- 7 Ağustos 2019
- 666
- 436
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.361
Bu ay yumurtlama görmemistim cnm demekki oymus sansliyim en azindan bu ayicin sansim var o zaman adetimde 14 gün sonraya geliyo demiYunurtlama olmuş siliniyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ay yumurtlama görmemistim cnm demekki oymus sansliyim en azindan bu ayicin sansim var o zaman adetimde 14 gün sonraya geliyo demiYunurtlama olmuş siliniyo
@Gonulmeyvesisen naptin gulum
Gecmis olsun cnmCanım olamdım hala
Ama derdim başka şuan da
Bacağımda bi yara vardı enfeksiyon kaptı aose yaptı
Kalçama vurdu ağrısı
Bana dua edin
Insallah oda olur cnm bebistende gecer günün. Allahim hepimize nasip etsinGünüm geçecek o garanti de bebiş ten değil ☺
İki gün önceki testin pik canım çatlama olmuş benceAtim canim isaretledim sizce yumurtlama olmusmu yeni simdi yaptim
Çok geçmiş olsun kuzum bı an önce geçer insAllahCanım olamdım hala
Ama derdim başka şuan da
Bacağımda bi yara vardı enfeksiyon kaptı aose yaptı
Kalçama vurdu ağrısı
Bana dua edin
Yok kuzum yine gelebilir zamanında o kadar gecikmez eğer tutmadıysaBu ay yumurtlama görmemistim cnm demekki oymus sansliyim en azindan bu ayicin sansim var o zaman adetimde 14 gün sonraya geliyo demi
Umut yok hem ilişki yok hemde prolaktin değeri ama inşallah kuzumInsallah oda olur cnm bebistende gecer günün. Allahim hepimize nasip etsin
Çok geçmiş olsun kuzum bı an önce geçer insAllah
Gecmis olsun cnm
Normalde iki üc güne olmam gerekiyo cnm aklim karisti o yüzdenYok kuzum yine gelebilir zamanında o kadar gecikmez eğer tutmadıysa
Geçmiş olsun canım Ben kızımda 3 ay çok ağrı çektim kalçam ağrıyordu yatamıyodm gece dönemiyodmKızlar kalça aprısı yaşayan varmı gebeliğinde
Bacak bitimi olan yer ateş gibi şuanda
İltihap olan yer aşağıda orasının ısısı normal
Kuzum ben adetim bitti üc gün sonra test yapmaya basladim. Gecen ay 18. Günde yumurtlama olmustu bu ayda o sirada cok kötü hastalandim bi hafta antibiyotik kullandim hic yumurtlama görmedim bilmiyorum ilaclardan veya hastaliktan dolayimi, gecen hafta silerken akintili kan geldi az ,günde iki üc kere, üc gün devam etti sonra iki günde kahverengiye döndü. Hastalandigimdada bir veya iki gün ovu testi yapamadim ama ondan haric hergün yaptim. Simdide adetten önce böyle positiv cikti iki üc güne kadar adet olmam lazim normalde yani ne oldugunu bende anlamadim cok karisti sanki hersey simdi sence ney bu yasadiklarim canimCanım testlerini gördüm fakat bunlardan önce yumurtlama takibi yapmıyor muydun bunları zaten görmüştüm daha öncesi varmıydı normalde yumurtlama zamanın mı yoksa yumurtlama tarihini geçirmiş olman mı gerekiyor bata göre eğer öyleyse aldığın sıvıya göre birer ton açık çıkabilir test yumurtlamayı geçirdiysen kuvvetli muhtemel bebeğiniz yolda ama bu testleri saat ve sıvı tüketimini göz önünde bulundurarak yaparsan arada bir değişiklik olmazdığını gözlemlersen müjdemi isterim C Canimm oglum teyze oluyoruz
Ve önceki testlerim hep silikKuzum ben adetim bitti üc gün sonra test yapmaya basladim. Gecen ay 18. Günde yumurtlama olmustu bu ayda o sirada cok kötü hastalandim bi hafta antibiyotik kullandim hic yumurtlama görmedim bilmiyorum ilaclardan veya hastaliktan dolayimi, gecen hafta silerken akintili kan geldi az ,günde iki üc kere, üc gün devam etti sonra iki günde kahverengiye döndü. Hastalandigimdada bir veya iki gün ovu testi yapamadim ama ondan haric hergün yaptim. Simdide adetten önce böyle positiv cikti iki üc güne kadar adet olmam lazim normalde yani ne oldugunu bende anlamadim cok karisti sanki hersey simdi sence ney bu yasadiklarim canim
Be
Geçmiş olsun canım Ben kızımda 3 ay çok ağrı çektim kalçam ağrıyordu yatamıyodm gece dönemiyodm
Canım sen o zaman hamilesin başka açıklaması yokKuzum ben adetim bitti üc gün sonra test yapmaya basladim. Gecen ay 18. Günde yumurtlama olmustu bu ayda o sirada cok kötü hastalandim bi hafta antibiyotik kullandim hic yumurtlama görmedim bilmiyorum ilaclardan veya hastaliktan dolayimi, gecen hafta silerken akintili kan geldi az ,günde iki üc kere, üc gün devam etti sonra iki günde kahverengiye döndü. Hastalandigimdada bir veya iki gün ovu testi yapamadim ama ondan haric hergün yaptim. Simdide adetten önce böyle positiv cikti iki üc güne kadar adet olmam lazim normalde yani ne oldugunu bende anlamadim cok karisti sanki hersey simdi sence ney bu yasadiklarim canim
Hormon testleri çeşit çeşit canm gebelik istediysen odurGunaydin kizlar sabah hastahanedeydim kan aldilar ama kagitta hormon yaziyordu. Adet olmadan hormon testine bakiyorlar mi ve gebelik gorulurmu