- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.301
Kesinlikle hamilesin canım eğer ikinciye yumurtlamıyorsan bebek bu kuzumBuda bügünki ovulasyon testim, aksama dogru yine yapicam siliklescekmi bakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle hamilesin canım eğer ikinciye yumurtlamıyorsan bebek bu kuzumBuda bügünki ovulasyon testim, aksama dogru yine yapicam siliklescekmi bakalim
Bilmiyomki cnm dün test yapmistim negatifti yarina kadar siliklesmesse artik bilmiyorumKız hala koyu bu sende kesin var bebiş ☺☺
Insallah umudum yok ama bakalim insallah cnm sen ne yaptin ?Kesinlikle hamilesin canım eğer ikinciye yumurtlamıyorsan bebek bu kuzum
Testlere devam var gibi bakalım kısmet herseyInsallah umudum yok ama bakalim insallah cnm sen ne yaptin ?
Atsana cnm teatleriniTestlere devam var gibi bakalım kısmet hersey
Bunlar yine sonradan mi cikti cnm bugün yaptinmi tekrar testBöyleler canım testler
En son attığım bugün ki test canım bu ve 5-10 dk içinde canımBunlar yine sonradan mi cikti cnm bugün yaptinmi tekrar test
Süper cnm ozaman yarin da tekrar yaparsan at olurmuEn son attığım bugün ki test canım bu ve 5-10 dk içinde canım
Tebrik ederim canm sağlıkla gelsin bebişin. sat ne zaman dı senin ? döngün kaç günde bir ve belirtilerin nelerdiii :) .çok soru sordumKızlar şimdi hastaneden geliyorum 4 haftalık hamileyim ama pazartesi tekrar tahlil veri cem değerleri kontrol etmek için daha adetime 3 gün var darısı sizin başınıza inşallah allahım isteyen herkese nasip etsin
Canım bunlar erken gebelik trstleri değil anladığım kadarıyla. bat larımız aynı lakin ben korkuyorum yapmaya çıkmaz diye erken daha diye. ama sat larımız farklı sanırım.benim 2 kasım dı.En son attığım bugün ki test canım bu ve 5-10 dk içinde canım
Sağlıkla gelsin inşallah canımKızlar şimdi hastaneden geliyorum 4 haftalık hamileyim ama pazartesi tekrar tahlil veri cem değerleri kontrol etmek için daha adetime 3 gün var darısı sizin başınıza inşallah allahım isteyen herkese nasip etsin
Canm sen normal test yapsana belki çıkar. Ovulasyon testi yumurtlamadan sonrada silik çıkoyomş gebelik varsa net 2 çizgi çıkoyomşKızlaar acil beni aydınkatacak kimse yokmu ? Şimdi ben avulasyon testi istettim ilk defa kullanıcam bugün elime ulaştı malum SAT 2 kasım dı ki 12 sinden beri akıntı kasık ağrısı yaşadım. muhtemelen bu ay geçti.şimdi bugün bi test yapim dedim t çizgisi silik çıktı hafif ? normalde silik mi çıkar yumurtlamadan sonra da olsa yada hiç çıkmaz mı çizgi.? BAT 2 Aralık bu arada
Silik çıktı benim :/Canm sen normal test yapsana belki çıkar. Ovulasyon testi yumurtlamadan sonrada silik çıkoyomş gebelik varsa net 2 çizgi çıkoyomş