Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Ay bilemedim gebelik testini yapsammı? şimdi mi yapsam yarın sabah mı. bu avulasyon karıştırdı kafamı silik çıkınca :/

Kızlar şimdi hastaneden geliyorum 4 haftalık hamileyim ama pazartesi tekrar tahlil veri cem değerleri kontrol etmek için daha adetime 3 gün var darısı sizin başınıza inşallah allahım isteyen herkese nasip etsin
canım tebrık ederım sımdıden rabbım saglıklı kucagına almayı nasıp etsın belırtılerın nelerdı ?

Kizlar yine ovulasyon testi yaptim 30. Gün ilkini dün yaptim en üstekini. Ortadaki sabah yaptim en altakkide yeni yaptim. Sizce nedir siliklesme varmi aynimi ?

Eklentiler

• 20191121_152809.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 36
  • 20191121_152741.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 40
Canım bunlar erken gebelik trstleri değil anladığım kadarıyla. bat larımız aynı lakin ben korkuyorum yapmaya çıkmaz diye erken daha diye. ama sat larımız farklı sanırım.benim 2 kasım dı.
Yine söylüyorum canım benim kanamam lekelenmem. Var diye yapıyorum yoksa 3-4 gün önceden yapmazdım testi benimde sat 2 kasım kan tahlilinde 0.1 çıkması gerekirken benim 0.373 çıktı 1.4 fen yükselen değerimi bilirim o yüzden yapıyorum ama yapıp yapmak tabiki tercih meselesi

2 ay önce değerim 2.30 çıkmıştı ama hasta oldum. inşalllah senin bebişin gelir :)

Hep çıkar ovülasyon testinde ikinci çizgi yumurtlama olduğunda pik yapar ve rengi aynı olur iki çizgisinde birde sabah ilk idrarla ve aynı saatlerde fazla sıvı tüketmeden takip etmeni öneririm canım

Hep çıkar ovülasyon testinde ikinci çizgi yumurtlama olduğunda pik yapar ve rengi aynı olur iki çizgisinde birde sabah ilk idrarla ve aynı saatlerde fazla sıvı tüketmeden takip etmeni öneririm canım
Yumurtlamam geçtibenim testlerim yeni gelince bir denim dedim silik çıkıncaa gbelik testi yaptım dayanamayıp negatif çıktı orda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…