- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.341
Hayır kuzum vermedim hastane çok uzak ya gitmeye fırsatım olmadı birde dersim vardıCanm kan verdinmi bugün naptn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır kuzum vermedim hastane çok uzak ya gitmeye fırsatım olmadı birde dersim vardıCanm kan verdinmi bugün naptn
Canım daha çok var bizim batlar aynı erken yapmşsın çıkmaz dahaYumurtlamam geçtibenim testlerim yeni gelince bir denim dedim silik çıkıncaa gbelik testi yaptım dayanamayıp negatif çıktı orda.
Ne zaman vereceksin canm ben merakla bekliyorumHayır kuzum vermedim hastane çok uzak ya gitmeye fırsatım olmadı birde dersim vardı
Pazartesiye kalır muhtemelen tatlımNe zaman vereceksin canm ben merakla bekliyorum ☺
Aynen ne bilim silik görünce onda yaptım. yapmicam adet günene kadar test mest. kasığım ağrı giriyor durmadan üşüttüm muhtemelen :/Canım daha çok var bizim batlar aynı erken yapmşsın çıkmaz daha
Olsun daha iyi sonuç verir en azındanPazartesiye kalır muhtemelen tatlım
Kız bende aynıyım valla kasık ağrısı akıntı devam ediyor soğuk aldm muhtemelen donuyorum resmen ayaklarım buz gibi sanki öyle hissediyorumAynen ne bilim silik görünce onda yaptım. yapmicam adet günene kadar test mest. kasığım ağrı giriyor durmadan üşüttüm muhtemelen :/
Isınamıyorum ya o derece üşüyorum. afedrrsin kramplar ağrı sağ kasığım ve vajinama kadar .akıntım yok amaKız bende aynıyım valla kasık ağrısı akıntı devam ediyor soğuk aldm muhtemelen donuyorum resmen ayaklarım buz gibi sanki öyle hissediyorum
Benimde sağ tarafımda karnım taş gibi alt kısmı bide wc den çıkamıyorum sinirlerim bozuldu artk şu wcdenIsınamıyorum ya o derece üşüyorum. afedrrsin kramplar ağrı sağ kasığım ve vajinama kadar .akıntım yok ama
ben aşırı çay su tüketiyorum birde wc den çıkmıyorum.ya aşırı sigarada içiyorum umarım gebelik varsa şu aşamada etkilenmez:/Benimde sağ tarafımda karnım taş gibi alt kısmı bide wc den çıkamıyorum sinirlerim bozuldu artk şu wcden
Valla bende suyu çok içmeye başladm yürürken bile ağrı oluyo bendeben aşırı çay su tüketiyorum birde wc den çıkmıyorum.ya aşırı sigarada içiyorum umarım gebelik varsa şu aşamada etkilenmez:/
Senin günün gectimi cnmCanım daha çok var bizim batlar aynı erken yapmşsın çıkmaz daha
Yok kuzum benim 11 gün varSenin günün gectimi cnm
Insallah olur canim kalmamis bisey sayilirYok kuzum benim 11 gün var
Benimde buz gibi ayaklarım bunu söylemeyi unutmuşum kızlarKız bende aynıyım valla kasık ağrısı akıntı devam ediyor soğuk aldm muhtemelen donuyorum resmen ayaklarım buz gibi sanki öyle hissediyorum
Canım daha önceki testlerin duruyorsa bir atar mısın toplucaKizlar yine ovulasyon testi yaptim 30. Gün ilkini dün yaptim en üstekini. Ortadaki sabah yaptim en altakkide yeni yaptim. Sizce nedir siliklesme varmi aynimi ?
Atim canim isaretledim sizce yumurtlama olmusmu yeni simdi yaptimCanım daha önceki testlerin duruyorsa bir atar mısın topluca
Günüm geçecek o garanti de bebiş ten değilInsallah olur canim kalmamis bisey sayilir
Yunurtlama olmuş siliniyoAtim canim isaretledim sizce yumurtlama olmusmu yeni simdi yaptim