Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Belki o gün tutar kuzum nasip bu işler belli mi olur

Kizlar ovulasyon testi yaptim yine halan ayni koyulukta. Midem cok kötü üc saattir bas agrisi cekiyorum 29.günüm test yaptim negatifti eger yumurtlamaysa adetim 14 gün sonrami gelcek ?

Eklentiler

• 20191120_220247.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 49
Kizlar ovulasyon testi yaptim yine halan ayni koyulukta. Midem cok kötü üc saattir bas agrisi cekiyorum 29.günüm test yaptim negatifti eger yumurtlamaysa adetim 14 gün sonrami gelcek ?
Bu ovulasyon testi mi canm. Bence kan ver ovulasyon testi gebeliği gösteriyomş yumurtlama olsa çizgi aynı kalmazdı 3 gündür

Ben az önce yüzüstü yatarken hapşırdım. Kendimi de tutmadım aslında ama karnım baya kasıldı sanki. Biraz da acıdı. Bişey olmamıştır di mi? Bi daha öyle yatarken hapşırmıycam.
O akşam değil ama ertesi günden itibaren daha önceden de olan şeyler( bel ağrısı, batma, hafif vajinal ağrı) sıklaştı sanki. Biraz daha hassaslaştım gibi. Psikolojiktir inşallah. Doktora söylemiştim telefonla, hapşırmaya ilgili olanı. Kanama olursa gelirsin, olmazsa muayenede görüşelim dedi. Bi dahaki muayene bu cumartesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…