- 13 Mart 2019
- 12.850
- 41.421
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.281
Hayır olsun inşallah bu ay kırmızılar olarak çift kırmızı çizgi görürsün
Vardır illaki belki senin sonradan başlar ağrılarınİnşallah canımm nasip kısmet
Peki hamile olanlat hep adet ağrım oldu diyodu
Bende yok ağrı
Acaba hiç ağrısı falan olamdan gebe olan varmıdır
Hayır olsun inşallah bu ay kırmızılar olarak çift kırmızı çizgi görürsün
Vardır illaki belki senin sonradan başlar ağrıların
Az bakalım ben de merak ettimİnşallah canımm nasip kısmet
Peki hamile olanlat hep adet ağrım oldu diyodu
Bende yok ağrı
Acaba hiç ağrısı falan olamdan gebe olan varmıdır
bir konu açayım merak ettim
Yazan oldumuAçtım az önce
Bilmiyorumki cnm insallah öyledirBence sen hamiş olabilirsin canm ☺
Bilmiyorumki cnm insallah öyledir
Bilmiyorumki cnm insallah öyledir
Bence sen hamiş olabilirsin canm ☺
Kizlar ben test yaptim negatif herhalde yumurtlama oluyo bende ve basim cok agriyoBilmiyorumki cnm insallah öyledir
O zaman yumurtlama oluyo canmKizlar ben test yaptim negatif herhalde yumurtlama oluyo bende ve basim cok agriyo
Canım biz küstüm bu ay sadece adet bitiminden hemen sonra 1 kere oldu dahada olmadı bat yarın takvime göre boş yani umutsuz vaka şuan keşke degerlendirseydim diyorum çünkü o yumurtlama akıntısı çok yoğun 3-4 gün geldi
Belki o gün tutar kuzum nasip bu işler belli mi olurCanım biz küstüm bu ay sadece adet bitiminden hemen sonra 1 kere oldu dahada olmadı bat yarın takvime göre boş yani umutsuz vaka şuan keşke degerlendirseydim diyorum çünkü o yumurtlama akıntısı çok yoğun 3-4 gün geldi
Bu ovulasyon testi mi canm. Bence kan ver ovulasyon testi gebeliği gösteriyomş yumurtlama olsa çizgi aynı kalmazdı 3 gündürKizlar ovulasyon testi yaptim yine halan ayni koyulukta. Midem cok kötü üc saattir bas agrisi cekiyorum 29.günüm test yaptim negatifti eger yumurtlamaysa adetim 14 gün sonrami gelcek ?
Evet canim ovulasyon testi yarinda yapicam bakim aynimi kalcak ona göre doktora gitcem artikBu ovulasyon testi mi canm. Bence kan ver ovulasyon testi gebeliği gösteriyomş yumurtlama olsa çizgi aynı kalmazdı 3 gündür
Yap bakalım canm senin bu testlerin beni umutlandırdı belki yeni diye gebelik testinde çıkmamıştrEvet canim ovulasyon testi yarinda yapicam bakim aynimi kalcak ona göre doktora gitcem artik
O akşam değil ama ertesi günden itibaren daha önceden de olan şeyler( bel ağrısı, batma, hafif vajinal ağrı) sıklaştı sanki. Biraz daha hassaslaştım gibi.Ben az önce yüzüstü yatarken hapşırdım. Kendimi de tutmadım aslında ama karnım baya kasıldı sanki. Biraz da acıdı. Bişey olmamıştır di mi? Bi daha öyle yatarken hapşırmıycam.
Insallah cnm hayirlisiYap bakalım canm senin bu testlerin beni umutlandırdı belki yeni diye gebelik testinde çıkmamıştr
Kız hala koyu bu sende kesin var bebişBuda bügünki ovulasyon testim, aksama dogru yine yapicam siliklescekmi bakalim