heran gelecek gibi ☺ dört gözle bekliyorum gecikmeden gelsin diye zamanında gelirse adetim düzene girmiş olacak☺☺
İnşaAllah oluruz canm. Stresimiz biterBenimde öyle canım ağrım çok gelen yok olsa da kurtulsam bide onun stresini yaşıyorum
Insallah cnm benimde iki gün kaldi bakalimKızlar adet ağrım başladı inşallah biran önce gelir