- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.921
Kızlar benim değer sabah 30 du akşam kanama başladı 15 e düşmüş yine düşük gerçekleşiyor bu ayda yakaladık ama olmadı bir sonraki aya kısmet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok üzüldüm canım yaKızlar benim değer sabah 30 du akşam kanama başladı 15 e düşmüş yine düşük gerçekleşiyor bu ayda yakaladık ama olmadı bir sonraki aya kısmet
Canim hayirlisi olsun rabbim en hayirlisini nasip etsin insallahKızlar benim değer sabah 30 du akşam kanama başladı 15 e düşmüş yine düşük gerçekleşiyor bu ayda yakaladık ama olmadı bir sonraki aya kısmet
amin kuzum belirtilerim beni yanıltmadı yineCanim hayirlisi olsun rabbim en hayirlisini nasip etsin insallah
Amin canım Allah razı olsun inşallahÇok üzüldüm canım ya
Rabbim bir dahakine sımsıkı tutunmayı nasip etsin inşaAllah
Kuzum çok geçmiş olsun rabbim inşallah yüzüne gülecekKızlar benim değer sabah 30 du akşam kanama başladı 15 e düşmüş yine düşük gerçekleşiyor bu ayda yakaladık ama olmadı bir sonraki aya kısmet
Benim de adet günü ve 2 gün öncesi böyle oldu hala adet olmadım tekrar yumurtladığım içinKızlar benim sanırım yeniden yumurtlama olacak Yumurta akı gibi akıntım başladı yoğun şekilde geliyo
Eyvah ya bu ay hepimiz 2 kere yumurtluyoruz ve adetler Bi türlü gelmiyorBenim de adet günü ve 2 gün öncesi böyle oldu hala adet olmadım tekrar yumurtladığım için
dün öldüm akıntı ve sancıdan.şimdi hem akıntı azaldı hem ağrım ama berbat bir baş ağrım var. acile gidip kan versem mi.beklesemmi akşamı bilemedim.ağrı kesicide alamıyorum :/ bende mi yumurtluyorum acabaKızlar benim sanırım yeniden yumurtlama olacak Yumurta akı gibi akıntım başladı yoğun şekilde geliyo
Bence kan ver canım için rahat ederdün öldüm akıntı ve sancıdan.şimdi hem akıntı azaldı hem ağrım ama berbat bir baş ağrım var. acile gidip kan versem mi.beklesemmi akşamı bilemedim.ağrı kesicide alamıyorum :/ bende mi yumurtluyorum acaba
verdim şimdi bakalım ..Bence kan ver canım için rahat eder
Aa hasta oldum ben sanrm kahve leke geldi sancım varBence kan ver canım için rahat eder
Sonucu bekleseydi bari adetin belki adet değildir bakalım canmAa hasta oldum ben sanrm kahve leke geldi sancım var
Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canm. Sağol canm Allah razı olsun. O an aklına kimse gelmez kendi derdine düşüyosn ama düşünmen yeterSelam kızlar sabah doktor kontrolüm vardı,kısmet olursa 1 ocakta alacağım meleğimi kucağıma..
Rabbim isteyen herkese,özellikle bu sayfadaki çılgın hamiş adaylarına nasip etsin..hepinize dua edeceğim inşallah doğumda.
Sonucun çıktı mı canmverdim şimdi bakalım ..
AMIN CANIM INSALLAH 6 GUN KALDI BENIMCanım sen naptin adetin ne zaman , gecen ay adet görmüştün senin adina üzülmüştüm, rabbim bu ay o sevinci yasatsin sana inşallah
AYY MASALLAH INSALLAH CANIM RABBIM SAG SAIK KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSINSelam kızlar sabah doktor kontrolüm vardı,kısmet olursa 1 ocakta alacağım meleğimi kucağıma..
Rabbim isteyen herkese,özellikle bu sayfadaki çılgın hamiş adaylarına nasip etsin..hepinize dua edeceğim inşallah doğumda.
Kız kırmızılar geldi leke leke şeklinde dayanamadım baş ağrısına ilaç aldım . 1 saate çıkar sonuç daha niye bakcaksam :)Sonucun çıktı mı canm